|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale dana jezeli o Imię i Nazwisko sie zagadzaja?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wiesz piszesz ze miałes wczesniej ponad 600 postów i wysyłasz skan dowodu no to nie jest chyba samo gadanie
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Kupię trochę środków na MoneyBookers  Kontakt gg 6087148 lub priv UP
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
tez nie to wogole ktos inny, po cholere wplacacie pierwsi pieniadze jak ktos malo znany. Ja jak sie wymieniam to musze wplcac pierwszy i wiem ze nikt mi 1 nie wplaci bo mam malo wymian i wogole. A ty wyslales pierwszy pieniadze osobie malo znanej.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
heh jak mialem wczesniej 600 postow?? a teraz mam tylko 20 ??? ktos cie nie zle oszukal a to bnie bylem ja. Jak mozna miec 600 postow i nagle 20 ech boshe sami sobie gotujecie ten los
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak moze to niech P!T3R napisze czy dane odnosnie nr konta i danych sie zgadzaja jezeli sie nie zgadzaja to oznaczac bedzie ze byc moze i masz racje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No mozna miec w ten sposob ze mialo sie konto juz go sie nie ma i ma sie konto od nowa naprawde trudne do zrozumienia
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
kase P!T3R- owi wplacam z konta siostry bo na swoim juz nie mialem takiej kwoty wiec bedzie i tak inne wiec tutaj nic nie porownasz No mozna miec inne konto ale skad wiesz ze ktos mowil prawd ea nei cyganil??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehehe ale jestes smieszny ciekawe co jeszcze wymyślisz. Teraz to juz jestem pewnien ze to z toba sie wymienialem. WIEC uwazajcie na niego!!!!!!. Jak dla mnie koniec tematu!
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nie koniec tematu.sluchaj ja zaraz zreobie wymiane z boss i jak bede mial kase nakoncie oddam ci 100 zl za to ze mialem slabo zabezpieczona poczte meilowa wiec to moja wina i niemoge sie tlumaczyc glupio. 100 zl mi nie robi roznicy bo taka kase to ja rozpitalam w godzine. zeby wilk byl caly i owca cala. Ja niechce miec skazy na nicku wiec oddam to co ktos cioe oszukal. pozdrtawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jezeli oddasz to ja wycofam sie ze wszystkich oskarzeń bo widzisz dal mnie 100 to troche znaczy, byc moze dla ciebie nie i powinienes sie cieszyc z tego. Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupie 60zł na MB . w zamian przelewam na mBank
gg 1715951
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Jezeli oddasz to ja wycofam sie ze wszystkich oskarzeń bo widzisz dal mnie 100 to troche znaczy, byc moze dla ciebie nie i powinienes sie cieszyc z tego. Pozdro oddam za kogos tylko dlatego ze mam sporo u buka a niechce zeby ktos przez to ze moja poczta miala prosta odpwoiedz na haslo zabezpieczajce cierpial pozdro napisze ci pw jak bede mial kase na mbanku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Udana wymiana z The Boss !!
Polecam !!
Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupie 24 zł na moneybookers, płacę inteligo. gg: 4229394 aktualne wciąż aktualne
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ja w sprawie goscia o nicku !sebik! ten gosc jest MOCNO podejrzany nie radze z nim robic wymian bo: 1) napisal tomasonowi ze nie wysyla nikomu skanu dowodu a to nie jest prawda bo kilka dni temu chcial sie ze mna wymienic i proponowal mi wyslanie skanu swojego dowodu (oczywiscie nie zgodzilem sie bo co mi daje skan jakiegos dowodu jesli mam wplacic pierwszy kolesiowi niepewnemu) jakby cos to mam logi z gg zeby nie bylo ze sobie to wymyslilem - jak ktos chce to moge udostepnic 2) napisal tomasonowi ze przez swoj staz na forum(ktory !sebik! ma niewielki) ZAWSZE wplaca jako pierwszy a to kolejne klamstwo bo w rozmowie ze mna nalegal abym to ja wplacil pierwszy
podsumowujac - widze tutaj juz 2 KLAMSTWA ze strony uzytkownika !sebik! (a pewnie ejst tego wiecej) i nie radze sie z nim wymieniac jak ktos nie chce stracic kasy
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
bo widzisz to nie ja bylem na swoim koncie i wlasnie to co znalazles te klamstwa tro wlasnie otym swiadcza ze to nie. gg mam archiwum wykasowane o dziwo choc nie korzytsalem z niego od paru miesiecy ladnych wiec pewnie kloles na gg tez sie wbil
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Udana wymiana z userem The boss na kwote 437 zl. polecam . 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Osoby zainteresowane pozbyciem się srodków z pokera (problemy z wyplata) zapraszam na priva. Skupuje kazda ilość. Prowizja do dogadania (10-20%) Place mBnk, MB, Clik2pay ja chetnie skorzystam wyslalem ci pw.  Wymiana bardzo udana, polecam uzytkownika 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pamietajcie jedna rzecz. To ze ktos wyslal wam dowod nie znaczy ze nie chce was oszukac. Kto chce sie ze mna wymienic ? Wysle skan dowodu! Nawet na 5 wymian bede mial i kazde przeprowadze na inny dowod. Jaka macie pewnosc ze osoba na skanie to ta z ktora sie wymieniasz. Dowod idzie ukrasc.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|