|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Z tą furą to zależy jaka fura... O golfa II to się nikt nie przyczepi natomiast za samochód za kilkadziesiąt tysięcy to inna sprawa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z tą furą to zależy jaka fura... O golfa II to się nikt nie przyczepi natomiast za samochód za kilkadziesiąt tysięcy to inna sprawa minotauro-czy możesz wyjaśnić do czego odnosi się Twój post????Bo tu nikt w tym temacie o furach nie pisze ani nie pisał.......Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uff dziś 1600 do przodu i wreście wyjście na + troszke się załużyłem ale bedzie lepiej 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
HEheheheh racja edi8 ten post powinien znaleźć się w temacie "szykują się zmiany" hehehehe zmęczony jestem i wpisuje już nie tam gdzie trzeba %-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
minotauro-mnie też wydawało się,że jesteś"zmęczony"...Pzdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wg mnie większość balansuje na granicy na baaaaaaaaaaardzo cienkiej granicy. Piszesz np1600 dziś do przodu + trochę sie zadłużyłem. MASAKRA. Zawszę radzę wszytkim gdyby pomyśłeli co by było gdyby TEN OSTATNI ZAKŁĄD właśnie nie siadł!!!!! I na tym oprzeć swoją technikę ciesząc się zę właśnie siadł i jest trochę keszu. Ale to powinien być głośny dzwonek !!!!!
Devstator - podoba mi sie bardzo twoje podejście do tematu już grając dogi jestes do przodu bo marżę buk głównie lokuje w faworytach znacznie zaniżając na nich kursy ( to chyba jasne) i jak sie nie gra w baw tylko w buku który ma stosunkowo niską marżę to już na starcie masz przewagę. Dlatego na takim podejściu bazująć łatwej osiągnąć sukces.
Łatwiej - nie znaczy że łatwo. Trzeba przede wszytkim nastawić się na sukcesy DŁUGOFALOWE. Nie dziś + 5000 jutro - 9000 potem + 25 644 a nagle minus 1000 - 3000 dziennie i tak prze kilka dni.
To grozi bankructwem. Więcej - to PEWNY BANKRUT. Wykończy cię marża i lekutki pech, który niestety dotyczy każdego.
Co do mojej metodologii doboru zdarzeń - sorry ż ena razie nie odpowiem tutaj (to samo dotyczy konkretnej odpowiedzi na meile którę dostaje)
Postaram się jakoś połączyć to co wiem w całość tak żeby było to jasne i przejrzyste dla większości. Niebawem coś sie z tego wyłoni i każdy przeczyta.
W tej chwili siedzi to jakoś w mojej głowie i dziął ale żeby wytłumaczyć dlaczego dziąła i jak nie mam jakoś umiejętności.
Ale się postaram, choć ból jest w tym że nie umiem za bardzo przekazywać wiedzy - kiedyś próbowałem udzielac korepetycji z matmy i stwierdziłęm ze nie nadaje sie do tego,niezależnie jak pojętnego dostawałem ucznia.
Umieć to jedno - przekazać wiedze to drugie.
Ale spóbujemy.
Pozdrawiam, G.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po czym poznać osobę, która na bukmacherce zarabia ?? Spokojny,opanowany,byćmoże nawet ateista, za podstawę swoich wierzeń uznaje podręcznik do rachunku prawdopodobieństwa. Nigdy nie afiszuje się swoimi zarobkami, a jeżeli już przyjdzie mu o nich mówić najczęściej zaniża je maksymalnie tak, że potrafią przyjmować nawet wartości ujemne. Na pytania kolegów z kolektury odpowiada zawsze wymijająco, przewrotny, najczęściej kłamie. Ma poszanowanie wśród obywateli ale jest postacią tajemnniczą i skrytą. Zasada ogólnie jest prosta : " Zapomnij o kłopotach, zasmakuj w banknotach"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|