|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Może źle się wyraziłem....nie chodzi mi o to że sklie skuteczności spadną bo tak nie jest, ale chodzi o wykorzystywanie sytuacji przez zespół!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Konsultowałem się z kolegą, który się troszkę zna na hattricku i też mówi mi, ze morale nie wpływa na skuteczność. ja konsultowalem z Zandrexem moze mniej utytuowanym managerem niz Jerzy i stwierdzil ze na sutecznosc wplywa pewnosc siebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście, że na skuteczność wpływa pewność siebie, ale tu dyskutujemy o tym czy także morale wpływają na wykorzystywanie sytuacji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liga:VII.1020 (59624) [ Linked Image] znowu czerwona kartka dla mojego piłkarza, sam nie wiem czemu i o dziwo po niej mój team strzelił trzy bramki  [ Linked Image] ostatnie spotkanie mam z 2 w tabeli FC Flyer - zbiore siły bo będę chciał ich ładnie powieźć, zobaczymy czy mi sie uda pozdr,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A u mnie dziś zwycięstwo na luzie 5-1. Za tydzień ostatni mecz z drugą drużyną w lidze. Zwycięzca zagra w barażach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak to zrobiles mistrzu ?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to zrobiles mistrzu ??  jakies pol roku temu odechcialo mi sie grac w HT, sprzedalem wszystkich i trenowalem sobie tylko obroncow, nie patrzac na wyniki i na koncie majac ponad 60 mln  zobaczylem, ze jest puchar, ustukalem ekipe wydawajac cala kase i...wygralem  na final kupilem sobie nawet boskiego napastnika  teraz sprzedaje znowu wszystkich to jak ktos jest chetny na kupienie sobie "lepszego" zawodnika po niskiej cenie to zapraszam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
I czy to byla walka fair ??  Zartuje oczywiscie  Gratulacje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobre  Nie ma jak dobra strategia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście - świetna strategia. Jeśli kiedyś zapragniesz wrócić do hattricka to mając taką kasę na koncie i dodatkowo trenując zawodników, będziesz mial naprawdę ułatwiną grę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przed pucharem mialem 60 mln...po pucharze mam 35 (kupowalem troche za drogo, bo nie mialem czasu za bardzo siedziec na TL caly tydzien i kupowac po okazyjnych cenach i sprzedalem za tanio, chociaz bylem pewny, ze sprzedam duuuuuzo drozej, wszystkie aukcje konczyly sie w sobote wieczorem, a wtedy jest najwiecej zalogowanych, doszly jeszcze pensje (kolo 1 mln na tydzien)... "troche" stracilem na tym pucharze  ale bylo chyba warto...teraz pewnie bede sie staczac do IX ligi i tylko trenowac i sprzedawac...moze kiedys zaczne znowu w to grac i zaatakuje V lige, w ktorej nie dane mi bylo nigdy grac, a bylo blisko pare razy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostatni meczyk... ostatnia kolejka... rywal na 2 miejscu w tabeli ( ma juz awans ), o jedną pozycję wyżej odemnie z przewagą 4 pkt, chciałem to wygrać i... [ Linked Image] udało mi się to co zakładałem przed sezonem, wzmocniłem pomoc, zarobiłem troszkę $$, nie awansowalem i uzyskałem dobra 3 pozycję + uzyskałem 40.000 zł za najlepszego strzelca =) [ Linked Image] za rok idę na awans, ciekawe jakich slnych bede miał spadkowiczów... pozdr,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poznałem już swojego rywala w barażu. Raczej nie do przejścia. Tak więc zapewne czeka mnie kolejny sezon w 6 lidze.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Yaaho ja juz trzeci sezon probuje wyjsc z VIII ligi i zawsze na 2 miejscu koncze sprzedasz jakiegos zawodnika taniej, bo nie mam takiego zasobnego portwela jak ty ;D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Yaaho ja juz trzeci sezon probuje wyjsc z VIII ligi i zawsze na 2 miejscu koncze sprzedasz jakiegos zawodnika taniej, bo nie mam takiego zasobnego portwela jak ty ;D ja gralem 8 czy 9 sezonow caly czas w tej samej VI lidze (ponad 2 lata...) a Ty mi tu z 3 zesonami wyjezdzasz  za 3 tygodnie bede mial 3 lata grania w HT, ale pierwsze pol roku to bylo logowanie raz i ustawianie skladu "byle jak" i brak mlodych do trenowania, potem dopiero zorientowalem sie na czym ta gra polega, spodobalo mi sie i tak kupe czasu gralem...a co do sprzedawania taniej to paru zawodnikow w sobote za grosze poszlo (za nie cale 2 mln swietnych graczy mozna bylo kupic)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Masz jeszcze cos do sprzedania Yaaho?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Julien Brogniez [1 ostrzeżenie] [Przybliżony czas leczenia kontuzji: 5 tygodni] 5 TSI = 9 440, lat 20, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia kiepski, przywódca słaby [szybki]
Kondycja: nędzny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: kiepski Podania: słaby Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: kiepski Skuteczność: nadprzyrodzony St.fragmenty: słaby
wystawie za 2-3 dni, tanio poleci, bo kontuzja +5, ale wystawie tak, zeby licytacja sie konczyla w trakcie meczu ligowego, bo wtedy nie widac kontuzji...
i po nastepnym sezonie kolo 5-6 mistrzowskich obroncow
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|