na jakim kanale i o której naszego czasu będzie dzisiejszy odcinek ?
W amerykanskiej telewizji Fox jedynie. Ok 3:00 odcinek znajduje sie na torrentach: Btgigs/heaven tracker/Polish bytes/polishtracker/ mininova/isohunt. Napisy standardowo ok. 15:00. Polecam na www.hatak.pl [hatak.pl] , szybciej umieszczaja, a i serwer nie jest tak zmulony jak napisy.org.
Dzięki Kylo choć bardziej chodziło mi o to by obejrzeć bezpośrednio na kanale Fox ale jak doczytałem dokłądnie to film zaczyna się o 2 w nocy .
racja Llama, dla mnie tez słaby, pierwsze to zawiodlem sie bardzo bo nie uslyszlaem co bylo na pendrivie co do Franklina to mysle ze ta rura na ktorej sie wieszal nie wytrzyma i sie urwie taka jakas marniutka sie wydawala Kellerman ma zamiar zabic prezydentowa?? jesli mu sie nawet uda to Scofield i Burrows nie beda mieli kogo szantazowac
Hehe.. Też uważam, że coś z Franklinem będzie nie tak Bo i po co miałby się tak kończyć odcinek.. Mahone wpadnie do pokoju w hotelu, a tam zapewne braci już nie będzie Bo poza kadrem pewnie się gdzieś przemieścili Ciekawy też motyw Bellicka z T-Bagiem Też coś się święci..