|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
działa wam panowie stronka??? bo mi dalej nie;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardzo slabo dziala, ciagle mnie wylogowuje ale zakladziki zdarzylem postawic 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dear customer, The www.expekt.com [ expekt.com] website is currently experiencing some denial of service* attacks. All our efforts are being used to alleviate this issue. We have created a temporary system to service your requirements. If you cannot access www.expekt.com [ expekt.com] please try http://www.expekt.biz as a temporary measure. You can be assured that all data, balances and transactions are 100% secure. Kind regards, CEO Per Widerstrom *In computer security, a denial-of-service attack (DoS attack) is an attempt to make a computer resource unavailable to its intended users. Typically the targets are high-profile web servers, and the attack attempts to make the hosted web pages unavailable on the Internet. It is a computer crime that violates the Internet proper use policy as indicated by the Internet Architecture Board (IAB).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
sorki, teraz dopiero sprawdziłem, że już wczesniej ktoś wklejał ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
juz dziala expekt wszystko jest ok :] mozna stawiac normalnie mecze już 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jajca z expekt sa, nie polecam tej firmy, a dlaczego wlasnie, dlatego ze moj znajomy zlozyl 29 stycznia depozyt i w tym czasie obejmowala go promocja od depozytu 100% wiec wyslal maila i czekal, tak to minelo 7 dni az w koncu dostal maila ze bonus go nie obejmuje bo maja jakas badziewna promocje 100% od pierwszego zakladu, to jest chore, z nimi tego nie da sie wyjasnic, olewaja klientow i tyle, jesli ktos ma zamiar tam grac lub tam gra, niech sie od nich wynosi, to banda kretaczy i tyle. pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Takiego mejla dostalem: MITYCZNY 50% zwrot stawki w weekend ! Czy kiedykolwiek spróbowałeś wnieść zakłady na „Mythical matches” w Expekt.com, w których to najlepsze kluby z Europy rywalizują przeciwko sobie w wyimaginowanych meczach, a wynik rozgrywki zależy od ich wyników w lokalnych rozgrywkach? W ten weekend dajemy Ci dobry pretekst, aby wreszcie spróbować! Wnieś zakład na „Mythical matches” na najbliższy weekend, a jeżeli będziesz miał pecha i przegrasz swój zakład, otrzymasz 50% zwrot stawki! Calkiem niezla promocja, ale obrot juz po 3x kurs min. 1.5 nie tak jak kiedys obojetne jaki  Czy grał już ktoś takie promocje w Expekt ? Czy jak pierwszy kupon wygrał (Nicea-Real 3:2)), to mozna liczyć na zwrot w wypadku przegrania drugiego ? Regulamin jest troche niejednoznaczny Niby mozna składać ile sie chce kuponów. Ale nie piszą, że liczy się pierwszy przegrany. Może już ktoś o to pytał supportu ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
zapytaj na chacie wchodzisz na register now i masz po prawej chat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takiego mejla dostalem: MITYCZNY 50% zwrot stawki w weekend ! Czy kiedykolwiek spróbowałeś wnieść zakłady na „Mythical matches” w Expekt.com, w których to najlepsze kluby z Europy rywalizują przeciwko sobie w wyimaginowanych meczach, a wynik rozgrywki zależy od ich wyników w lokalnych rozgrywkach? W ten weekend dajemy Ci dobry pretekst, aby wreszcie spróbować! Wnieś zakład na „Mythical matches” na najbliższy weekend, a jeżeli będziesz miał pecha i przegrasz swój zakład, otrzymasz 50% zwrot stawki! Calkiem niezla promocja, ale obrot juz po 3x kurs min. 1.5 nie tak jak kiedys obojetne jaki  Czy grał już ktoś takie promocje w Expekt ? Czy jak pierwszy kupon wygrał (Nicea-Real 3:2)), to mozna liczyć na zwrot w wypadku przegrania drugiego ? Regulamin jest troche niejednoznaczny Niby mozna składać ile sie chce kuponów. Ale nie piszą, że liczy się pierwszy przegrany. Może już ktoś o to pytał supportu ? To chyba logiczne , ze tylko jeden bierze udział. Nawet jest napisane; w promocji bieże [ale błąd  ] udział wyłącznie jeden kupon i wyłącznie jedna stawka za taki zakład - tylko jedna stawka może być refundowana w postaci bonusu 50%. Też grałem Nice-Real na over 2.5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakt to jest z wpłatami i wypłatami na mb? jeżeli powiedzmy wpłaciłem jakąś kwotę w ten sposób to mogę bez problemu wypłacić np 2 x tyle co wpłaciłem?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na 100% musi to byc singiel o kursie minimalnym 1.50  Na czacie dowiedziałem się że nie musi być singiel za 1.5 żeby dostać 100% bonusa za pierwszy zakład
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie ja rezygfnuje z tego bukla przeciez to zenada spotkania polskiej koszykowki i siatkowki zakonczyly sie odpowiednio o 17 i 16:25 a expekt do tej pory nie rozliczykl mi kuponu. Nawet wyniku nie ma tych spotkan jawne jaja i tyle
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Normalka. Expekt nie od dzis nie spieszy sie z rozliczaniem polskich sportow.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
naszczescie suuport maja okey bo odpisuja wciagu 5 minut:) Nie zawsze ale w tygodniu musa miec duzo emaili bo teraz na odpowiedz czekalem krotko. Miazoo wlasnie przez to trzeba im pisac meile zeby ta normalka stala sie lepsza normalka 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No i przez glupiego buka nie zdarzylem zagrac na Miami i Barcelone w kosza ech a wejdzie to jak nic ako powyzej 4.00 kkoorwa
|
|
|
|
|
a.k.a. "typer 1986"
|
|
a.k.a. "typer 1986"
witam, w expekcie rozliczyli mi zaklad na prokom jako wygrany.. odrazu zlecilem wyplate srodkow na karte... Moga teraz anulowac wyplate jak skapna sie ze prokom przegral??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a mi rozliczyli bo mialem handi na anwil +6.5 typ2 jako 2 ale w wnawiasie napisali wynik na odwrot heeh 72:66
cwokli jak nic czekam na szybkie dopsianie kasy na konto bo juz maja u mnie minusa
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szanowny Panie
Poniewaz adres malowy na ktory wyslal Pan zgloszenie obowiazywal do dnia 6 lut 2007 do momentu zakonczenia promocji od pierwszego zakladu w kwotach 40-200 PLN, od dnia 6 lut 2007 obowiazuje nowy adres mailowy dla promocji od pierwszego zakladu w kwotach 40 -150 PLN Ponownie informuje Pana ze pierwszy zaklad jaki Pan zlozyl byl na kwote x PLN co nie kwalifikuje go do promocyjnego bonusu. Od 1 sty 2007 roku w naszym serwisie nie mielismy oferty bonusowej od wartosci zlozonego depozytu jak Pan sugeruje.
czy nie bylo w tym roku oferty 100 % od depozytu??
w hu*a sobie expekt leci, nie grac tam!!!!!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mi nadal nie rozliczyli kuponu na poznizej jastrzebia hehe w chujja leca i tyle
|
|