Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Słucham tego radia dla hecy i nie mam absolutnie nic na jego obronę i usprawiedliwienie jego istnienia. Żerowanie na naiwnych, starych, schorowanych, samotnych i opuszczonych, dla których takie radio jest jedynym zrozumiałym medium, a którzy w podzięce dają na nie ogromne pieniadze myśląc, że taki Rydzyk czy inny Wielgus chodzi na kolacje do samego Boga i jest co najmniej jego prawą ręką, a więc jego bezpośrednie wstawiennictwo zapewni jednej, czy drugiej babci życie wieczne. Kościół jest moim znaniem największym oszustwem naszych czasów. Powinno być tak jak w UK, gdzie kościoły zamyka się i zabija dechami, a ludzi powinno sie w kształcić i wychowywać w przekonaniu o swojej wewnętrznej sile i niezależności, w szacunku dla innych i w umiejętnościach nawiązywania trwałych i stałych więzi z innymi (tak w skrócie). Mam nadzieję, że jeszcze za mojego życia cała ta fałszywa machina runie w gruzy.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gremlin
A ja tam Panowie nie jeste fanem RM ale jednak jestem pod wrazeniem zdolnosci manipulacyjnych tego Goscia !!! jest to chyba fenomen!!! toz taka kupe ludzi pociagnol za soba tylko Lech Walesa! a co do samego RM nie interesuje mnie! jezeli potrafia zapenic sobie finanse to widze je tak jak np. Polsat cyfrowy czy Cyfre+ jezeli ma ktos ochote placic na nich "abonament" jego sprawa

Nie tylko. Jeszcze Staszek Tymiński. Ale wytłumaczenie tego "fenomenu" jest przecież proste.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cos z tym Wielgusem RM zapedzilo sie w kozi rog niczym swego czasu Lepper z kosmitami/talibami w Klewkach - musial wtedy ucichnac na pare miesiecy bo nagadal takich glupot ze trzeba bylo ukryc sie w cien innej rady nie bylo - z jednej strony RM tak zajadle zwalcza 'uklad' i tropi agentow, popierajac Macierewicza, z drugiej tak zajadle broni bylego agenta Wielgusa - pulapka logiczna?
Apropo a czy Wam tez padla strona www RM?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Apropo Jonathan wlasnie zabieram sie za film 'Prestiz' - podziele sie wrazeniami za niecale 2,5 godziny - tylko cos slaba sciezka dzwiekowa jest ale rozwiazemy jakos ten problem

N
stranger
stranger
N Offline
popieranie Wielgusa to wielki błąd, podobnie jak i np. Kobylańskiego, Jarosza czy innych mniejszych wariatów;
ale któż nie robi błędów, liczą się intencje, a te wydaje mi się że są uczciwe mimo wszystko;
całościowo przyniosło to dużo dobra mimo pewnych "wpadek";
co do przyszłości to powoli będzie wymierać pokolenie bardzo zachowawcze i RM żeby przetrwać musi postawić na nowoczesny populizm

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rafal08
siwy212

OSTRZEZENIE
a niby za co ? za dobitne przedstawienie prawdy w którą niektorzy nie chcą uwierzyć ?

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by siwy212
Originally Posted by rafal08
siwy212

OSTRZEZENIE
a niby za co ? za dobitne przedstawienie prawdy w którą niektorzy nie chcą uwierzyć ?

za sposób i forme jej wyrażenia.

wredota
wredota
siwy ty musisz miec spore problemy emocjonalne
ja osobiscie nie popieram dzialalnosci radia maryja i ojca rydzyka ale takich niedojrzalych wypocin jak twoje to dawno nie czytalem

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Siwy juz osiwiałeś, teraz wyłysiejesz, za to bana powinieneś dostać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dimes
za gorsze rzeczy bana nie dostali zrezta to co napisałem to sama prawa tylko przedsawiona w dość wulgarny sposób. Kto sie nie zgadza cóżkażdy ma prawo do swojego zdania.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by siwy212
Originally Posted by dimes
za gorsze rzeczy bana nie dostali zrezta to co napisałem to sama prawa tylko przedsawiona w dość wulgarny sposób. Kto sie nie zgadza cóżkażdy ma prawo do swojego zdania.

ale sie usmialem po same pachy!!! Twoja tworczosc zasluguje na "wyroznienie"

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, burbon), 5,144 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,564
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026