"William Hill stworzył kilka specjalnych zakładów na mecz Barcelona - Liverpool. Jeśli Bellamy po strzeleniu bramki będzie udawał golfiarski zamach przy uderzaniu piłeczki, to za 1 postawionego funta William Hill wypłaci 100."
"Wszelkie plotki przestały jednak istnieć już po sposobie celebrowania zdobytej pierwszej bramki przez Bellamy`ego (symulował uderzenie piłki kijem golfowym)"
No ja tez mialem wczoraj komisje kat A oczywiscie standard tekst lekarza : ściagnij spodenki a mialem slipki hehe popatrzyl sie i dalej nawija: odwroc sie tylem, rozchyl posladki i tyle
Boże, co za pajac komentuje skróty LM na Eurosporcie.
Najpierw dowiedziałem się, że w bramce Barcy stoi Pepe Reina. Później, że w ostatnich dwóch latach Barca przegrała tylko jedno spotkanie na Camp Nou, mianowicie z Chelsea na Stamford Bridge...
Fajnie było Pokazałem co trzeba i mi A bez paragrafów dali. Tylko jeden gość dostał E, ale się nie dziwię bo miał gruuuuubą kartotekę (choroby oczywiście). Siedziałem 4 godziny, ale jakby panowie od komisji chcieli to by to załatwili w 3
Boże, co za pajac komentuje skróty LM na Eurosporcie.
Najpierw dowiedziałem się, że w bramce Barcy stoi Pepe Reina. Później, że w ostatnich dwóch latach Barca przegrała tylko jedno spotkanie na Camp Nou, mianowicie z Chelsea na Stamford Bridge...
hje hje hje Prawie jak Szpak i jego Kajt, Pipo Rejna i [penant]