|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
heh napisz sprawe dokladnie o co chodzi, to dowiemy sie czy cie oszukali czy tak maja w regulaminie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wzajemne Zakłady Bukmacherskie Milenium Sp. z o.o. 61-028 Poznań, ul. Warszawska 43 e-mail: [email protected]tak trudno wejsc na strone netową, i zobaczyc ze nie podaja numeru telefonu byłem na ich stronie i widziałem że nie podają numeru i dlatego dla pewności pytam się tuttaj czy może ktoś nie zna.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to w punkcie powinni Ci podac numer elefonu zreszta idz do punktu i tam reklamuj niezgodnosci lub fakt ze Cie oszukali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh napisz sprawe dokladnie o co chodzi, to dowiemy sie czy cie oszukali czy tak maja w regulaminie stawiałem dziesiejszą sztafete w biathlonie Włochy-Słowenia 2 Oglądałem i sprawdzałem na wszystkich stronach o bitlonie i wszędzie słoweńcy byli lepsi.wchodze na wzbmilenium.pl i patrze a tam w pojedynkach Włochy-Słowenia 1 a w miejscach pisze Włochy-6 Słowenia-4 a w gre wchodzą duże pieniążki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to w punkcie powinni Ci podac numer elefonu zreszta idz do punktu i tam reklamuj niezgodnosci lub fakt ze Cie oszukali byłem i nie było tego gościa co zawsze bo leżał po wczorajszej imprezie w domu tylko był jego kolo i nie wiedział gdzie jest ten numer :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
heh napisz sprawe dokladnie o co chodzi, to dowiemy sie czy cie oszukali czy tak maja w regulaminie stawiałem dziesiejszą sztafete w biathlonie Włochy-Słowenia 2 Oglądałem i sprawdzałem na wszystkich stronach o bitlonie i wszędzie słoweńcy byli lepsi.wchodze na wzbmilenium.pl i patrze a tam w pojedynkach Włochy-Słowenia 1 a w miejscach pisze Włochy-6 Słowenia-4 a w gre wchodzą duże pieniążki to spokojnie jak masz na kuponie wszytsko dobrze to reklamujesz i po klopocie, zrob skan sobie tego kuponu bo beda chcieli orginal. oczywiscie wez w punkcie potwierdzenie oddania kuponu orginalnego. Daj im tez wydruk oficjalnych rezultatow i czekaj. bo troszke to potrwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh napisz sprawe dokladnie o co chodzi, to dowiemy sie czy cie oszukali czy tak maja w regulaminie stawiałem dziesiejszą sztafete w biathlonie Włochy-Słowenia 2 Oglądałem i sprawdzałem na wszystkich stronach o bitlonie i wszędzie słoweńcy byli lepsi.wchodze na wzbmilenium.pl i patrze a tam w pojedynkach Włochy-Słowenia 1 a w miejscach pisze Włochy-6 Słowenia-4 a w gre wchodzą duże pieniążki to spokojnie jak masz na kuponie wszytsko dobrze to reklamujesz i po klopocie, zrob skan sobie tego kuponu bo beda chcieli orginal. oczywiscie wez w punkcie potwierdzenie oddania kuponu orginalnego. Daj im tez wydruk oficjalnych rezultatow i czekaj. bo troszke to potrwa. ehhh dz
|
|
|
Link skopiowany do schowka