|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziendobry ku#)*  mam taka prosbe.. moglby ktos polecic jakies serwisy informacyjne ? tylko takie sprawdzone - ktos uzywa i jest z nich zadowolony... Chodzi mi najlepiej o newslettery ale jak nie mozna to takie zwykle tez moga byc  Jako ze nie chce mi sie, i zapominam :P, ogladac wiadomosci to przydaloby sie wiedziec co dzieje sie na swiecie... w koncu maturka z wosu w tym roku  wiem, ze jest temat o pomaganiu i niesieniu pomocy ;] ale tak przewaznie jedna osoba sie wypowie i prosba idzie w niepamiec.. a tutaj trzeba mi konstruktywnej debaty ;] pozdr!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bym zapomnial... uzywam dwoch serwisow ale narazie nie chce nic sugerowac (chociaz watpie zeby to mialo jakies znaczenie).
ps. potrzebuje wiarygodnych i latwo przedstawiajacych fakty :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JA PIERD OLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WWW.WSYZSTKO.TK!!!!!!!!!!!!!!!!! WWW.GOOGLE.PL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proszę najpierw napisać na jakich stronach byłeś (mecz.pl się nie liczy!). Jeżeli napiszesz 10 to ci napiszę 10 stron z informacjami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JA PIERD OLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WWW.WSYZSTKO.TK!!!!!!!!!!!!!!!!! WWW.GOOGLE.PL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takich stron jeszce nie znałem. dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym jeszcze podał:
www.myślenienieboli.com
PS. Temat do usunięcia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mowil Ci ktos ze czas wrocic do podstawowki ( www.wrocdopodstawowki.pl [ wrocdopodstawowki.pl] ;] ) ? Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to mozesz nie odpowiadac, nie bede mial Ci tego za zle. Google mi opinii nie poda, a o taka wyraznie prosilem, zacytowac czy sam znajdziesz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
http://www.gazeta.plBardzo fajna po ostatniej przeróbce.
|
|
|
Link skopiowany do schowka