|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Siema!
Nie mam pojęcia czy podobny temat już tutaj był. Ale chciałbym poznać Wasze ulubione hasła, teksty które ukazują Wasze przywiązanie i miłość do klubu.
Moim ulubionym jest:
dla Was to tylko kilka liter, a dla nas to całe życie - A N W I L
Pozdrawiam i zachęcam do wpisywania się:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"RAZ DWA TRZY - WY-GRA-MYYYYYY" - Mrowiński KS 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, Tak długo w sercach naszych Brzmi tej melodii ton... Niech żyje nam Siareczka przez szereg długich lat, A Stalowa zwycięży jak się nauczy grać... Jak długo na Wawelu Gołębie będą srać, Tak długo My stalową W mordę będziemy lać. SIARKA TARNOBRZEG 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co do mojego postu wyzej ,panowie ze Stalowej bez napinki ;)Nie miałem celu jakby co nikogo obrazac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
T!! S!! K!! ...ROŚ!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepsze i tak jest swojskie "kluuubieeeee, kluuuubieeee, kluuuubieeee Ty nasz" kiboli Kraksy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SIARKA TARNOBRZEG  Bedac kiedys w hali w Siarkogrodzie uslyszalem "piesn" zaczynajaca sie od slow : "Siareczko ,krolowo Polski" Ten "apel tarnobrzeski" wydal mi sie wtedy szczytem infantylizmu ,ale...pewnie ksieza redaktorzy w RM byliby zadowoleni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No kilka jeszcze pamietam: doskonałe było, jak Anwil wywiesił kiedyś Treflowi transparent: "pieniądze to nie wszystko"-trafili w sedno  Dobre też było: cała Polska je... Śląska ale najlepsze kiedyś na Lechi było: stara k...., ladacznica, Miedź Legnica  ale najciekawsze rodzynki oczywiscie są na Gdynię: "Bałtyk kadłuby a Arka wkręca im śruby" "Czerwone jabłuszko przekrojone w krzyż,czego sie arkisto tak krzywo patrzysz? Choćby by was było i ze dwa tysiace,będziecie spierdzielać jak dziekie zajace.." Najbardziej w pamieci zapadło mi jednak to hasło: " Zbrodnie przeciwko Legii nie ulegają przedawnieniu". Kiedyś Lech miał takie fajne wlepki : na cmentarzu groby z herbami Legii,Wisły i innych wrogów i fajny podpis:" oni też nie lubili Lecha Poznań"- bardzo wymowne:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadownik Waganiec c h u j i p o j e b a n i e c  Groclin z Grodziska bierze do pyska  PS. Nic nie mam do w/w klubow 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bedac kiedys w hali w Siarkogrodzie uslyszalem "piesn" zaczynajaca sie od slow : "Siareczko ,krolowo Polski" Ten "apel tarnobrzeski" wydal mi sie wtedy szczytem infantylizmu ,ale...pewnie ksieza redaktorzy w RM byliby zadowoleni  amkwish chodzi Ci pewnie o : Królową Polski jest Siarka Siarka najlepsza jest Siarka to jest potega Siarka o nasz KS 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Miedź, Miedź, legnicki śmieć!!! Odra Opole ja Ciebie w d... pier...!!! Żydłębie, gołębie!!! (Lubin) Lech z Poznania, stara ku... do jeb...!!! Arka Gdynia, ku..., świnia!!! Amica, Amica pojedźcie do Łodzi, Zobaczycie tramwaj, co bez konia chodzi!!!  Żydzew, Żydzew, łódzki Żydzew, Ja tej ku... nienawidzę!!! Gwiazda biała, znak pedała!!! Ja się wos pytom, kaj jest ta Polonia Bytom? P.S. Nie lubię tych klubów...  I możecie mnie pocałować w d... ;P
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Miały być hasła ukazujące umiłowanie do swojego klubu a tu widzę w większości napinka na inne kluby. Tylko jako ciekawostkę podam, że już w podstawówce znałem na pamięć : legia to stara.... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Nawet słynna Barcelona Stali z Mielca nie pokona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żółto-niebieski w herbie się mieni to Areczki Gdynia znak Jej kibice są niezwyciężeni Boi się nas cały świat. Boją się nas kibice angielscy, oi, oi Boją się nas także holenderscy, oi, oi O Areczko, Areczko, Areczko Ty najlepszych kibiców w Polsce masz Wczoraj Obiecałaś mi na pewno Że trzy punkty dzisiaj bedą Zaufaliśmy Ci Wiara Wiara nasza niezachwiana Będzie śpiewać aż do rana Ty musisz wygrać mecz Hej Arka Gdynia Ukochana ma drużyna Wygrałabyś ten mecz Wygrałabyś Czy Ty wiesz Areczko jak ja bardzo kocham Cie, Bo mam żółte serce i niebieską w żyłach krew, O tak to fakt, że Areczke w sercu mam, sialalalalal 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
My wierzymy tylko w KKS! Hej Lech, Kolejorz! Gola ,gola! My wierzymy tylko w KKS! Hej Lech, Kolejorz! Gola ,gola! Gdzie w naszej lidze zaśpiewa jednocześnie 20-25 tysiecy ludzi na meczu ?? W Krakowie ?  W Warszawie ?  Tylko w "Kolejorzu"  Warto dla samej atmosfery meczu tam być 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Bo w nienawiści do tej drużyny tak wychowano, wychowano nas i bez powodu i bez przyczyny śpiewamy dziś na cały świat: a L....a k.....a L....a L.....a k....a L....a W......a starą k.....ą jest a L....a k.....a L....a L.....a k....a L....a W......a starą k.....ą jest" Jedna z fajniejszych przyśpiewek stadionowych  Jak się wychodzi wieczorkiem po meczu ze stadionu i masa ludzi to śpiewa, to naprawdę zaje biście brzmi"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odgdog a gdzie tak spiewaja ?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Tychy to miasto polskie, Tychy to miasto śląskie, Tychy miasto górnicze, Tychy na całe życie. W Tychach najlepsze piwo, w Tychach jest GKS, Tychy trzeba szanować, Tychy i GKS. To myyyy Królowie Śląska, zna nas cała Polska, za klub, za GKS, pójdziemy aż po życia kres. Jest jeszcze kilka ale to chyba w całej Polsce funkcjonują, tylko się nazwy klubów zmieniają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odgdog a gdzie tak spiewaja ? Poznań
|
|