|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz dokladniej to przejrzalem i pod opcja kup teraz, ze jest to aukcja prywatna wiec pewnie nie kazdy moze wziasc w niej udzial
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz dokladniej to przejrzalem i pod opcja kup teraz, ze jest to aukcja prywatna wiec pewnie nie kazdy moze wziasc w niej udzial Też dokładniej się przyjrzałem, bo byłem poważnie zainteresowany tą ofertą  Niestety, po naciśnięciu opcji "kup teraz" pojawiła się kwota 20.500 PLN, a poza tym, jak wspomniałeś, jest to aukcja prywatna... Uważam jednak, że warto szukać perełek, może znowu uda się kupić jakieś auto za bezcen 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Way !!  no i bylo super  tylko przywaliili sie o to ze nie mam dowodu ani paszportu ze soba  ze musi byc jakis dokument na ktorym jest pesel ... ale mimo tego ze nie mialem i taka babka kazala mi przyjsc jutro jeszcze raz odebrac ksiazeczke wojskowa to i tak mi ja dali dzisiaj  aaaa no i sprawdzali siusiaki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Way !!  no i bylo super  tylko przywaliili sie o to ze nie mam dowodu ani paszportu ze soba  ze musi byc jakis dokument na ktorym jest pesel ... ale mimo tego ze nie mialem i taka babka kazala mi przyjsc jutro jeszcze raz odebrac ksiazeczke wojskowa to i tak mi ja dali dzisiaj  aaaa no i sprawdzali siusiaki  To spoko bo paszport mam  U mnie oprócz siusiaków to jescze każą się wypiąć 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Nie nie zartuje ,chyba ze gazeta zartuje ale nie ogolila sie do lysa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie moze ktoś skąd sciagnac NBA 2005 ? :>
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Ja miałem wczoraj komisję wojskową Najpierw koleszka do mnie zebym się rozebrał do majtek,i wskoczyłem na wagę potem ciśnienie itd. a potem koleś do mnie,żebym przeszedł za parawan i do mnie ''gacie w dół'' Popatrzył sobie i dostałem kategorie A Najgorsze że siedziałem tam 4h :smirK:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja idę w czwartek  . Ja będę siedział 4h to bedę cholernie zadowolony. Kolega siedział 7h, inny 5h - nie ma reguły.
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Polecam wziasc jaką dobrą lekture  P.S Zapomniałem o wypinaniu się,u mnie też to było Tak się zastanawiałem,że koleszka nieciekawą robote ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja siedzialem 3 h  jakbym musial siedziec 7 h to bym chyba komus tam zaj*****  ps. dzieki Jose 
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
hehe, pamiętam moją komisję wojskową, parę lat temu, spotkałem wtedy wszystkich dawnych kolegów z podstawówki i jako że był długi okres oczekiwania, a żabka była blisko to poszlismy na Komandosa, później tak się rozochociliśmy że nie pamietam nawet ile tych komandosów wypiliśmy. Chłopaki to nawet bilety autobusowe sprzedawali zeby bylo na winko. Kiedy wreszcie przyszła moja kolej to czytali mnie chyba ze 3 razy, jak wszedłem to jak mi lekarka kazała na wadze się obrócić to mało co nie spadłem,o dziwo kategoria A. Kumpel był lepszy, bo jak mu kazała podeszwy pokazać to on majtki zdjąłi dupę pokazał,chyba dlatego że tak tym straszyli, a akurat u nas nie było takiego obowiązku. Ogólnie troche wiochy narobiliśmy, ale większość dostali A, jeden nie dostał, a bardzo on chciał iść do wojska, ale miał jakies problemy ze wzrokiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dejwid "CYGAN" Kostecki zatrzymany za dragi  od zawsze wygladal jakos dziwnie pobudzony i taki ciemny typ z niego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pamiętam jak ja miałem komisję wojskową to nie było czegoś takiego jak oglądanie siusiaków  Ale wiem, że kolega w pobliskim mieście w tym samym czasie penisa pokazywać musiał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciagle sie zastanawiam po co im to widziec/wiedziec ?  th0mas, uswiadom mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja np. rozumiem, żeby się wypiąć, to sprawdzają czy aby w wojsku nie będziemy podrywać żołnierzy, ale po co siusiaka 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie ma czegos takiego jak ogladanie susiaka czy zaglodanie w odbyt, jesli to macie, mozecie byc pewni, ze lekarz to pedal :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też nie miałem na komisji zaglądania w gacie. Pewnie niektórzy lekarze wykorzystują sytuację i lubią sobie popatrzeć na wasze interesy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|