Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
M
veteran
veteran
M Offline
Ja jestem wierny PES 5

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
panowie prosze o pomoc

mam dziwny problem z PES 6. Otoz gierka zainstalowana, odpala sie na lajcie, meczyk tez udalo sie zagrac. ale jest dosc wkurzajacy mankament. Kazde menu lata mi jak oszalale - wyglada to tak jakby ktos wcisnal i stale trzymal strzalke w dol smile i w tych warunkach ciezko trafic we wlasciwa opcje frown mial ktos moze cos podobnego ???

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by barciu
panowie prosze o pomoc

mam dziwny problem z PES 6. Otoz gierka zainstalowana, odpala sie na lajcie, meczyk tez udalo sie zagrac. ale jest dosc wkurzajacy mankament. Kazde menu lata mi jak oszalale - wyglada to tak jakby ktos wcisnal i stale trzymal strzalke w dol smile i w tych warunkach ciezko trafic we wlasciwa opcje frown mial ktos moze cos podobnego ???

dobra wychodzi na to ze mam zrypana klawke - trzeba kupic nowa wraz z padem smile

co do komentarza:
-w 16 minucie Borek zegna sie konczac transmisje
-pod koniec 1 pol przy wyniku 3-0 dowiaduje sie ze jest 0-0 smile i gdy zaczynam druga polowe to slysze ze wlasnie rozpoczynam dogrywke ze zlota bramka smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
pomożcie mi gracze smile dopiero wczoraj załączyłem sobie PES'a do tej pory cisnąłem w fifke (połamałem na niej pada i teraz jestem zmuszony grać na klawiaturze wink ). Mam taki problem mianowicie, że nie wiem jak zmienić aby zwykłe podanie wykonywać "s" jak w Fifie właśnie, kombinowałem troche w ustawieniach ale jedyne co znalazłem to zamianę strzału z podaniem lub sprintu ze zwodem i takie tam, da sie w ogóle zrobić taką zamiankę jak pisze?

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
musisz wejsc w moj kom/program files /konami/itd tam gdzie masz zainstalowanego pesa i tam masz plik setings i zmieniasz sobie klawiszologie wink

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
barciu musisz zainstalować uaktualnienie komentarza, który był dodawany do polskiego wydania gry i ja takich problemów nie miałem ani razu.

Io sono Interista
Io sono Interista
Bo bradzo długiej przerwie dzisiaj znów zasiadłem do PES 6.

Tym razem Liga hiszpanska i Real Madryt smile

Pierwszy mecz bardzo cieżki Athletico Madryt 3-2 mimo iz przegrywałem do 70 0-2 wink

Drugi 2-2 i głupio stracony gol w 89 min. frown

Ale do rzeczy!

Z tego co wiem to zawsze po zimowym okienku transferowy jest aktualizacja składów. Dzisiaj przeglądałem strony na temat PES-a ale nie moge nic takiego znaleść smirk

Może ktoś z was wie czy wogóle taki patch sie ukazał, jesli tak to gdzie moge go znaleść a jeśli nie to kiedy sie ukaże smile

Z góry dziękue piwo

P.S Teraz Getafe na wyjeżdzie grin

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
Zagra ktoś przez neta w PES-a 6 ? wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by buldog
Zagra ktoś przez neta w PES-a 6 ? wink

Nie bo tyko ty masz oryginal ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To ja się podłącze do prośby Jose. Jakiś patch z aktualnymi składami, coś copozwoli rozegrać lige mistrzów. Istnieją w ogóle takie rzeczy wink Jeszcze patch z grafikami by się przydał, a w sprawach PES'a jestem zielony grin Do tej pory tylko w Fife ciupałem tongue

Io sono Interista
Io sono Interista
Kameleon Ja ostatnio zrobiłem sobie lekture i wiem że istnieje takie coś jak Kitserver. Próbowałem do zainstalować i nie chce mi to działać frown

Jesli poszukasz na stronkach o tematyce PES-a to napewno to znajdziesz smile
Podobno to najlepszy sposób na uaktualnienia, stadiony, piłki itd.

Wiem że kiedys był taki manewr ze sciągało sie plik i kopiowało sie go do folderu z gra i było wszystko wraz z "świeżymi" składami!

Może macie coś takiego?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
podobno najlepszy patch do pesa 6! sam dopiero sciagam wink
http://torrent.info.pl/index.php?page=tort&id=79182

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Lokus
podobno najlepszy patch do pesa 6! sam dopiero sciagam wink
http://torrent.info.pl/index.php?page=tort&id=79182

Nie moge się zarejestrować :/ Możesz wrzucić gdzieś plik torrenta?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Io sono Interista
Io sono Interista
Ten patch, który podajecie działa tylko przed Kit's Servera?

Pytam bo mi nie działa ten cały Kit's Server smirk

Io sono Interista
Io sono Interista
Już o.k smile

Wszystko wiem!
Wystarczyło poczytać komentarze wink

Szkoda że tylko 2 seedów jak narazie. Mam nadzieje że przez noc będzie ciekawiej.

Pozdrawiam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam już 10 % smile Możecie wkleić tu te komentarze? Pewnie sporo ciekawych informacji tam jest smile

Jak gram lige Barceloną to w następnym sezonie będe mógł uczestniczyć w LM lub PU?

Io sono Interista
Io sono Interista
Ja mam cały czas 0 % frown
Może przez noc lepiej pójdzie.

Komentarze:

-To jest sam patch, też mnie zdziwiło że aż tyle zajmuje ale tak samo prawie zajmował superpatch a ten Patch PesCompetition Ultimate 2007 jest o niebo lepszy od tamtego ! nie ma rzeczy niedopracowaniej...

-Pablloo0 no jasne że jest nowa muza... to jest patch a nie jakaś łatka... jest masa rzweczy tak jak napisałem wyżej jak wszystko to wszystko, przyśpiewki kibiców też są... pomyśl co by tam miało być że zajmuje aż 2.8 GB... tam jest wszystkiego pełno !!

-A i jeszcze jedno pytanie,mozna to instalowac na superpatcha czy na czysta gre?

Nie wiem ale lepiej na czystą grę wink. O installacji wiem tylko jedno- installuje sie bez zadnych dkz studio itp tylko przez normalną "wygodną" installke laugh

-ale czy to jest pewne na 100%? czy dziala na pewno? instalacja jest serio taka prosta? bo w superpachu jest szczerze nieciekawa :/

Więc mówie że w odróżnieniu od superpatcha jest prosta. Na 100% pewny patch, jak nie wierzysz to wejdź na jego strone, są screeny, muza i wszystko ! Ściągajcie i seedujcie ludzie !

-Moim zdaniem genialny patch :D:D:D:D:D THX

genialny to za malo powiedziane...

Kilka ciekawszych komentarzy smile

Kameleon może mi napisać jak masz ustawionego Bit Cometa i jaką masz wersje?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
BitComet 0.81 W ustawieniach klikałem cały czas "dalej" grin Leci 50 kB/s.

Io sono Interista
Io sono Interista
Problem taki że Ja mam 0.61 i moja kobitko pobiera pachnidło i ma już kilka procent uzbierane, jak je załacze na nowo to sie zdenerwuje zapewne wink

Trudno! Raz kozie śmierć grin

Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, 11kera11, Sensei, latajaca_holenderka, Szuman, alfa), 2,738 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,643
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025