|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słucham tego radia dla hecy i nie mam absolutnie nic na jego obronę i usprawiedliwienie jego istnienia. Żerowanie na naiwnych, starych, schorowanych, samotnych i opuszczonych, dla których takie radio jest jedynym zrozumiałym medium, a którzy w podzięce dają na nie ogromne pieniadze myśląc, że taki Rydzyk czy inny Wielgus chodzi na kolacje do samego Boga i jest co najmniej jego prawą ręką, a więc jego bezpośrednie wstawiennictwo zapewni jednej, czy drugiej babci życie wieczne. Kościół jest moim znaniem największym oszustwem naszych czasów. Powinno być tak jak w UK, gdzie kościoły zamyka się i zabija dechami, a ludzi powinno sie w kształcić i wychowywać w przekonaniu o swojej wewnętrznej sile i niezależności, w szacunku dla innych i w umiejętnościach nawiązywania trwałych i stałych więzi z innymi (tak w skrócie). Mam nadzieję, że jeszcze za mojego życia cała ta fałszywa machina runie w gruzy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja tam Panowie nie jeste fanem RM ale jednak jestem pod wrazeniem zdolnosci manipulacyjnych tego Goscia !!! jest to chyba fenomen!!! toz taka kupe ludzi pociagnol za soba tylko Lech Walesa! a co do samego RM nie interesuje mnie! jezeli potrafia zapenic sobie finanse to widze je tak jak np. Polsat cyfrowy czy Cyfre+ jezeli ma ktos ochote placic na nich "abonament" jego sprawa Nie tylko. Jeszcze Staszek Tymiński. Ale wytłumaczenie tego "fenomenu" jest przecież proste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cos z tym Wielgusem RM zapedzilo sie w kozi rog niczym swego czasu Lepper z kosmitami/talibami w Klewkach - musial wtedy ucichnac na pare miesiecy bo nagadal takich glupot ze trzeba bylo ukryc sie w cien innej rady nie bylo - z jednej strony RM tak zajadle zwalcza 'uklad' i tropi agentow, popierajac Macierewicza, z drugiej tak zajadle broni bylego agenta Wielgusa - pulapka logiczna? Apropo a czy Wam tez padla strona www RM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apropo Jonathan wlasnie zabieram sie za film 'Prestiz' - podziele sie wrazeniami za niecale 2,5 godziny - tylko cos slaba sciezka dzwiekowa jest ale rozwiazemy jakos ten problem
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
popieranie Wielgusa to wielki błąd, podobnie jak i np. Kobylańskiego, Jarosza czy innych mniejszych wariatów; ale któż nie robi błędów, liczą się intencje, a te wydaje mi się że są uczciwe mimo wszystko; całościowo przyniosło to dużo dobra mimo pewnych "wpadek"; co do przyszłości to powoli będzie wymierać pokolenie bardzo zachowawcze i RM żeby przetrwać musi postawić na nowoczesny populizm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a niby za co ? za dobitne przedstawienie prawdy w którą niektorzy nie chcą uwierzyć ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
a niby za co ? za dobitne przedstawienie prawdy w którą niektorzy nie chcą uwierzyć ? za sposób i forme jej wyrażenia.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
siwy ty musisz miec spore problemy emocjonalne ja osobiscie nie popieram dzialalnosci radia maryja i ojca rydzyka ale takich niedojrzalych wypocin jak twoje to dawno nie czytalem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Siwy juz osiwiałeś, teraz wyłysiejesz, za to bana powinieneś dostać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siwy juz osiwiałeś, teraz wyłysiejesz, za to bana powinieneś dostać. za gorsze rzeczy bana nie dostali zrezta to co napisałem to sama prawa tylko przedsawiona w dość wulgarny sposób. Kto sie nie zgadza cóżkażdy ma prawo do swojego zdania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siwy juz osiwiałeś, teraz wyłysiejesz, za to bana powinieneś dostać. za gorsze rzeczy bana nie dostali zrezta to co napisałem to sama prawa tylko przedsawiona w dość wulgarny sposób. Kto sie nie zgadza cóżkażdy ma prawo do swojego zdania. ale sie usmialem po same pachy!!! Twoja tworczosc zasluguje na "wyroznienie"
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|