Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11
G
addict
addict
G Offline
Moja pierwsza wypłata to 3 dni (skan dokumentu wysłałem natychmiast).

Bonus: Unibet
K
enthusiast
enthusiast
K Offline
moze wogole nie dojsc wiec sluchaj kolejki i trzymaj sie ze za dlugo idzie tongue

M
addict
addict
M Offline
Można zatem wypłacic inną metoda niż się wplacało? Np. na konto bankowe?

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Najlepiej napisz do supportu żeby mieć pewność, ale jeśli wpłaciłeś kartą to nie widzę przeszkód.

M
stranger
stranger
M Offline
czy jeżeli mam innego maila w buku a inne na MB to czy wypłacę bez przeszkód,

C
C Offline
Mail u buka oraz w MB musi się zgadzać, dlatego że w MB numerem konta jest właśnie adres email.

Profesor
Profesor
[Linked Image]

Dowód na to że Reggina dostała pierwsza żółtą kartke

[Linked Image]

Napisałem do supportu jak mnie oleją to nie ręcze za siebie smile

Profesor
Profesor
Poprawili i już wszystko jest ok hura

Bwin shocked piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I chwała im za to - ale ich pomyłki są tak nagminne i wkurwiające, że aż boli głowa;) - co gorsza są coraz bardziej perfidni - 2 miesiące tego roku - a ja już interweniowalem 6-krotnie - i tylko 2 razy uznali moją reklamację (zresztą potwierdzoną skanem).
Zdecydownie najbardziej oszustogenny ze wszystkich bukuff - bez komentarza - gdyby nie najbogatsza oferta zakladów live - pewnie od dobrych kilku lat nie miałbym u nich konta - niestety LIVE innych buczków jest jeszcze dleko w tyle - a powolutku rozszerzają oferty - w szczególności lubiany przezemnie Unibet - tu dla odmiany nigdy nie miałem z nimi najmniejszego choćby problemu - tak z rozliczaniem zakładów - jak i przelewami w obu kierunkach

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KRAJAN
I chwała im za to - ale ich pomyłki są tak nagminne i wkurwiające, że aż boli głowa;) - co gorsza są coraz bardziej perfidni - 2 miesiące tego roku - a ja już interweniowalem 6-krotnie - i tylko 2 razy uznali moją reklamację (zresztą potwierdzoną skanem).
Zdecydownie najbardziej oszustogenny ze wszystkich bukuff - bez komentarza - gdyby nie najbogatsza oferta zakladów live - pewnie od dobrych kilku lat nie miałbym u nich konta - niestety LIVE innych buczków jest jeszcze dleko w tyle - a powolutku rozszerzają oferty - w szczególności lubiany przezemnie Unibet - tu dla odmiany nigdy nie miałem z nimi najmniejszego choćby problemu - tak z rozliczaniem zakładów - jak i przelewami w obu kierunkach
wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by KRAJAN
Zdecydownie najbardziej oszustogenny ze wszystkich bukuff - bez komentarza - gdyby nie najbogatsza oferta zakladów live - pewnie od dobrych kilku lat nie miałbym u nich konta - n

Jednak najłatwiejszy do obskubania i to jest ich wielka zaleta - problemem są jednak limity...
PS. Za to Unibet wstrętny buk - nie do ugryzienia wink

Z
a.k.a. "IcE22"
a.k.a. "IcE22"
Z Offline
Witam
Czy ktos sie orietuje ile czasu idzie wypłata z bwin do netellera?Zleciłem wczoraj rano wypłate

J
addict
addict
J Offline
Dzisiaj zostało zagrane na drugiego seta na Lichovceva i Dementevia skreczowala. Baw anulowal zaklad. Czy zrobili zgodnie z regulaminem?

G
addict
addict
G Offline
4) TENNIS
1) 2-way bets: In a tennis match that ends with one of the players retiring, the “2-way” bet is declared valid as soon as the first ball of the match has been played. For betting purposes, the winner is always the player who is declared the winner by the match referee. The same applies to “Doubles” matches.

2) All other bets that are determined (i.e. the outcome is already decided) at the time a player retires are valid and will be settled accordingly. All bets that are not decided at the time a player retires are void.
Wygląda na to, że zgodnie.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Czy jest aktualnie jakas promocja dla nowycj uzytkownikow w tym bukmacherze? albo w przygotowaniu nowa? bo ta poprzednia to juz jej nie ma , linki nie dzialaja i na stronie nie ma info o tej promocji wiec skonczona?

G
addict
addict
G Offline
Panowie, czy Bwin nadal pobiera opłatę za drugą i każdą następną wypłatę w miesiącu na Moneybookers? Wypłacam już trzeci raz w lutym i żadnej opłaty nikt nie pobierał, więc jak to jest?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a ja zrobilem przelew internetowy w poniedzialek ale nie podalem swojego nr na bwin i do tej pory nie zaksiegowali mi siana co za osly!!!

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by kozak1978
a ja zrobilem przelew internetowy w poniedzialek ale nie podalem swojego nr na bwin i do tej pory nie zaksiegowali mi siana co za osly!!!

ja bym sie sprzeczal kto tutaj jest oslem smile zrobiles blad i jeszcze ich wyzywasz...napisz im maila w tej sprawie i wszystko powinno sie wyjasnic

A
member
member
A Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by kozak1978

ja bym sie sprzeczal kto tutaj jest oslem smile zrobiles blad i jeszcze ich wyzywasz...napisz im maila w tej sprawie i wszystko powinno sie wyjasnic
święta prawda laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Conrad moze ty bedziesz wiedzial? jest teraz jakas promocja w bwin czy nie ma? bo jak klikam na twoj baner to przenosi mnie na strone bwin ale nie ma nic na temat bonusu od pierwszej wplaty.

Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, rafal08), 2,493 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,298
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026