|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
nOcnY - ja bym sie wcale nie zastanawiał Dla mnie nie znacza takie k.. nic ! Moge im co najwyzej w nagrode w twarz napluc. Dla ich większego prestiżu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie pracuje , nie mam samochodu , jeden pokoj , szara mysz koscielna  lepiej to zmien bo umrzesz w samotnosci  Jak my  ja tam juz sie pogodzilem, ze na lozu smierci bede trzymal ksiedza za reke  to dosc logiczne - im wiecej masz piw tym wiecej pijesz, im wiecej masz kasy tym wiecej wydajesz oczywiscie... grasz u buka, stawiasz 100, wygrywasz 1000, myslisz.. hm.. postawie 500 - wygram 5000 i kolo sie zamyka  no wlasnie  ladny kupon JuN  to dosc logiczne - im wiecej masz piw tym wiecej pijesz, im wiecej masz kasy tym wiecej wydajesz oczywiscie... grasz u buka, stawiasz 100, wygrywasz 1000, myslisz.. hm.. postawie 500 - wygram 5000 i kolo sie zamyka  Ale co? Jakby sobie kupil spodnie za 99zł to by byl gorszy? Duma mu na to nie pozwala? :| moze ma delikatna skore na udach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nOcnY - ja bym sie wcale nie zastanawiał Dla mnie nie znacza takie k.. nic ! Moge im co najwyzej w nagrode w twarz napluc. Dla ich większego prestiżu  jak by to moj kolega powiedzial - a co Ty chcesz sie z nimi od razu zenic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie pracuje , nie mam samochodu , jeden pokoj , szara mysz koscielna  lepiej to zmien bo umrzesz w samotnosci  Jak my  Jesli chodzi o markowe rzeczy to ja np kupuje buty Salomona tylko i wylacznie, wiem, ze nie kupie ich za 50zl, ale jestem gotow dac te 300zl i miec dobre buty, ktory mi sie szybko nie rozleca  Jakims wielkim maniakiem ciuchow nie jestem, matka ciagle narzeka, ze moja garderoba jest niewielka(np 3 pary spodni + spodnie od garniaka) i nie ubieram sie powaznie, tylko non stop, gdy tylko nie jest ponizej 0 chodze w krotkich spodenkach, choc w moim wieku jzu ponoc nie wypada  Ale mam to gdzies co sadza o mnie inni, sasiedzi znajomi etc, nie zamierzam sie przejmowac tym :] 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
to dosc logiczne - im wiecej masz piw tym wiecej pijesz, im wiecej masz kasy tym wiecej wydajesz oczywiscie... grasz u buka, stawiasz 100, wygrywasz 1000, myslisz.. hm.. postawie 500 - wygram 5000 i kolo sie zamyka  Ale co? Jakby sobie kupil spodnie za 99zł to by byl gorszy? Duma mu na to nie pozwala? :| Shane to pytanie to musisz skierowac do Olivera Janiaka, nie do mnie/nas Taka dziwna moda i teoria, znam kilku pilkarzy naszej OE i nasza rzeczy tylko: Hugo Bossa, Prady, Armaniego itp itp... a nie sa zadnymi jeszcze wyjadaczami boisk, i nie maja rozegranych po 100 spotkan w lidze dziwne dla mnie na maxa, ale coz zrobisz ? tak to jest jak chlopaczek ze zwyklego miasta - wchodzi na salony i dostaje sie do wielkiego klubu, a co gorsza wielkiego miasta... i tam to juz go pochlania komercha, lans na najdrozsze ciuchy itp. a jeszcze 3-4 m-c temu byl normalnym czlowiekiem kazdy robi to co lubi, skoro komus to odpowiada/pasuje to niech tak robi, ja tam nikomu nie zazdroszcze niczego Ciesze sie ze ktos dobrze uklada sobie zycie - i spelnia wlasne marzenia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Właśnie o to chodzi, że niektórych spodni nie da się kupić za stówę...kwestia tego co kto lubi. Jeżeli ktos lubi się lansować to kupuje sobie jakieś tam spodnie z rozcięciami czy z jakimiś innymi gadżetami. Jeżeli ktoś preferuje bardziej "ułożony" styl to kupuje proste skrojone jeansy. Jak ktoś zarabia dużo kasy to nie znaczy, że musi ja trzymać w kieszeni.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ladny kupon JuN  Dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ladny kupon JuN  Dzieki  nie dzieki tylko postaw piwo 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
jak by to moj kolega powiedzial - a co Ty chcesz sie z nimi od razu zenic  Nie no ! Ja zamierzam ( o ile do tego dojdzie) ozenic sie w wieku 34-37 lat Nie teraz, za stary jestem na to i nie dla mnie takie bajery 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ladny kupon JuN  Dzieki  nie dzieki tylko postaw piwo  nie stawiaj piwa tylko kup sobie jakies ciuchy 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ladny kupon JuN  Dzieki  nie dzieki tylko postaw piwo  zapraszma w sobote do Szczecina na flaszeczke  albo na zlocie najblizszym - jak bedzie jakis nad morzem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyle testosterony w jednym miejscu - no nie wiem nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roznie to bywa: wg cen polskich na sobie mam ponad 2k ale kupilem w USA i wynioslo moze 1/4 tej sumy  elektroniki nie licze bo moja Nokia to juz warta symboliczne pieniadze hehe P.S.A karta debetowka im kredytowa sie licza? Kiedys taki watek spotkalem na jakims forum i kobiety sie licytowaly, ktora wiecej ma na sobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejny debilny temat dla wirtualnych internetowych bohaterów, co ma za znaczenie za ile masz ciuchy na sobie,mozesz chodzić w szmatach za 2 złote,ważne co sobą reprezentujesz.
Co za prostacki snob załozył ten temat....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejny debilny temat dla wirtualnych internetowych bohaterów, co ma za znaczenie za ile masz ciuchy na sobie,mozesz chodzić w szmatach za 2 złote,ważne co sobą reprezentujesz.
Co za prostacki snob załozył ten temat.... powiedział futrzak z kosmosu co nago zapierdziela 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co za prostacki snob załozył ten temat.... powiedział futrzak z kosmosu co nago zapierdziela  leze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co za prostacki snob załozył ten temat.... powiedział futrzak z kosmosu co nago zapierdziela  łeee, mało odcinków oglądałeś bolo,często Alfik nosi różne fajowe ubranka za mnogo dolaruffff 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fakt, pamietam jak latał w koszuli "hawajskiej" w czarnych binoklach ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fakt, pamietam jak latał w koszuli "hawajskiej" w czarnych binoklach ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja wole wiecej zaplacic i chodzic w rzeczach, w ktorych nie chodzi pol miasta, a co gorsza isc na impreze i spotkac 10 ludzi w tych samych sweterkach np  nie wiem tak juz mam, a te buty mi sie podobaja, nie kazdemu musza, nie sa do nabycia w Polsce ani w Niemczech,  - i tu nie chodzi o zaden lans, boo... na rzeczach nie masz napisanej ceny - chyba ze nie sciagacie metek  swieta prawda jak widze ludzi chodzacych w takich samych ciuchach reportery itp, buty koniecznie jakies fiat 125 pumy czy cos takiego 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|