|
|
addict
|
|
addict
Nie!!! ufff a kuz myslalem ze jestem jedyny...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam pytanko jak wyplacic kase.. zlecilem wyplate.. napisali mi ze wplacalem przez neteller tylko i tam mam wyplacic.. jednakze 55zl wplacilem mtransferem z mbanku.. co mam zrobic zeby cala kase przelac na konto bankowe?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
mam pytanko jak wyplacic kase.. zlecilem wyplate.. napisali mi ze wplacalem przez neteller tylko i tam mam wyplacic.. jednakze 55zl wplacilem mtransferem z mbanku.. co mam zrobic zeby cala kase przelac na konto bankowe? napisz do nich maila, ale nie wiem czy 1 wyplata nie musi byc ta droga, co byla 1 wplata..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
napisalem a oni ze ugralem z pieniedzy z netellera co nie jest prawda.. wplacilem 55zl - ugralem 350.. teraz dorzucilem jeszcze siano z netellera.. cos kreca;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile trwa wypłata na MB ? Jesli wyplace w niedziele to w poniedziałek będzie ??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Koszałek po pierwsze piszesz w starym temacie, a po drugie - sa wielkie problemy z wypłatą środków od tej firmy co dziwne skoro ma ranking B na SBR, przeczytaj o tym we właściwym temacie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zalozylem tam konto - chce im te skany wyslac za wczasu ale nie wiem co to ma byc - pieniadze wplacalem karta- mam im wyslac skan dowodu i skan karty?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
hej czy ktos sie orientuje co jest z bonusem z betssona jak go trza uzyskac
wczoraj wpłaciłem mtransferem 43 pln puscilem kupon z 3 zdarzen i przegralem
i gdzie jest bonus jak go mam uzyskac i w jaki sposób i jakies bedzie wielkosci ( czy drugie 43 pln ) i jak mam je otrzymac po jaki adres napisac i co w tresci, bo na moim koncie 0 pln
PS czy z tym wypłatami z betssona to naprawde tak ciezko bo boje sie tam teraz wpłacac kase
|
|
|
Link skopiowany do schowka