|
|
wredota
|
|
wredota
na pytanie wyzej juz sobie sam odpowiedzialem wiec nieaktualne 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile % pobierane jest przy przelewie z MB do MB? czy stopa procentowa zalezna jest od kwoty lub cos podobnego?:)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ile czasu plynie kasa z MB na konto inteligop w PKO BP PILNE 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ile % pobierane jest przy przelewie z MB do MB? czy stopa procentowa zalezna jest od kwoty lub cos podobnego?:) Powinieneś zadac to pytanie w temacie moneybookers ale skoro juz tu napisałes:) 1%- maksymalnie 2 zł lub 0,50 EURO
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ile czasu plynie kasa z MB na konto inteligop w PKO BP PILNE  Wymień sie z kimś  Napewno mniej czasu Ci zajmie wszystko  ile % pobierane jest przy przelewie z MB do MB? czy stopa procentowa zalezna jest od kwoty lub cos podobnego?:) Od kwoty
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ile idzie przelew z Expekta na Moneybookers? Za info z góry dzięki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Musze pochwalic moneybookers wczoraj wyplacilem trochę kaski z Pinnacle w moneybookers była po 10 minutach a dzisiaj mam ją już na koncie w mBanku. Mam cicha nadzieje że taka predkośc im juz zostanie i że to nie chwilowa promocja 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ile czekaliscie na pieniadze z pierwszej wplaty od mBanku do Mooneybookers? Wedlug tego punktu powinno byc to od razu:
Bankowosc online: Jesli posiadasz internetowe konto bankowe, mozesz placic bezposredno w jednej z ponizszych instytucji: Bank Zachodni WBK S.A. | PKO Bank Polski | Bank Pekao S.A. | BRE Bank S.A. | ING Bank | Citibank Handlowy | Bank BPH | Kredyt Bank S.A. | Lukas Bank | Bank Millennium
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bezposrednio nie znaczy niestety momentalnie. Trzeba poczekac 1-2 dni robocze.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
mam pytanie kiedys mialem konto moneybookers zweryfikowałem je moim kontem bankowym wszystko było pieknie asz mi je zablokowali i napisali ze nie moge już z niego korzystac i je zamykają wypłacili mi srodki z niego i kazali sie porzegnac  do dzis niewiem o co chodziło mineło już troche czasu i mam pytanie czy moge znowu załozyc konto w moneybookers na moje dane ale teraz mam inne konto bankowe i nim zweryfikowac dojda ze kiedys nie pozwolili mi uzywac i czy znowu to zrobią ze znowu założyłem czy ktos zakładał z nowu konto w mb na te same swoje dane ale inne konto bankowe po zablokowaniu pierszego
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
odpowie mi ktos lub pomorze na problem który opisuje wyzej
i prosze o email kontaktowy do moneybookers do polskiego suportu albo wszystkie maila na jakie mozna do nich napisac????
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Moze napisz do supportu, bo moze nikt nie mial takiej sprawy...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
tu chodzi o to czy ktos zakładał sobie drugie konto mb majac inne weryfikował je innym kontem bankowym niz piersze i mb nie przyczepił sie nie zauwazył tego ????
i jakie te maile kontaktowe do nich są polski saport i inne bo napisze pod wszystkie
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
W MB nie można posiadać więcej niż jedno konto.
Uwaga także na maile podszywające się pod mb w celu wyłudzenia danych do konta.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
no tak rozmiem cie ale czy doszli ze to ta sama osoba wpisała te same dane ale zweryfikowała te konto innym przelewem bankowym i co doszli???
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak zwiekszyc limit pieniezny na mb ? Nie chce weryfikowac ani karty ani konta bankowego. Da sie jakos ? Np jak wysle im skan dowodu ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zwiekszyc limit pieniezny na mb ? Nie chce weryfikowac ani karty ani konta bankowego. Da sie jakos ? Np jak wysle im skan dowodu ? Pozdrawiam -skan dowodu -weryfikacja adresu listem -weryfikacja konta bankowego -weryfikacja karty
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czyli moge np zweryfikowac konto tylko skanem dowodu a np adresu listem nie ?
O ile zwiekszy sie limit na mb gdy wysle skan ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli moge np zweryfikowac konto tylko skanem dowodu a np adresu listem nie ?
O ile zwiekszy sie limit na mb gdy wysle skan ? Pozdrawiam -tak mozesz -10000 euro (lub ta kwota w innej walucie), z tego co pamietam
|
|
|
Link skopiowany do schowka