Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 20 1 2 3 4 19 20
Pooh-Bah
Pooh-Bah
"Ciekawostek"odsłona kolejna:przedstawię teraz/jako ciąg dalszy klasyfikacji liderów pośród drużyn notujących najwięcej remisów HT,czyli do przerwy/czołowe drużyny z niższych lig Anglii oraz Szkocji.W angielskiej"Championship" przewodzi Coventry mając 20 remisów HT na 31 meczy/dom+wyjazd/co stanowi 64,5%;Norwich 18, Hull 18,Ipswich 17,Derby 16,Luton 16.Teraz"Legue One":lideruje Cheltenham 18/58%/,Northampton 17,Doncaster 16,Swansea 16,Port Vale 16,Sounthorpe 16.W"Legue Two" przewodzi Bristol Rovers z 18 remisami HT/60%/,Peterborough 16,Boston 16,Wycombe 15,Walsall 15.Teraz"Conference":przewodzi Crawley 16/53,3%/,Dagenham 15, Oxford 15,Aldershot 15.W Szkocji"Division One":Livingston 13 remisów HT/54%/,Clyde 13,Queen of the South 12.W"Division Two":Stirling 13/54%/,Raith 12,Ayr 12.Pozdrawiam.

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Analiza meczu na szczycie wśród"mistrzów remisów do przerwy"we Włoszech pomiędzy Cagliari a Sieną okazała się prawidłowa bo 1.połowa zakończyła się właśnie wynikiem 1:1.Pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
UWAGA:Spośród przedstawionych wczoraj 6 czołowych/pod względem ilości uzyskiwanych do przerwy remisów/drużyn z Hiszpanii-w obecnej kolejce 5 z nich miało...remisy do przerwy!Wyjątkiem okazał się liderujący w w/w tabeli HT Espanyol,który wygrał pierwszą połowę 1:0.Pozdrawiam.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
UWAGA:Spośród przedstawionych wczoraj 4 czołowych"remisiarzy HT"z Włoch WSZYSTKIE 4 drużyny odnotowały remisy do przerwy,ale giganci spotkali się w jednym meczu/Cagliari-Siena/.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
trzeba grac jak na gieldzie. Razem z trendem a nie na jakies tam przelamania... glupota straszna grac na przelamanie passy. Zawsze lepiej jest grac z trendem. Wiec jak jakas druzyna ciagle wygrywa to jest duza szansa ze bedzie wygrywac caly sezon jak- jesli nic sie nie zmieni w skladzie itd. Tak samo jak remisuje to bedzie remisowac. Nie ma magi. tak jest juz ulozona liga ze jedne druzyny sa wyraznie lepsze od innych i one wygrywaja. W wyrownanych ligach sa czesto remisy i druzyna ktora ciagle remisuja bedzie to robic caly sezon. A druzyna ktora nie remisuje wogole nie bedzie remisowac bo skad odrazu ma remisowac jak pol sezonu nie remisowala? Przeciez nic sie nie zmiana w skladach wiec druzyna jest na tym samym poziomie w stosunku do innych druzyn z tej samej ligi i granie na przelamanie jest glupota. Przykladowa grac na remis druzyne ktora nie remisowala 10 i wiecej spotkan. To nic innego jak liczenie na szczescie bo nie ma to zadnego uzasadnienia ze jak 10 meczy nie remisuje to za 11 bedzie remis.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
"Eska"-najskuteczniejsze są te metody,które przynoszą zysk.Raz może to być gra na kontynuację trendu a raz na jego szybkie przełamanie.Wszystko zależy od analizy a poprawność jej założeń skutkuje tym czy jesteśmy po stronie wygranych czy też mocno przegranych..I nie zawsze w bukmacherce"mędrca szkiełko i oko"jest najlepszym narzędziem badawczym bo często-gęsto coś tak iracjonalnego jak tzw.nos=intuicja przynosi dobre efekty.Pzdr.

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Taką małą ciekawostką jeśli chodzi o trendy w piłce nożnej jest under 2,5 xanthi skoda w lidze greckiej:)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by minotauro
Taką małą ciekawostką jeśli chodzi o trendy w piłce nożnej jest under 2,5 xanthi skoda w lidze greckiej:)
"minotauro":Tak,ten post rzeczywiście wiele wnósł a nawet poszerzył jeżeli chodzi o tytułowe"ciekawostki"....Aż z wielką niecierpliwością czekam na dalsze Twoje/jakże merytorycznie głębokie/wypowiedzi.Pzdr.

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
wyluzuj...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Osoby,którym iloraz inteligencji nie pozwala wnosić nic konstruktywnego do tematu upraszam o założenie sobie bloga lub o dokonywanie wpisów do pamiętników koleżanek z gimnazjum.Wszelkie podobieństwo do osób żyjących i już tu kiedyś wpisujących się jest nieprzypadkowe!!!Zapraszam zaś osoby dojrzałe-także emocjonalnie-o dzielenie się swoimi spostrzeżeniami+obliczeniami tyczącymi"ciekawostek"statystycznych.Pozdrawiam.

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
heheh edi8... cóz piszesz, że jesteś wielce doświadczony to byś przynajmiej z doświadczenia życiowego wyciągnął, że takie posty jakie za to Ty zakładasz to strata czasu. HEHE tak Cię boli to, że napisałem jedno zdanie, że musisz się rozpisywać i tak to przeżywać... Weź lepiej poszukaj jakiś statystyk a nie wymyślaj jakieś teksty o koleżankach z gimnazjum....

