|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Minnesota Timberwolves - Indiana Pacers @1.41 Denver Nuggets - Portland Trail Blazers @1.31 = dubel @1.85 expekt Indiana ostatnio wyraźnie dołuje - seria porażek osiągnęłą już 9 i końca nie widać. Do tego na listę kontuzjowanych trafił zdecydowanie najlepszy ich gracz Jermaine O'Neal, oraz obiecujący slasher Marquis Daniels. Jeśli z nimi nie moga wygrać, to dlaczego by mieli zwyciężyć bez nich? - nie liczyłbym tu raczej na powtórkę z niedawnych wybryków Atlanty Hawks. Minnesota wciąż ma nadzieję na play-offy mimo przeciętnej dyspozycji, jednakże na swoim parkiecie trzymają fason, bilans 18-13. H2h 1-0 dla Minny, 78-71 na parkiecie Indiany, wówczas KG21 praktycznie w pojedynkę załatwił gospodarzy, rzucając 29p i zbierając 19 piłek. Typ na Denver głównie z uwagi na to, co pokazali w ostatnim meczu z Kings - że jak chcą, to potrafią świetnie grać, i jak Anthony nie forsuje rzutów z nieprzygotowanych pozycji, to ta gra im się całkiem układa. Najlepszego gracza Blazers ma kto zastopować, bo jest świetny defensor Camby, a jak coś to w pogotowiu czeka jeszcze coraz lepiej grający Nene. Portland można by rzec objawienie sezonu, ale poza swoją halą już tacy mocni nie się, bilans 11-19. H2h 2-1 dla Denver, w Pepsi Center 114-107 dla Nuggets po OT grane bez Iversona 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Minnesota Timberwolves - Indiana Pacers 2 3,2 bet365 Ja jednak jestem skłonny ku Indianie mimo, że gra bez 2 zawodników z podstawowego składu a właśnie myślę, że nieobecność tych zawodników odmieni grę tego zespołu i w końcu się przełamią. Natomiast Minnesota tez nie zadziwia swoją formą w ostatnich 10 spotkaniach wygrała tylko 2 a więc obie drużyny są w podobnej nie najlepszej formie. Pozostaje tylko pytanie, która z drużyn przełamie serię porażek? Myślę ,że Indian ale jak będzie zobaczymy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panie toc to złe godziny meczykow pan nadpisal  Amerykance przeszli na czas zimowy 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Mnie zainteresowało spotkanie Utah u Miami ... oba zespoły w przysłowiowym gazie, serie 6 zwycięstw z rzędu. Utah lekkim faworytem tego meczu ale do grania Jazzmanów zniechęcają ostatnie pojedynki między tymi zespołami: 2007-01-14 Utah Jazz 110-119 Miami Heat 2006-03-15 Miami Heat 121-83 Utah Jazz 2006-01-15 Utah Jazz 94-100 Miami Heat 2004-12-07 Utah Jazz 80-100 Miami Heat 2004-11-20 Miami Heat 107-105 Utah Jazz 2004-02-18 Miami Heat 97-85 Utah Jazz Jak wiadomo nie gra Wade a w tychże spotkaniach był on zdecydowanie nr 1 ... ale i bez niego Miami radzi sobie bardzo dobrze Kilka ciekawych trendów na ten mecz np: MIA are 8-1 ATS in their last 9 home games. MIA are 21-8-1 ATS in their last 30 games overall. Favorite is 8-2 ATS in the last 10 meetings. Ciężko powiedziec co tu sie wydarzy ... dużo zależy od postawy dwóch grajków w tym meczu a mianowicie od Okura i Shaqa. Co do under/over ... pierwszą myślą był under ale ... h2h mówi co innego.Over ? byc może ale jak spojrzymy na ostatnie zdobycze pkt niektórych Jazzmanów to mam wątpliwości czy oprócz Boozera i Okura ktoś tam da coś od siebie coby over padł ... Z drugiej strony jak popatrzymy ile Utah rzuca na wyjezdzie ostatnio to można być spokojnym o overa ale z kim oni grali ? Memphis Denver Portland ... defens = 0 :/ Co Wy na to ?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
co my na to...? powiem Ci stoin tak: odpusc ten mecz a 2zl wydaj w szkole na paczka... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobre bazyl  Stoin ja bym odpuścił, albo zagrał Utah lub over, moim zdaniem dziadki z Miami opuści dzisiaj fartosznik i polegną
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
taka rada dla wszystkich, jak w meczu moze sie wszsytko zdazyc to po co to grac?! lepiej wydaj na koksy, dziwki lub jak to Stoin na jaies papu w szkole... zeby nie bylo OT... gram dzisiaj Detroit.. gram bo sa lepsi, bo nie lubie Supersow, bo ostatnio Soniksi mnie zdenerwowali i liecze ze Pistons wygra. 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
