To może i ja pierwszy raz tu się wpisze Mam ponad 70$, dostaje KK, jestem na BB, jeden gość podbija do 10$, drugi wchodzi, ja tylko call (mój błąd, powinienem reraisować) Flop: 5 6 8 tęcza Gość daje bet za 15$ ja call drugi fold Turn: K Gość daje bet 10$, ja All inn, gość call Zgadnijcie co pokazał.......... w sumie nic bo 7 7 River: 4 i po zabawie. Dobrze że nie jestem nerwowym człowiekiem
no ja wreszcie dzis miałem farta. Czyli wygrałem all ina ktorego mialem marne szanse wygrac...
ja A8 do gry wszedl jeden koles z EP i tylko limp. No to podbijam o 2BB, SB - call, BB - fold
flop 3 7 8
bylem na buttonie, przede mna 2 kolesi check, ja bet 1,5 POT. SB all inn... EP zrzutka... dobrze, ze SB byl short stackiem, bo w innym wypadku cholernie trudna decyzje bym mial. A tak to moglem dac call.
turn: 9 river: A
wygrałem, ale koles mial 83o w reku dwie parki po flopie... wygrałem fuksiarsko dzięki A na riverze, ale w tym wypadku naprawde się cieszyłem (bo normalnie to farciarskie wygrane specjalnie mnie nie cieszą), bo gdybym "znów" przegrał z łosiem który wchodzi w z takim shitem w podbicie o 2BB, to pewnie nieźle bym się wkurzył
W czym konkretnie Gus jest mistrzem ? Moze w Omahe, bo w NLHE to on nawet nie jest porzadnym graczem, szczegolnie biorac pod uwage stawki na jakich gra. Ma leaki w grze ktore sa charakterystyczne dla graczy z NL50 lub NL100, ktore tak slaby gracz jak ja potrafi zauwazyc. Wiec nie wiem w czym on jest dla was mistrzem. To ze potrafi manipulowac slabszymi graczami live ( w duzych trurniejach) to nie czyni go jeszcze dobrym graczem w pokera. Kazdy przyzwoity gracz NLHE chetnie zobaczy Gusa przy swoim stole.
To co przytrafilo mi sie dzisiaj bije na leb wszystko, co zostalo w tym temacie napisane. Nie jest mozliwe nie wsciec sie po takim rozdaniu. Zreszta sami zobaczcie.
Dealing Hole Cards(Ac As ) > satyricon folded > Diagnosis13 raised for $0.40 > poker123123 raised for $1.42 > stewenhag folded > Rschollie called for $1.22 > Diagnosis13 called for $1.02 > Dealing the Flop(Kc Kh 7s ) > Rschollie checked > Diagnosis13 checked > poker123123 bet for $0.60 > Rschollie called for $0.60 > Diagnosis13 called for $0.60 > Dealing the turn(8c ) > Rschollie bet for $1.54 > Diagnosis13 folded > Manolo33 sits down > poker123123 raised for $6.16 > Rschollie went all-in for $6.47 > poker123123 called for $1.85 > Diagnosis13 brought $14.69 to the table > Dealing the river(Ad ) > Rschollie shows Three of a Kind, Kings (Kc Kh Ks Ad Qd ) > poker123123 shows a Full House, Aces full of Kings (Ad Ac As Kc Kh ) > poker123123 wins $21.88 with a Full House, Aces full of Kings poker123123> uff
ja wiem jaki tam jest poziom:P wczoraj do mnie kumpel przyszedl zagrac (z osiedla te same ip zeby nie bylo) i ugral z 10e w godzinke 57 czyste flushe z asem a kolesie sprawdzali.. poziom niziutki naprawde
Ja dziś miałem mega farta Grałem freerola na uniebcie. zostało 8 osób na finałowym stoliku. Ja byłem pierwszy i miałem ponad 130tyś żetonów, a następny dopiero 60 tyś. Blindy wynosiły 1500/3000. Musiałem zbierać sie już do pracy, to zostawiłem na sit out. Przychodze wieczorem, patrze na stan konta, 16 $, czyli dokładnie tyle ile jest za 2 miejsce