Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 27 z 31 1 2 25 26 27 28 29 30 31
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by Robinho
Originally Posted by cylu
wczorajszy dzionek i wieczorek przyprowadził do mnie 1400 złociszy na MoneyBookers smile chętnie się ich pozbędę na mBank or Inteligo smile jak coś to gg: 2775789 (niewidoczny)

jeszcze nieaktualne smile myslalem ze doszla kasa ale jeszcze nie tongue jak dojdzie to napisze ze aktualne

JUż AKTUALNE

najpierw moze bys oddal kase, a pozniej wymienial? Jesli wogole cos by Ci jeszcze zostalo...
To troche dziwne. Kilka dni temu wymienilem z cylu kase wszystko bylo ok, wplacal jako 1. Teraz chcialem znow wymienic to chcial zebym ja wplacil 1, mowie mu ze nie wplacal juz nigdy 1 ze mam zasade. A teraz jak chcialem zeby 1 wplacil to nie i wymiana nie doszla do skutku. Nie chce nic mowic...ale dziwnie to brzmi, raz ze jestem doswiadczonym uzytkownikiem forum i nikogo bym nie oszukal...a skoro chce zeby ktos mu 1 wplacil to cos mi tu smierdzi...ja bym uwazal.

Bonus: Unibet
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Powiedzialem ze mam zasady, a on na to: to je zmien grin Niestety zasad nie zmienie, 1 nie wplace nikomu, chyba ze naprawde zaufanej osobie ale takowe mam na gg i mam z nimi staly kontakt. smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dokladnie z nim tak juz jest od dluzszego czasu najpierw sie wymienia aby wszystko bylo ok, a pozniej oczekuje wplaty jako pierwszy, ostatnio pisal, ze juz wszystko wyjasnione, ze pooddawal kase jednak jak sie odezwalo pare osbo ktorym nic nie oddal to nagle zniknal w tym temacie by pojawic sie ponownie jak wszystko ucichnie...

UWAGA na tego uzytkownika!

R
addict
addict
R Offline
Moim zdaniem skoro byly z nim jakies "przygody" to powinnien dostac bana. Mimo wszystko ze oddal czy nie oddal. Oszukal raz, ban i tyle. Proponuje by dostep do tego tematu byl chodz troche utrudniony... By nie bylo ze kazdy byle gowniarz nawet nie zalogowany mogl czytac ten temat.

Ja ze swojej strony przestrzegam przed:
konradoboss (czesto zaslania sie tym ze jest dluzej na forum, wymiany moze i ma ale z przed paru miechow! a to zwyczajny oszust! nowi uwazajcie na niego!!)
Krakus.

Pozdrawiam

B
stranger
stranger
B Offline
WAŻNA SPRAWA

Potrzebuje dość małą sumę na MB - 5zł. W zamian proponuje doładowanie komórki na kwotę 10 PLN. Jeśli ktoś może mi pomóc to prosze o PW.

P
member
member
P Offline
KUpie 120 pln na MB w zamian plac ena Mbank.

Zapraszam na Priv lub GG 8950885

Pooh-Bah
Pooh-Bah
cylu rowniez mi sie wydaje podejrzany wiec uwazac. pozdrawiam

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
TAK - ja wczoraj sie z nim mialem wymienic. Wyslalem mu 100 zl na mbank i cisza, zaczol mi cos wkrecac ze nie widzi nic na gg co pisze( a pisalem z innymi w tym czasie), nastepnie ja mu przeslalem ze napisze mu na gg meila skoro on twierdzi ze nic nie widzi, i po chwili odeslal mi kase na mbank. I tyle go bylo widac na gg. Na moje priv-y tez nie odpowiedzial!!! UWAZAJCIE na niego. Posty ma nabite glownie na quasi tenisie, pisze to bo ludzie czesto patrza na posty.

R
addict
addict
R Offline
Dla mnie sprawa jest prosta.
BAN dla niego, bo widac ze cos kombinuje!!
Mam nadzieje ze admini cos z tym zrobia!

wredota
wredota
kazdy kto choc raz oszukal do konca zycia pozostanie potencjalnym oszustem i to niestety sie nie zmienia

journeyman
journeyman
kupie 100 pln w mb, wplacam pierszy do mBanku

journeyman
journeyman
gg 1082686

journeyman
journeyman
no prosze, pierwszy przewał zajebiscie ;/

journeyman
journeyman
Originally Posted by Krupier
Originally Posted by Krupier
MB ---> mbank ---> inteligo,
Chetnych zapraszam na priv lub gg 3359154,
Zweryfikowany, wiele udanych wymian.

Udane wymiany z cylu i rob_roy, polecam piwo

wszystko ok!

K
veteran
veteran
K Offline
Udana wymiana z userem Przemysław M. piwo

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by Przemysław M.
no prosze, pierwszy przewał zajebiscie ;/
jaki przewal?

addict
addict
kupie 100-200 zl MB
place inteligo.. wplacam jako 2 chyba ze ktos zaufany i zweryfikowany.

K
veteran
veteran
K Offline
Kolega Przemysław M. dał sie naciac jakiemus gowniarzowi, ktory podawal sie za buldoga, na szczescie na niewielka kwote.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
do mnie tez jakas kurewka pisala

22:20:46 GG# 8105662
Cześć Z tej strony BartekO z forum mecz pl.

i tak zaloze sie ze to nie osoba za ktora sie podawala,z frajerami sie nie wymieniam i nie polecam wymieniac,pozatym jak to widzisz bucu jakbys jakims cudem wyruchal mnie nawet na 5 gr to bym ci nogi z dupy powyrywal i dal tutaj fotorelacje :),mozecie trzymac mnie za slowo.

(a jesli to byl prawdziwy bartek z forum to przepraszam za pomylke:),ale jesli nie to niech uzytkownik bartek uwaza bo ktos sie podwala pod niego,napiszcie mu priv zeby wiedzial moze jak ktos ma kontakt)

pamietajcie zwlaszcza "świeżaki"

wymagać priva na forum

ewentualnie przelew fragmentami robic by w razie wtopy stracic grosze i scigac frajra

sprawdzac czy jest weryfikacja u kanciastego ,albo czy ktos juz inny z dana osoba sie wymienial i moze ma jej adres i inne dane osobowe

pozatym polecam robic tak jak ja i szukac ludzi ze swoojego miasta,wymiana z reki do reki,mozna zobaczyc dowodzik,ma sie adres,wszystko jest piekne i latwe,a nie ma z ty problemu bo uzytkownikow wielu wiec z tego samego miasta zawsze ktos jest na wymiane,lub chociazby z okolicy i wtedy egzekucja hajsu to nie problem i nie ma stresu jak ktos za wieksze pieniadze sie wymienic chce np.

co sadzicie o tym,zeby np zrobic post,gdzie ktos wzialby posegregowal miastami wymieniajacych sie i chcacych wymieniac sie userow, z reki do reki ,latwo bedzie znajs kogos z tego samego miasta,tylko nickami,bo kanciasty tego nie ma na stronce

to imo bardzo dobry pomysl,zalozyc na pare dni jeden post i niech chetni sie wpisuja i podaja tylko miasto,potem to pozbierac i zrobic podwieszony z tym spisem i juz posegregowaniem na miasta/miejscowosci .

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
i potem moznaby tylko wysylac priva do osoby z tego samego miasta,i spytac czy jest chec na wymiane z reki do reki ,i po problemie.polecam juz z doswiadczenia taka metode kazdemu

Strona 27 z 31 1 2 25 26 27 28 29 30 31

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, aker, burbon, 11kera11, rafal08), 1,152 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,927
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025