taka rada dla wszystkich, jak w meczu moze sie wszsytko zdazyc to po co to grac?! lepiej wydaj na koksy, dziwki lub jak to Stoin na jaies papu w szkole... ehh Bazyl Ty czubq Faktycznie lepiej odpuścić taki mecz w którym wszystko może się zdarzyć ale czy zrobić to kosztem dziwek i koksu ? Nie sądze Utah u Miami no bet fo mi 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dobre bazyl  Stoin ja bym odpuścił, albo zagrał Utah lub over, moim zdaniem dziadki z Miami opuści dzisiaj fartosznik i polegną Nie ma mowy. jaki fartosznik ? Dzis zywciestwo Miami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bazyl Twoj post to o kant dupy rozbic po to jest forum aby zapytac innych uzytkownikow jakie maja zdanie na temat danego spotkania. A twoje niby "kozackie: posty zostaw dla siebie
sorry za OT, ale jak widze takie posty to czlowieka cholera łapie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bazyl, zamiast dawac takie życiowe rady, to coś byś mądrego napisał w temacie  Skończcie takie głupie gadki
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam
N.O./Okla. City - New Jersey 1 Seattle - Detroit 2 San Antonio - Clippers 1
N.O. ostatnio pod kreska.Ale grali z mocnymi przeciwnikami,ktorzy raczej byli poza ich zasiegiem(Utah,Phoenix,Chicago ,Denver) W dodatku była to spora seria meczy wyjazdowych.U siebie graja jednak całkiem przyzwoicie,a zespól NJ pokonali ostatnio na wyjezdzie.Wiec i dzis mysle,ze pokusza sie o wygrana.
Detroit ostatnio złapał jakby wiatr w żagle.Dwie przekonywujace wygrane z niezłym Denver i Clippers.Mysle wiec,że beda kontynuowac zwycieska passe i wygraja po raz trzeci.Seatle co prawda nieźle u siebie,ale przeciwnicy nie byli z górnej półki.Z Detroit nie powinno pójść tak łatwo.
Co do meczy Utah,czy Minnesoty...To mecze zespołów o podobnym potencjale i granie na któryś z tych zespołów przypomnina totolotka.A to zupełnie inna gra wiec pozostawiam ja zainteresowanym.Powodzenia!!!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja dziś proponuje takiego rozpis z NBA: 2z3 Philadelphia @ Atlanta 1 Utah @ Miami 1 Detroit @ Seattle 1 + "pewniak" Portland @ Denver 2 Krótko o meczach, pierwsze spotkanie to ogór z ogórem, ten pierwszy ostatnio w formie, ten drugi bez rewelacji, ale Atlanta bez Claxton i Johnson mało może zdziałać. Dziadki dziś odpadają, Utah w gazie, ma kto pokryć grubasa, więc 2 jak w masło  Do Tłoków powraca Rasheed, nie powinno być problemów, ze słabo ostatnio grającymi Ponaddźwiękowcami, w dodatku w ekipie nie najlepiej się ostatnio dzieje, Lewis się skarży, że za mało rzuca w porównaniu z pozostałymi kolegami i przez to SS przegrywa \o/ A pewniak to Denver, Skipper to idealnie opisał.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Krótko o meczach, pierwsze spotkanie to ogór z ogórem, ten pierwszy ostatnio w formie, ten drugi bez rewelacji, ale Atlanta bez Claxton i Johnson mało może zdziałać. Claxton i Johnson nie graja już od 3-4 meczy,a Atlanta wygrała w tym czasie trzy mecze pod rząd u siebie-w tym z Washington. Co masz na myśli pisząc,że bez nich mało mogą zdziałać?
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Ciężko powiedziec co tu sie wydarzy ... dużo zależy od postawy dwóch grajków w tym meczu a mianowicie od Okura i Shaqa. Co do under/over ... pierwszą myślą był under ale ... h2h mówi co innego.Over ? byc może ale jak spojrzymy na ostatnie zdobycze pkt niektórych Jazzmanów to mam wątpliwości czy oprócz Boozera i Okura ktoś tam da coś od siebie coby over padł ... Z drugiej strony jak popatrzymy ile Utah rzuca na wyjezdzie ostatnio to można być spokojnym o overa ale z kim oni grali ? Memphis Denver Portland ... defens = 0 :/ Co Wy na to ? skoro juz o trendach mowa... -Under is 4-0 in Jazz last 4 when their opponent scores 100 points or more in their previous game. -Under is 5-1 in Jazz last 6 road games vs. a team with a winning home record. -Under is 4-0 in Heat last 4 games as a home underdog. -Under is 5-0 in Heat last 5 home games vs. a team with a winning road record. ...dlatego bardziej bym tu undera widział, dobrze że są inne ciekawe mecze i ten można odpuścić 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
UTAH - Miami 86-88  piekna 3ta kwarta w wykonaniu Miami  12-28 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Utah  wczoraj z jednej strony szczescie, a z drugiej mega super pech!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|