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Kilka moich spostrzeżeń odnośnie rosyjskiego hokeja-czyli"ciekawostek"odsłona kolejna.Daje się zauważyć duża rozpiętość jeżeli chodzi o wyniki remisowe:najwięcej,bo po 10 mają już Salavat Ufa/6 w domu,4 na wyjazdach/i Traktor Czelabińsk/po 5 w domu i wyjazdowo/.Natomiast po drugiej stronie tej klasyfikacji lokują się drużyny,które nie mają ani jednego remisu w meczach wyjazdowych:Severstal Czerepowiec oraz Vityaz-a także zespół HK MVD nie mający jeszcze ani jednego remisu w meczach u siebie.Może więc czas zacząć polowanie na remisy tych drużyn tam gdzie ich jeszcze nie odnotowały...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
heheh edi8... cóz piszesz, że jesteś wielce doświadczony to byś przynajmiej z doświadczenia życiowego wyciągnął, że takie posty jakie za to Ty zakładasz to strata czasu. HEHE tak Cię boli to, że napisałem jedno zdanie, że musisz się rozpisywać i tak to przeżywać... Weź lepiej poszukaj jakiś statystyk a nie wymyślaj jakieś teksty o koleżankach z gimnazjum....
"minotauro"-między tematem a postem jest taka róznica/skoro tego nie wiesz../,że posty to Ty nabijasz między innymi w moim temacie,więc TEMU PANU MÓWIMY:NIE!!!Nie byłoby mojej reakcji gdyby to był Twój pierwszy wpis wynikający z przeoczenia-ale Ty robisz to n-ty raz w wiadomym celu nakręcenia licznika postów-jak poprzednie wpisy rozłożone na 2 a razem tyle warte co 1/4...

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
nie mam co robić tylko nabijać sobie posty... Zresztą nie wiem po cholerę miałbym to robić?? Ktoś płaci od tego? Jak Ci tak zależy to nie będe nic pisał, w każdym razie ja tego innym nie zabraniam w swoim temacie bo mi to wisi...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
nie mam co robić tylko nabijać sobie posty... Zresztą nie wiem po cholerę miałbym to robić?? Ktoś płaci od tego? Jak Ci tak zależy to nie będe nic pisał, w każdym razie ja tego innym nie zabraniam w swoim temacie bo mi to wisi...
"minotauro";skoro Tobie wisi-to mnie to POWIEWA,gdyż absolutnie nic tu nie wniosłeś a stosowana przez Ciebie metoda dokonywania pustych merytorycznie wpisów=monosylab jednoznacznie wskazuje ich cel.Ale ilość tak powiększanych postów nie musi iśc w parze z wartością w nich zawartą..A bywa też odwrotnie proporcjonalna!

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Ale przecież napisałem Ci, że nie obchodzi mnie to ile ja mam tych całych wpisów... Jak sobie piszę to sobie piszę bo mam ot taki kaprys może... I nie wiem po co wogóle sam sobie psujesz temat wdając się w takie dyskusje? Nie mogłeś poprostu olać sobie i zająć się czymś innym? Jak Ci się nie podobam to idź do moderatora jakiegoś i niech wyrzuci moje wpisy.... Obojętne jest mi to naprawde

Pooh-Bah
Pooh-Bah
"minotauro"-tak generalnie:mnie to się wogóle faceci niepodobają a swoje kaprysy to zostaw dla tych,którym podobasz się...lub lecz je-a jeśli już leczysz to:a/ przejdz na mocniejsze psychotropy, b/zmień psychiatrę.Kategorycznie nie oczekuję odp.!

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
hehe dobre:) nie wiem kto tu powinien leczyć się u psychiatry jeśli go tak pojedyńcze wpisy denerwują:) może to jakaś nowa fobia??

Kategorycznie nie oczekuję odp.!

Pooh-Bah
Pooh-Bah
hehe dobre:) nie wiem kto tu powinien leczyć się u psychiatry jeśli go tak pojedyńcze wpisy denerwują:) może to jakaś nowa fobia??

Kategorycznie nie oczekuję odp.!
"minotauro"-mnie nie denerwują "pojedyńcze wpisy",bo o nie prosiłem zakładając temat i nadal ich oczekuję-ale irytuje mnie beznadziejna zawartość Twoich konkretnie "pojedyńczych wpisów"...bo żaden nawet nie miał takiego/nieudanego/zamiaru aby cokolwiek tu wnieść!Nie kompromituj się do końca i zamknij za sobą drzwi tego tematu.A końcowe Twoje "zmałpowanie"mojego zdania,żw kategorycznie nie oczekuję odp.-dowodzi teorii Darwina o pochodzeniu/przynajmniej Twego../od małpy.Trzymaj więc mocno się!/konarów+gałęzi/.Odwiedzę Cię-będąc w Zoo.Siema.

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Jak wyciągnełeś wniosek, że pochodzę od małpy po napisaniu :
Kategorycznie nie oczekuję odp.! ? Trzymam się ale krzesła patrząc na to jak się przejmujesz moimi "beznadziejnymi postami":) Siema

Strona 2 z 20 1 2 3 4 19 20

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, rafal08, latajaca_holenderka, aker, rymoholik, Sensei, Szuman, 11kera11, $-man, Akhu), 2,844 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,299
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025