Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7
M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Z tą furą to zależy jaka fura... O golfa II to się nikt nie przyczepi natomiast za samochód za kilkadziesiąt tysięcy to inna sprawa

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by minotauro
Z tą furą to zależy jaka fura... O golfa II to się nikt nie przyczepi natomiast za samochód za kilkadziesiąt tysięcy to inna sprawa
minotauro-czy możesz wyjaśnić do czego odnosi się Twój post????Bo tu nikt w tym temacie o furach nie pisze ani nie pisał.......Pozdrawiam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
uff dziś 1600 do przodu i wreście wyjście na + troszke się załużyłem ale bedzie lepiej smile

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
HEheheheh racja edi8 ten post powinien znaleźć się w temacie "szykują się zmiany" hehehehe zmęczony jestem i wpisuje już nie tam gdzie trzeba %-)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
minotauro-mnie też wydawało się,że jesteś"zmęczony"...Pzdr.

M
old hand
old hand
M Offline
Wg mnie większość balansuje na granicy na baaaaaaaaaaardzo cienkiej granicy. Piszesz np1600 dziś do przodu + trochę sie zadłużyłem. MASAKRA.
Zawszę radzę wszytkim gdyby pomyśłeli co by było gdyby TEN OSTATNI ZAKŁĄD właśnie nie siadł!!!!! I na tym oprzeć swoją technikę ciesząc się zę właśnie siadł i jest trochę keszu.
Ale to powinien być głośny dzwonek !!!!!

Devstator - podoba mi sie bardzo twoje podejście do tematu już grając dogi jestes do przodu bo marżę buk głównie lokuje w faworytach znacznie zaniżając na nich kursy ( to chyba jasne) i jak sie nie gra w baw tylko w buku który ma stosunkowo niską marżę to już na starcie masz przewagę. Dlatego na takim podejściu bazująć łatwej osiągnąć sukces.

Łatwiej - nie znaczy że łatwo.
Trzeba przede wszytkim nastawić się na sukcesy DŁUGOFALOWE.
Nie dziś + 5000 jutro - 9000 potem + 25 644 a nagle minus 1000 - 3000 dziennie i tak prze kilka dni.

To grozi bankructwem.
Więcej - to PEWNY BANKRUT.
Wykończy cię marża i lekutki pech, który niestety dotyczy każdego.

Co do mojej metodologii doboru zdarzeń - sorry ż ena razie nie odpowiem tutaj (to samo dotyczy konkretnej odpowiedzi na meile którę dostaje)

Postaram się jakoś połączyć to co wiem w całość tak żeby było to jasne i przejrzyste dla większości.
Niebawem coś sie z tego wyłoni i każdy przeczyta.

W tej chwili siedzi to jakoś w mojej głowie i dziął ale żeby wytłumaczyć dlaczego dziąła i jak nie mam jakoś umiejętności.

Ale się postaram, choć ból jest w tym że nie umiem za bardzo przekazywać wiedzy - kiedyś próbowałem udzielac korepetycji z matmy i stwierdziłęm ze nie nadaje sie do tego,niezależnie jak pojętnego dostawałem ucznia.

Umieć to jedno - przekazać wiedze to drugie.

Ale spóbujemy.

Pozdrawiam, G.

R
old hand
old hand
R Offline
marżę buk głównie lokuje w faworytach znacznie zaniżając na nich kursy

smile smile smile

R
old hand
old hand
R Offline
Po czym poznać osobę, która na bukmacherce zarabia ?? Spokojny,opanowany,byćmoże nawet ateista, za podstawę swoich wierzeń uznaje podręcznik do rachunku prawdopodobieństwa. Nigdy nie afiszuje się swoimi zarobkami, a jeżeli już przyjdzie mu o nich mówić najczęściej zaniża je maksymalnie tak, że potrafią przyjmować nawet wartości ujemne. Na pytania kolegów z kolektury odpowiada zawsze wymijająco, przewrotny, najczęściej kłamie. Ma poszanowanie wśród obywateli ale jest postacią tajemnniczą i skrytą. Zasada ogólnie jest prosta : " Zapomnij o kłopotach, zasmakuj w banknotach"

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
smile

Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (aker), 880 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,357
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025