Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Nie było moim celem szydzenie z kogokolwiek ani z czegokolwiek. Jak wszyscy tutaj chcę po prostu zarobić na bukmacherce. Dosyć duży problem tego systemiku widzę w tym który buk pozwoli mi obstawic pół miliona na jeden mecz. I czy sam będę w stanie taką kwotę postawić. Pozdrawiam.

Bonus: Unibet
C
journeyman
journeyman
C Offline
To z kursem 1,1 na live za jakis czas zamierzam przetestować ale napewno "nie chce" dojsc do 150 poziomu wink cos raczej na 30 prob chociaz raz chcialbym dobic do 50.
Zreszta co do wysmiewania systemow to kiedys przez 2 lata kombinowalem na rozne sposoby i konto=-500zl az na chybil trafil wytypowalem 6 meczy z kursami ok 2,6-2,8 (typy: 1,2,1,2,1,2) i poslalem to za 2zł smile , szczeka mi opadla jak wyniki sprawdzilem.
Pozdrawiam.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Oczywiście tylko sporty drużynowe. Nie byłby zbyt miłym fakt gdyby w setnym podejściu obstawiając tenis kobiecy, niespodziewanie ta która ma mi przynieść kolejną wygranę dostaje okres:)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by paoblo
Oczywiście tylko sporty drużynowe. Nie byłby zbyt miłym fakt gdyby w setnym podejściu obstawiając tenis kobiecy, niespodziewanie ta która ma mi przynieść kolejną wygranę dostaje okres:)
A od kogo dostaje?Bo statystyki ligi NHL obejmują też takie rzeczy jak FIRST PERIOD...

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Dostaje okres czyli menstruację, miesiączkę itp. grin

C
journeyman
journeyman
C Offline
Znalazłem ksero tego kuponu z STS z dnia 04.03.2003r, ledwo widac ale:
Lincoln-Hartlepool 1 2,70
Ayr-St.Johnstone 2 2,50
Minesota-New Yersey 1 2,45
Huddersfield-QPR 2 2,60
Philadelphia-Vancouver (1t.) 1 2,8
Carolina-Boston (1t.) 2 2,85
( 2 ostatnie spotkanie to wspomniane "pierwsze okresy" wink )
Stawka=2zł Ako=343,12 Wygrana=617,60zł

System polegał na jak najszybszym (autobus uciekal) "wyborze" (nie majac pojecia co to za druzyny) 6 zdarzeń z tablicy u bukmachera naziemnego i wpisaniu przy numerach spotkań naprzemiennie znakow "1" lub "2".
Patrząc na swoje obecne "osiągnięcia" zastanawiam się nad powrotem do tej sprawdzonej już metody.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
To w dzisiejszych czasach miałbyś szansę na wygraną za średni kurs w STS - jakis aparacik albo narty.Było by miło dodatkowo zgarnąć jakąś rzecz. Też mi sie zdarzało nie raz, że wygrywałem kupony, które dawałem pod wpływem impulsu, a te starannie wyselekcjonowane szły do wora... wink.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Dopiero teraz doczytałem dokładnie twój post. Bardzo mi się podoba laugh

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
First period

C
journeyman
journeyman
C Offline
Który gracz jest lepszy wink ?

A i B maja po 1zł

A wysyła 1 kupon z 2 zdarzeniami:
1) mecz w poniedzialek zwyciestwo druzyny X kurs 2,0
2) mecz we wtorek zwyciestwo druzyny Y kurs 2,0
stawka=1zł AKO=4 Zysk=3zl Yield=300%
startowal z 1 zl i ma we wtorek juz 4zl na koncie, Yield=300%

B wysyła 2 kupony:
1) mecz w poniedzialek zwyciestwo druzyny X kurs 2,0
stawka=1zł AKO=2 Zysk=1zl Yield=100%
we wtorek ma juz na koncie 2zl to:
2) mecz we wtorek zwyciestwo druzyny Y kurs 2,0
stawka=2zł AKO=2 Zysk=2zl Yield=100%
startowal z 1 zl i ma we wtorek juz 4zl na koncie, Yield=100%

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jesli to byly zaklady o pk>1 to gracz A jest lepszy

Pooh-Bah
Pooh-Bah
"chrriiss"-znasz zapewne tekst z "Misia"gdy Prezes klubu"Tęcza"
Ryszard Ochódzki mówi:NIE MIESZAJMY DWÓCH RÓŻNYCH SYSTEMÓW EKONOMICZNYCH!.A ma to takie zastosowanie do rozstrzygnięcia poruszonej przez Ciebie kwestii,że nie wiemy jeszcze w jakich to owi gracze startują konkurencjach..Czy celem do jakiego dążą jest uzyskanie największego zysku czy też yieldu??W przypadku ścigania się o maxymalny yield to lepszy jest gracz "A",ale jeżeli ocenie podlegać ma uzyskany zysk to w ich pojedynku jest remis.Czego uczy powyższy przykład:przed przystąpieniem do jakiegokolwiek przedsięwzięcia poznaj reguły i zasady jakimi będzie ono oceniane...

C
journeyman
journeyman
C Offline
Poruszyłem ten temat z yieldem dlatego, ze zauwazylem, ze niektorzy przyjmuja ocene tego kto jest jakim graczem tylko i wylacznie na podstawie wysokosci yieldu.
Co wg mnie jest bledem z ich strony i jesli sie kogos porownuje czy ocenia powinno sie tez zwrocic uwage na zysk, sposob gry, skutecznosc trafien czy sredni trafiany kurs.

Co do powyzszego przykladu: chociaz zysk/skutecznosc jest taki/taka sam/sama a A ma 3-krotnie wyzszy yield to ja wole sposob grania gracza B bo pomiędzy kuponem 1 i 2 ma czas się zastanowić nad kolejnym typem (moze sie ukazac jakas informacja np. o kontuzji jakiegos zawodnika, ktora skloni go do wycofania sie z tego 2 typu) oraz to, ze ma gotówkę "w ręku" co oznacza, że może ją dodatkowo obrócić pomiędzy tymi 2 przykładowi kuponami generujac jakis dodatkowy zysk.

Pozdrawiam i życze, żeby każdy dobrze zarabiał grajac takim sposobem jaki mu najlepiej wychodzi.

Strona 2 z 2 1 2

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (alfa), 3,997 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,310
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026