|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kardynal20 wydaje mi sie ze jezeli dobrze zrozumialem to powinniem poradzic sobie z tym program rapget 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to musi być coś z przegladarka  a teraz ja potrzebuje pomocy gdy wlacze kompa wyskakuje mi blad z aplikacja temp2.exe (chodzi o ten komunikat windowsa ze wystapil blad z aplikacja i zostanie ona zamknieta) wiecie czego moze ot byc powodem ? i ewentualnie jak to usunać  jakby ktos nie zagladal na tamta strone ... prosze o pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Było już parę razy... Brakuje którejś biblioteki. Było w "Kąciku Komputerowym".
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam prośbę. Czy mógłby ktoś napisać tutaj ranking spółek, które w ostatnim czasie powiększyły swoją wartość opublikowany ostatnio w Forbesie. Będę bardzo wdzięczny. pzdr 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to musi być coś z przegladarka  a teraz ja potrzebuje pomocy gdy wlacze kompa wyskakuje mi blad z aplikacja temp2.exe (chodzi o ten komunikat windowsa ze wystapil blad z aplikacja i zostanie ona zamknieta) wiecie czego moze ot byc powodem ? i ewentualnie jak to usunać  jakby ktos nie zagladal na tamta strone ... prosze o pomoc  A ja bym na Twoim miejscu porządnie przeskanował kompa, nie kojarzę by błąd temp2.exe odnosił się do którejś z bibliotek, raczej jakiś spyware czy coś w tym stylu. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje przetłumaczyć 3 zdania na język angielski w czasie Present Perfekt Progressive. 1.Zawszę chciałbym pojechać do Afryki. 2. Ucz się angielskiego 10 lat. 3. Nigdy wcześniej nie widziałem tego meczu.
Jeżeli ktoś by mógł to bym był wdzięczny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok to zaczynam skanowanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pescar nie wiem czym jest PP progressive ale nie widze innej mozliwoscsi niz:
I have always wanted to go to Africa (uczĘ sie od?) I have learnt english since 10 years I have never seen that match before.
do ostatniego nie jestem zbyt przekonany, do I i II mysle ze tak bedzie ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jah, zapomnialem.
trzeba mi tytul jakiegos naprawde znanego wiersza Czeslawa Milosza. Potrzebuje go do szkoly na prezentacje, wiec dobrze zeby byl jakis taki zeby sorka sie ucieszyla a i zeby bylo latwo o nim conieco powiedziec ;]
pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pescar nie wiem czym jest PP progressive ale nie widze innej mozliwoscsi niz:
I have always wanted to go to Africa (uczĘ sie od?) I have learnt english since 10 years I have never seen that match before.
do ostatniego nie jestem zbyt przekonany, do I i II mysle ze tak bedzie ok są inne możliwości: pierwsze zdanie może być I've always been wanting a drugie będzie raczej na pewwno I've been learning English for ten years.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpisz w google "i sznur i gałąź pod ciężarem zgięta"  wiersz ma chyba tytuł "Który skrzywdziłeś"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok nie kloce sie bo jak wspomnialem nie spotkalem sie jeszcze z progressivem wiec lepiej zaufaj Jonowi :] co do drugiego fakt, moze byc tak jak tez napisales i pozostaje kwestia chyba tego czy chcial wpisac tam 'przez' czy 'od' ;] no ale nvm ok dzieki za wierszywo 
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Poszukuje materiałów na temt okoliczności przystapienia USA do Pierwszej wojny światowej - ma ktos moze cos co moze mi pomoc?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuje materiałów na temt okoliczności przystapienia USA do Pierwszej wojny światowej - ma ktos moze cos co moze mi pomoc? http://pl.wikipedia.org/wiki/RMS_Lusitaniasam sie chyba z 2 minuty zastanawialem co bylo pretekstem a pozniej tylko lusitania do googla i juz po sprawie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Poszukuje linkow do serialu CSI:Kryminalne zagadki Miami. Z gory dzieki. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  Poszukuje informacji na temat : przedsiębiorstwo w gospodarce rynkowej jak ktos posiada jakies materialy z tym zwiazane to prosze o pomoc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
elo tym razem ja potrzebuje pomocy  temat : Omów sredniowieczna koncepcje świata i człowieka. wszystko na ten temat please 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Poszukuję wszelkich informacji odnośnie WebML za wyjątkiem źródła z oficjalnej strony. Głównie interesuje mnie model danych oraz hipertekstu.
Pzdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Wy którzy Rzeczpospolitą władacie" Muszę napisać przemówienie do posłów RP i nie mam pojęcia o czym pisać. Temat w jakim ma być to przemówienie jest dowolny. Mam to napisać bez przekleństw i nazwisk  . Trzeba napisać żeby wzieli sie do roboty itp. i o jakiś głównych problemach. Jakby ktoś pomógł troszkę np. wypunktować co by tu napisać albo króciutkie streszczenie byłbym wdzięczny 
|
|
|
Link skopiowany do schowka