Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 4 1 2 3 4
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O ile się nie mylę to następny zlot mieliśmy robić w górach aby naszym znajomym z południa Polski było bliżej grin W każdym razie jak zlot będzie to na pewno Warszawa się stawi.

Pozdrawiam piwo

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A bym zapomniał wysuwam kandytaturę Słowacji na zlot. Wiadomo nie od dziś, że mam słabość do naszych południowych sąsiadów cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W wakacje, jeżeli koszta byłyby w miarę rozsądne, to ja się zawsze piszę ... mam nadzieję wreszcie poznać te wszystkie internetowe nicki tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zimowy zlot? shocked Co za głupota, wszyscy by chodzili narąbani 24 na dobe, a potem tłumaczyli, że zimno jest. Teraz zlot robi południe albo wschód grin

BTW. mazury są piękne wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ignorator
A bym zapomniał wysuwam kandytaturę Słowacji na zlot. Wiadomo nie od dziś, że mam słabość do naszych południowych sąsiadów cool

Ja z Ingnusiem niegdzie nie jade bo nie chce pić mojej ukraińskiej wódki

:griN:

old hand
old hand
Originally Posted by Kameleon
Zimowy zlot? shocked Co za głupota, wszyscy by chodzili narąbani 24 na dobe, a potem tłumaczyli, że zimno jest. Teraz zlot robi południe albo wschód grin

Ta Leoś wreszcie coś mądrego rzekł wink mazury są ok, kiedy?
Pzdr

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
tak ja tez z checia przyjade... a tak swoja droga to niech kazdy przywiezie zestaw (by nie latac wciaz w tej samej) koszulek ze swoim nickiem na klacie laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szczypior

Patryk jak jako liberał pije tylko holenderskie piwo smirk Wiesz dobrze, że z tobą zawsze się napije jak i resztą, ale wódce mówie stanowcze niet stop

Pozdrawiam piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szczypior

Przecież ukraińska jest najlepsza. Oczywiście nie ta z bazaru grin

Wracając do tematu, to chętnie wybrałbym się na zlot. Niestety w moim wypadku wakacje odpadają frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mr joke

Ta Leoś wreszcie coś mądrego rzekł wink mazury są ok, kiedy?
Pzdr

Kiedy? Nie wiem tongue

http://www2.wypoczynek.pl/domek_letniskowy/inny/sierzan/17729.html

Super ośrodek, byłem pare razy - fajne domki, blisko do jeziora, kort tenisowy (betonowy grin ) , boisko do nogi, siatki. Jakieś 20 minut do Augustowa, a tam dziołchy ho ho grin "siedem dziewcząt z albatorsu" grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jakieś 20 minut do Augustowa, a tam dziołchy ho ho grin "siedem dziewcząt z albatorsu" grin
Rozumiem, że po ostatnich baletach na Molo po meczu puzzli dostałeś od Martusi stałego bana laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tomo
Jakieś 20 minut do Augustowa, a tam dziołchy ho ho grin "siedem dziewcząt z albatorsu" grin
Rozumiem, że po ostatnich baletach na Molo po meczu puzzli dostałeś od Martusi stałego bana laugh

Wszystko załatwiły dwa słowa: pijany byłem tongue Gorzej, że potem jeszcze pare osób się odzywało, że wydzwaniałem o 3-4 w nocy grin . Zresztą Tomo i tak to Ty chyba najdłużej z Martusią gadałeś laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No baaa... ten zniewalający głos do dzisiaj mi się śni po nocach laugh

A co do telefonów o 3-4 w nocy to... "ja nie miałem z tym nic wspólnego!... chyba... smirk

Z
member
member
Z Offline
mimo, że staż mam malutki na tym forum to też się chętnie piszę na zlocik wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Witam i pozdrawiam wszystkich dotychczasowych zlotowiczów i tych przyszłych.

Myślę, że pomysł żeby zloty odbywały się wiosną i wczesną jesienią (maj jeżeli dobrze pamiętam oraz koniec września) jest dobrym pomysłem.

Potrzebny jest ktoś kto podejmie się organizacji w jakimś miłym i sympatycznym miejscu. Wiosenne ubiegłoroczne miejsce zlotu było ciekawe. Spokój i rozrywka dla każdego. Jeżeli nie pojawi się żadna oferta organizacji w innym miejscu myślę, że wiele osób z forum byłoby za Skorzęcinem...

@shane - Mielno w wakacje, jestem za... piszę się na to smile

old hand
old hand
Originally Posted by kamasss
Potrzebny jest ktoś kto podejmie się organizacji w jakimś miłym i sympatycznym miejscu. Wiosenne ubiegłoroczne miejsce zlotu było ciekawe. Spokój i rozrywka dla każdego. Jeżeli nie pojawi się żadna oferta organizacji w innym miejscu myślę, że wiele osób z forum byłoby za Skorzęcinem...

Ta kamasss Skorzęcin ok, tylko chyba ten miły Pan, który wynajmował nam domki niezbyt na nas czeka smile
Pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Koncepcja zlotu mecz.pl gdzies w PN polsce to... bardzo sluszna koncepcja wink Z gory mowie ze jesli zlot mialby sie odbyc gdzies na PD Naszej przepieknej Ojczyzny to odpadam, bo jakos juz od dziecinska mam uraz tamtych rejonow, a poza tym to cholernie daleko... smile

Nie bylem, ani na I zlocie, ani na II, wiec to Wy najlepiej wiecie gdzie bylo sympatyczniej, chociaz jesli o mnie chodzi to skłanialbym sie ku Skorzecinowi... :COOL:

Na pewno cos fajnego ustalicie, gleboko w to wierze.

Co do terminu... Mysle ze wakacje jako tako odpadaja. Kazdy w tym czasie ma jakies tam swoje obowiazki badz tez oddaje sie prywatnym wakacyjnym przyjemnosciom. Wrzesien to chyba najdogodniejszy termin, zarowno dla ekipy szkolnej, studenckiej jak i ciezko pracujacych userow... wink

PS. @ kamasss

Jesli chodzi o Mielno to w te wakacje jade tam ponownie na 100%, jesli jestes chetny na nadmorski wypad to na pewno sie zgadamy i mozna cos wspolnie (najlepiej duzo wczesniej) zaklepac sobie, bo potem moga byc z tym problemy.

Tak czy siak na konkrety przyjdzie jeszcze czas wink

pzdr :PIWO:

Porucznik
Porucznik
hmm, zastanawiam się dlaczego masz uraz Shane do Polski Płd ..
Ja w tej częsci mieszkam i jakoś nie narzekam wink

Kazdemu z pewnością odpowiadałoby zeby zlot był najbliżej jego miejsca zamieszkania. Ja się pisze na zlot choć oczywiście zalezy to od miejsca.
No ale najbardziej od przebiegu moich wakacji i od terminu na ktory zostanie ustalony zjazd

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ostanio też miałem założyć temat z propozycją zlotu ,ale skoro już założony to podyskutujmy... smile

Mój pomysł wygląda tak - zlot w okolicahc kwiecień/maj ,teren południa Polski ,dla tych co nie będą mogli się udać na wakacyjny zlot (mowa o Trójmieście?).

Pomysł jest ,ja nawet w jakimś stopniu mógłbym się podjąć jego realizacji ,dlatego piszcie co o tym sądziecie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

piwo ,znam nawet jedno bardzo ciekawe miejsce grin

Strona 2 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników ($-man, 11kera11, burbon, latajaca_holenderka, Sensei, rymoholik, rafal08, The Boss, ElNinho[mmdea]), 5,435 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,898
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026