Ale u Kuby to byo w kontekscie utorzsamiania się z rolą. I w calosci brzmiało tak" Przychodzi do sklepu ogrodniczego Piotr Adamczyk i mówi:-poprosze 5 workow ziemi - "TEJ ZIEMI"
<xar> Zobacz jaki komentarz ktos dał pod artykułem o wynikach naszych skoczków w drużynie <xar> Pytanie: O czym myślał Mateja siedząc na belce? <xar> Komentarz: Czy to ja jestem ojcem dziecka Anety K.? Nie, niemożliwe ja nawet buli nie mogę przelecieć.
cytat z innego/malego forum co do turnieju pokerka dzis na unibecie:
mi wyskakuje jakis error You have been registered for the tournament You Will bi nodifictied when is begeins . Prosze przetlumaczcie chce sie na to zapalac
cytat mojego kumpla na gg, ktory rozpoczął dopiero przygodę z bukmacherka tzn. ja go wciagnałem. Akcja rozgrywa sie na początku 2 kwarty: "Belgrad +5,o to po meczu" hehe, musial troche zejsc na ziemie
Na pytanie czy mając konto w tym hiszpanskim klonie sportingbetu dostałem odpowiedź
"Informujemy, ze poniewaz brak takiego numeru konta w polskim serwisie, to bedzie Pan mial mozliwosc skorzystac z bonusu po zalozeniu konta u nas na sportingbet.pl i wplaceniu odpowiedniej kwoty depozytu."
Na pytanie czy mając konto w tym hiszpanskim klonie sportingbetu dostałem odpowiedź
"Informujemy, ze poniewaz brak takiego numeru konta w polskim serwisie, to bedzie Pan mial mozliwosc skorzystac z bonusu po zalozeniu konta u nas na sportingbet.pl i wplaceniu odpowiedniej kwoty depozytu."
Pozdrowienia dla polskiego supportu SB
Co jest nie tak? Całkiem sensowne zdanie im wyszlo...
Pozdrowienia dla polskiego supportu SB
Co jest nie tak? Całkiem sensowne zdanie im wyszlo...
3 rasiaki drewna można przenieść w 1,5 małej gołoty na odległość 2 mateji. Ile dużych gołot potrzeba na przeniesienie 7 rasiaków drewna na odległość 5 mateji?
Wyciąg z tablic matematycznych: 1 rasiak = 1 m^3 1 mała gołota = 53s (odkrywca Brewster) 1 duża gołota = 92s (odkrywca Lewis) 1 mateja = 94,5m