|
|
addict
|
|
addict
ok teraz mi powiedzcie na jaki adres mam wyslac te skany ? Dziwne ze nic o wyslaniu skanow nie ma na ich stronie www. Jest tylko weryfikacja karty, konta bankowego i adresu. No ale ok gdzie mam slac te skany ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok teraz mi powiedzcie na jaki adres mam wyslac te skany ? Dziwne ze nic o wyslaniu skanow nie ma na ich stronie www. Jest tylko weryfikacja karty, konta bankowego i adresu. No ale ok gdzie mam slac te skany ? na stronie MB nigdy o tym nie bylo nic napisane (nie mam pojecia dlaczego) [email protected]
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
opdowie mi ktos na moje posty pisalem o tym na poprzedniej stronie no tak rozmiem cie ale czy doszli ze to ta sama osoba wpisała te same dane ale zweryfikowała te konto innym przelewem bankowym i co doszli???
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pod jaki adres trzeba pisac do moneybookers zeby odpisali pisale 4 dni temu i nic a pisałem pod ten [email protected]oni maja jakis adres polskiego suuportu gdzie pisac do nich zapytanie prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok teraz mi powiedzcie na jaki adres mam wyslac te skany ? Dziwne ze nic o wyslaniu skanow nie ma na ich stronie www. Jest tylko weryfikacja karty, konta bankowego i adresu. No ale ok gdzie mam slac te skany ? na stronie MB nigdy o tym nie bylo nic napisane (nie mam pojecia dlaczego) [email protected]Z tego co wiem, to same skany już nie wystarczą do zwiększenia limitu, owszem, kiedyś była taka możliwość. Teraz należy przesłać uwierzytelniony skan z pieczątką np. notariusza. Po prostu idzie się do notariusza z dowodem, notariusz kopiuje dokumenty, potwierdza odpowiednim pismem i pieczątką i już. Usługa ta chyba kosztuje 7 + VAT złotych za stronę( wg taksy notarialnej ). Innymi sposobami na limit jest tylko : weryfikacja konta bankowego lub karty kredytowej.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Fakt z uzyskaniem od nich odpowiedzi jest duży problem. Support do d..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak szybko idzie kasa z moneybookers na ekarte mBanka?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Innymi sposobami na limit jest tylko : weryfikacja konta bankowego lub karty kredytowej. To jest chyba najlepszy sposób. Z tego co wiem to weryfikacja poprzez kartę jest natychmiastowa o ile masz dostęp online do wszystkich szczegółów dotyczących transakcji za pomocą karty, ale niektórzy muszą czekać aż dostaną miesięczny wyciąg by móc dokończyć weryfikację i podać dokładną kwotę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile adresow mailowych mozna miec na 1 koncie MB?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzisiaj wpłacam do MB poprzez karte debetowa i wyskoczyła informacja czy będę używał tej kasy na hazard czy nie?
Co to ma znaczyć?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
zaznacz ze nie, bo chyba nie ebdziesz gral w kasynach?:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No to ciekawe czy do buków wpłaci ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile adresow mailowych mozna miec na 1 koncie MB? hmm chyba dużo ja na jednym mam z 4 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
prosze o szybką odpowiedz
chce zweryfikowac konto bankowe na moim mb , ale niewiem jaka sume wpłacac oczywiscie chce jak najmniejszą bo brak kasy?? jaka moze byc najmniejsza widze ze mb sie zmieniło kiedys było napisane ze chcą ze 2 euro, nie pamietam dokładnie Ile mam wpłacic minimalną kwote ( ile złoty) aby to zweryfikowało i dało rezultat
Prosze o szybka odp bo chce leciec juz do banku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakies 2-3 lata temu zalecali wplacic minimum 5 euro, to wplac 20 zeta i pewnie nie bedzie klopotow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile adresow mailowych mozna miec na 1 koncie MB? max 5
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
prosze o szybką odpowiedz
chce zweryfikowac konto bankowe na moim mb , ale niewiem jaka sume wpłacac oczywiscie chce jak najmniejszą bo brak kasy?? jaka moze byc najmniejsza widze ze mb sie zmieniło kiedys było napisane ze chcą ze 2 euro, nie pamietam dokładnie Ile mam wpłacic minimalną kwote ( ile złoty) aby to zweryfikowało i dało rezultat
Prosze o szybka odp bo chce leciec juz do banku
yahoo mówisz 20 zeta oj duzo moze ktos wie jaka bedzie odpowiednia najmniejsza kwota i odpowiednia moze ktos jest pewien na 100% wie ktos dokładnie jaka moze byc teraz minimalna??
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
mam jeszce jedo wane pytanie czy przy weryfikacji swego konta bankowego na mb musze je najpierw dodac do mego konta mb ( wpisac w prfilu) czy moge se wpłacic z mego konta baankowego a pózniej je wpisac przed wypłata ???
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam jeszce jedo wane pytanie czy przy weryfikacji swego konta bankowego na mb musze je najpierw dodac do mego konta mb ( wpisac w prfilu) czy moge se wpłacic z mego konta baankowego a pózniej je wpisac przed wypłata ??? Psecytaj se caly temat o moneybookers i sie dowies  P.S. Przyloz sie troche do formulowania pytan, bo niedlugo to sie tu lekki "slango" burdelik zrobi.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nie mam czasu jak wiesz to odpowiedz plis ????
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|