|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
eee tam za 500..Patek za 20 tysi pokazuje tą samą  ale żeby być w temacie  skarpety 3 gacie 3 koszulka 0 (dostałem za pazłotka z LM) polarek 25 spodnie 29.99 kurtka 89 z biedronki buty 85 z CTO zegarek mam droższy niż to wszystko razem ale nei zapłaciłem ani zeta bo za pazłotka z LM  ale lans  nie lubię ciuchów..nie lubię wydawać kasy na ciuchy... nie szata zdobi człowieka  kiedyś poszedłem do "markowego" sklepu i kupiłem sobie Reeboki...najtańsze jakie były - 99 zeta i tu zdziwenie...służyły 5 sezonów  ostatni na budowie jako obuwie robocze..ale nie padły..chciałbym jeszcze raz takie kupić ale juz nei ma 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Bzyku napisałem skarpetki 25 zł dla zaokrąglenia za jedną parę a link dałem to tam kosztują 80 zł za 3 pary od Kleina.... Wyprodukowanie takich skarpetek kosztuje pewnie z 10 groszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O kurcze, bardzo potanialem: teraz wstalem i siedze tylko w gatkach i koszulce przed kompem. Kosztowaly mnie te ciuchy moze z 10zl a jakbym teraz sprzedawal to by nikt nawet 10gr nie dal ...... Chyba zaloze skarpetki bo zimno, aha no i wartosc moja wzrosnie o 2zl 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja nie lubie kasy wydawac  Jakos teraz szkoda mi wydawac na kupno komorki wiecej niz 500zl. I pewnie nie zmienie na razie bo moja stara na razie wystarczy. Ale jak cos kupuje to juz lepsze rzeczy zeby jakis czas wytrwalo. Z ciuchow nie kupuje od firm typu Nike, Adidas bo sa czesto drogie i nie najlepsze. Butow jakos dobrych tam nie moge znalezc wiec teraz pewnie kupie w Ecoo (niby sa tam drogie ale jua wylukalem jakas promocje i 250zl). W ogole to jestem zmuszony kupowac firmowe buty bo tylko tam znajduje moj rozmiar (46 na pograniczu z 47). Zdaje sobie sprawe, ze ich p[rodukcja byla smiesznie tania ale sa lepsze od jakichs niefirmowych (wiem to z okresu podstawowki bo wtedyu jakies badziewne buty sie sypaly w 5 miesiecy, jak mialem potem tylko Reeboki to w 1,5 roku ciezko bylo je rozwalic; i wtedy sie okazywalo, ze lepiej kupic drozsze i dobre niz badziewie na krotki czas) ... Ostatnil starsznie mi sie spodobal jeden zegarek za ponad 1k ale takie cos to moze sobie kupie jak zaczne dobrze zarabiac ... znaczy sie najpierw musze zaczac pracowac  To Ty na stoczni buty kupuj...  Co to za .. temat ? Jeszcze napiszcie ile wasz penis jest wart .. Tylko  i nic wiecej .. "Nazwij mnie sprzedajna ! Niestety .. wiekszosc swiata taka jest" a co ma byc ważne na forum bukmacherskim 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
... Swoją drogą chińczyk w fabryce robi za 1$ dziennie i robi np. buty. Te buty trafiają kontenerami na bazary w całej europie i są uważane za tandetę i szmelc. I idą do sprzedaży za 20-40zł.
A ten sam chińczyk robi też buty z tych samych materiałów, też za 1$ dziennie bardzo podobne buty dajmy na to dla Nike. Firma domaluje do nich słynną chochlę i wysyła do salonów w Europie. Te buty idą do sprzedaży za 300-400zł... Wydaje mi się , że trochę się mylisz . Bardzo podobne to te buty może są , ale na pierwszy rzut oka . Sam kiedyś nosiłem buty "z targu" i wyobraź sobie , że żadna z par z takiego miejsca nie wytrzymała chociaż 1/3 (noszenia) w porównaniu do "najków" . Co za tym idzie wg. mnie lepiej jest w buty zainwestować (w takie które Ci się spodobają + bedą wytrzymałe), by po 3 miesiącach nie trzeba było kupować nowych , no chyba że ktoś często buty lubi zmieniać . Sam noszę teraz "najki" - 4 miesiące , a po przetarciu szmatką wyglądały by jak nowe (a jakoś specjalnie o nie nie dbam) . Nie sądze ,że podobnie by się miały buty "z targu" . To samo się tyczy reszty , spodnie tak szybko się nie poprzecierają , bluzy nie skurczą w praniu , a kurtka nie wypłowieje od słońca . Cena to nie tylko zasługa znaczka , ale i jakości . A Chińczyk zrobi buty " z targu " i "najki" za tą samą stawkę , ale nie z tych samych materiałów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się dyskusja rozwinęła  Ja wychodzę z dużo prostszego założenia! Wartość przedmiotów, którymi się otaczasz powinna być proporcjonalna do twojego statusu materialnego. Facet z pensją załóżmy 8 tys./miesiąc chodzący w dresie z targu to przypadek dziwaczny, chociaż jak tak woli  Pieniądze są po to, żeby je wydawać i jeżeli kogoś stać to nie widzę przeszkód, aby przechadzał się po mieście w ciuchach za parę tysięcy. W tym przypadku nie ma dla mnie mowy o lansowaniu się - ot uzewnętrzniasz swój status materialny! Natomiast kolesie żyjący z zasiłku, pensji matki, albo własnych groszowych zarobków w butach za 500 stów są po prostu śmieszni Trzeba umieć zachować odpowiednie proporcje!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się dyskusja rozwinęła  Ja wychodzę z dużo prostszego założenia! Wartość przedmiotów, którymi się otaczasz powinna być proporcjonalna do twojego statusu materialnego. Facet z pensją załóżmy 8 tys./miesiąc chodzący w dresie z targu to przypadek dziwaczny, chociaż jak tak woli  Pieniądze są po to, żeby je wydawać i jeżeli kogoś stać to nie widzę przeszkód, aby przechadzał się po mieście w ciuchach za parę tysięcy. W tym przypadku nie ma dla mnie mowy o lansowaniu się - ot uzewnętrzniasz swój status materialny! Zgadzam się. Natomiast nie wyobrażam sobie że ktoś chodzi z metkami na wierzchu, żeby było widać cenę. Albo pisać o tym na forum 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
odgdog, zaraz powrzucaja zdjecia ;> ja juz wrzucam tak dla lansu, moje najki z chin 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam cały tydzień chodzę w jednym stroju  [ Linked Image] 480pln
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
On wypatrzył dawno ją Stała za filarem Miała modne spodnie, bluzę modną I modny zegarek Podszedł bliżej, przyjrzał się Tak, to będzie ona Wymarzona cud-kobieta Może nawet żona Chłopak zdobył się na gest Skoczył po dwa drinki Jak to cudo rusza się! Jaki kolor szminki! Teraz albo nigdy - myśli Chłopak już nie może You know babe Trzymaj drinka Czekam na danceflorze A na płycie w reflektorach Big rozczarowanie Bo bez listka był zegarek Bez pasków ubranie
Kto z paskami spodnie nosi Ha, ha, haczyk na bluzie Robi często smutne oczy I smutną ma buzię O czym myśli tajemnicza Smutno-oka młodzież? Czy z haczykiem ma obuwie z paskami odzież
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|