|
|
addict
|
|
addict
Witam Mam pewne pytanie, gdyz ktos mnie tutaj o cos oskarza wiec prosze by ktos odpowiedzial jak to wyglada w mbanku. Mam konto w mBanku i zlecam np o 24 godzinie przelew zewnetrzny np do banku PKO. Zlecilem wyplate (tak samo jak bym wyslal kase do mbanku) W sensie przelew - przelew dowolny I teraz pytanie czy da sie taki przelew anulowac mimo to ze go kase juz wyslalem na jego konto i odjeło mi kase ze stanu konta !! ?? Czy taki przelew zewnetrzny znajduje sie i w zakladce Historia - Operacje wykonanie Historia - Operacje zaplanowane ?
I takie przelew idzie anulowac poki nie zostanie zaksiegowane jego wyjscie tj np godzina 10 ?
Mam racje ? a moze to jest inaczej ? Prosze o odpowiedz
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
MOżesz próbować zadzwonić do nich, chyba tylko w taki sposób mozna anulować
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czy jest możliwość wypłaty z mbanku na NETeller? Czy kolega może ze swojego mbanku wpłacić na moje konto NETeller?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
zeby takie zeczy było mozna to by było trzesienie ziemi
neteleer i mb itp są twojimi rzeczmi i tylko ty se mozesz na nie wpłacac a dopiero pózniej grac przelewac online to sie zdaje byc wiadome
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
prosze o odpowiedz jak wpłacałem przed 14 pieniadze w banku w okienku na mój mbank o której powinienem sie spodziewac na nim srodków
??????
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to zależy w jakim banku wpłacałeś.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
w baku spółdzielczym rolniczym czy jak on sie tam zwie to chyba zadna róznica w jakim bo to nie bank rozliccza przelewy
??????
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale bank wysyła przelewy, a kiedy to zrobi to już jego sprawa może to zrobic np jutro.
Najczęściej wpłacasz rano do 12 wieczorem masz juz na koncie, ale to juz zalezy od banku
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hill trza bylo skorzystac z wplatomatu kasa by byla do 2 godzin. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nie mam mozliwosci z tego cuda korzystac niewiem jak nawet wyglada kiedys jak zobacze to pewnie narobie w majtki musze sie kiedys wyrac na wycieczke
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
robert123 za przeproszeniem ale nie udawaj fachowca bankowca głupoty gadasz bank robi przelew odrazu a jakas izba bankowa ( oddzielna orgnizacja czy jak ich nazwac ) zatwierdza te przelewy i to są 3 sesje 9 12 i 18 15
ciekawe czy bedzie im sie chcialo o 18 15 mnie zatwierdzic
a mbank inteligo maja online wszystko i tylko one, albo jak robimy to miedzy tymi sammymi kontami to tez tak jest
dobrze godom???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jak masz internet to po co do banku ganiasz?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ale ja nie mialem jak wpłacic na to konto bo jest puste ale juz nie długo czekam na ta kase 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gania do banku zeby wplacic, skads te pieniadze na koncie internetowym musza sie przeciez wziasc, prawda?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mBank sesje wychodzące - godz 05:55 - godz 09:55 - godz 13:25
mBank sesje przychodzące - 12:00 - 15:00 - 18:15
Przelewy zewnętrzne, które zostały złożone w dniu wolnym od pracy, realizowane są w najbliższym dniu roboczym. Przelewy zewnętrzne zlecone z datą bieżącą, ale po ostatniej sesji wychodzącej, są realizowane w najbliższym dniu roboczym.
Przelewy wewnętrzne między rachunkami w mBanku realizowane są w czasie rzeczywistym.
wiec jak wplaciles w okienku bankowym przed 14-ta - to zalezy jak w tym banku jest z sesjami wychodzacymi - jak maja jeszcze po tej godzinie jakas do 18:15 to na pewno na koncie bedziesz mial kase
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja ma pytanie jak niemam środków na koncie to moge zrobić debet? n.p chce wpłacić na konto buka z mojego pustego konta :}
a jak tak to gdzie to sprawdzić bo niemoge znalesć na stronach m.banku i jakie są odsetki jakby ktoś wiedział był bym wdzięczny
pzdr
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jak masz opln na koncie to nie zrobisz debetu bez zgody banku
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak masz opln na koncie to nie zrobisz debetu bez zgody banku dzieki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Straciłem już z 10 minut z komórki na to aby sie do nich dodzwonić. Nie mogę wprowadzić poprawnego identyfikatora klienta. Wpisuje na pewno dobrze i każą potwierdzić krzyżykiem, próbowałem potwierdzać "*" i "#" ale wciąż gada, że identyfikator nie poprawny :/. Może ktoś pomóc?.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie licze na szybka odpowiedz. Zalozylem konto w Mbanku. Z kurierem podpisalem umowe 4 dni temu. Elegancko dostalem login i tymczasowe hasla. Wplacilem pewna sume gotowki na konto mbanku. Do rzeczy. Nie moge wplacic do Betsson gotowki przez mtransfer. Po zatwierdzeniu hasla jednorazowego uzytku. [ Linked Image] Brak umowy? Czy dopiero jak aktywuje karte kredytowa(ktorej jeszcze nie posiadam) bede mogl wykonywac przelewy? Wraz z podpisaniem umowy przy kurierze zdawaloby sie, ze jestem juz w jej posiadaniu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka