Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 14 1 2 3 4 13 14
M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by m_k_polska
potrzebuje 50 zł do mBanku, w zamian oddam 52 w mb

gg 3309444(jestem na niewidocznym)
nieaktualne

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pilnie potrzeba 12gr w MB, płacę mBbank wink

GG- 1824330

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Pilnie kupie mb na teraz ! gg 7995932

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Potrzebuje 420zl w Moneybookers - oddaje w mBanku.

Zaufanym uzytkownikom oczywiscie moge wplacic jako PIERWSZY..

Mam udane transakcje z wieloma uzytkownikami miedzy innymi sa to: Chim123, Hrabia_Lider, Michauek, Pit3r, Piotras, Michal_tbg, Kanciasty, Cool1921, Krupier, Campbell, Slovik, żyła i jeszcze kilku innych...

Kontakt przez Priva lub GG: 5314622

Zależy na czasie...

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
a one hundred and ten pi el en for me from marc

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by haven
a one hundred and ten pi el en for me from marc

potwierdzam pozyczke 110 zl do jutra dla haven

K
veteran
veteran
K Offline
Uwaga na uzytkownika haven,!! przed chwila pozyczyl pieniadze od m-a-r-c-a, w piatek rano pozyczyl ode mnie 200 zł, mial oddac w piatek do 22-23. Oczywiscie nie oddal, nastepnie mial oddac w sobote rano zaslaniajac sie ze wlasnie skads tam wyplacil, nie oddal... Mialo byc wieczorem, tez nic, udalo mi sie odzyskac czesc pieniedzy przez to ze przed chwila zapytal mnie czy nie mam cos na MB, bo chece dla jakiegos kumpla. Jak chcialem szeby ten kumpel skontaktowal sie ze mna to haven przelal mi pieniadze ze swojego konta w mbanku, ze niby transakcja przez niego pojdzie grin. Tym sposobem odzyskalem 120 zł, a na wiecej nie mam co liczyc taka przed chwila wiadomosc otrzymalem na gg, przy okazji dowiedzialem sie ze to ja jestem zlodziejem piwo.
Pieniadze od nastepnej osoby, od ktorej haven chcialby pozyczyc poszly by na splate dlugu dla mnie albo m-a-r-c-a, oczywiscie wtedy gdyby kupon mu "wszedl".
Chcialem zareagowac szybko zeby ostrzec innych userow przed tym osobnikiem, sam potwierdzilem wczesniej kilka udanych wymian z nim i tak dalem sie wciagnac i omamic. Teraz nie mam juz zadnych skrupolow zeby nazwac go oszustem i kretaczem oraz ostrzec innych przed nim.
Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale Wy ludzie naiwni jesteście. Przecież były niedawno nieprzyjemne perypetie z tym osobnikiem, a tu nagle niektóre osoby zaczynają mu pożyczać pieniądze shocked , tak jakby na siłę uwiarygodniając jego osobę. Dziwne. Przecież to pewnie jakiś zwykły gówniarz 17-20 lat co widać po stylu pisania jego postów i z takimi to się nawet nie rozmawia. Miejcie pretensje do siebie, szkoda że po fakcie i po kosztach ;\

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Uwaga na użytkownika Krupier , zostałem okradziony przez niego na kwote bliską 120 zł , przez takie złodziejstwo żal dupe ściska , i nie wiem o jakim kuponie piszesz Krupierze szok. Książke napisz

G
journeyman
journeyman
G Offline
Witam dysponuje na dzień dzisiejszy środkami:
MoneyBookers: 200 zł;
Neteller: 200 zł.
Które chętnie wymienie na mBank.

Proszę niech piszą do mnie tylko takie osoby które są skłonne pierwsze mi zapłacić, choć nie jestem na żadnych listach weryfikacyjnych, to w historii mam wiele udanych wymian, a miałem ostatnio niemiły przypadek i nie chciał bym go powtórzyć.

Gwarantuje 100% uczciwości.
Moje GG: 3852260 (najczęściej niewidoczny).

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Uwaga na użytkownika Krupier , zostałem okradziony przez niego na kwote bliską 120 zł , przez takie złodziejstwo żal dupe ściska
Opisz sytuację.. bo jestem ciekawy jak to się stało że szanowany, pewny Krupier niby Cię oszukał smile Każdy chcę znać prawdę jakiś Ty pokrzywdzony wink

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Nie zabieraj głosu w nie swojej sprawie po raz kolejny to robisz , narazie nic tym nie osiągnąłeśi nie osągniesz , z Krupierem jestem już ugadany więc niewiem za przeproszeniem po h..a sie odzywasz w tym temacie

old hand
old hand
Nie zabieraj głosu w nie swojej sprawie po raz kolejny to robisz , narazie nic tym nie osiągnąłeśi nie osągniesz , z Krupierem jestem już ugadany więc niewiem za przeproszeniem po h..a sie odzywasz w tym temacie

Po takiego h... zebys nie oszukal innych ludzi! rzuciles tylko ze Krupier Cie oszukal, wiec kazdy chce znac szczegoly, zeby nie byc kolejnym... proste...

M
addict
addict
M Offline
Moge sprzedac kase na MB (min 300zł) lub kupic na MB (min 200zł)

Uwaga!! Nie wysyłam jakichs grosików dla weryfikacji, nie pożyczam pieniedzy, nie wplacam nigdy pierwszy (nie robie wyjatkow)

Od kazdej transakcji pobieram prowizje 3% min 10zł :-)

Moje GG 2404567

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Nie zabieraj głosu w nie swojej sprawie po raz kolejny to robisz
ten temat tyczy się w sumie wszystkich, bo nikt nie chce być oszukiwany ,
narazie nic tym nie osiągnąłeśi nie osągniesz
tak a kto będzie następny się dopominał o swoją kase ? laugh ,
z Krupierem jestem już ugadany więc niewiem za przeproszeniem po h..a sie odzywasz w tym temacie
tak jak wyżej: odzywam się po to, żeby więcej nie było krętactw od strony ludzi którzy powinnio być ucziciwi.. Widać tobie tego brakuje skoro kolejny raz coś kręcisz smile Może to rzeczywiście spisek ? Wszyscy co coś pisali o tobie coś to oszuści a ty jesteś ardzo uczciwy wink

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by Krupier
Uwaga na uzytkownika haven,!! przed chwila pozyczyl pieniadze od m-a-r-c-a, w piatek rano pozyczyl ode mnie 200 zł, mial oddac w piatek do 22-23. Oczywiscie nie oddal, nastepnie mial oddac w sobote rano zaslaniajac sie ze wlasnie skads tam wyplacil, nie oddal... Mialo byc wieczorem, tez nic, udalo mi sie odzyskac czesc pieniedzy przez to ze przed chwila zapytal mnie czy nie mam cos na MB, bo chece dla jakiegos kumpla. Jak chcialem szeby ten kumpel skontaktowal sie ze mna to haven przelal mi pieniadze ze swojego konta w mbanku, ze niby transakcja przez niego pojdzie grin. Tym sposobem odzyskalem 120 zł, a na wiecej nie mam co liczyc taka przed chwila wiadomosc otrzymalem na gg, przy okazji dowiedzialem sie ze to ja jestem zlodziejem piwo.
Pieniadze od nastepnej osoby, od ktorej haven chcialby pozyczyc poszly by na splate dlugu dla mnie albo m-a-r-c-a, oczywiscie wtedy gdyby kupon mu "wszedl".
Chcialem zareagowac szybko zeby ostrzec innych userow przed tym osobnikiem, sam potwierdzilem wczesniej kilka udanych wymian z nim i tak dalem sie wciagnac i omamic. Teraz nie mam juz zadnych skrupolow zeby nazwac go oszustem i kretaczem oraz ostrzec innych przed nim.
Pozdrawiam

Potwierdzam ze wczoraj pozyczylem 110 zl dla Haven. Nie czytam na bierzaco calego tego watku, dlatego przed pozyczka przejrzalem tylko ostatnie kilka wymian havena ktore nie wzbudzily moich podejrzen. Haven mial za soba wiele udanych wymian wiec wydawal sie pewny, wiec uznalem ze moge mu spokojnie pozyczyc. Narazie nie mam podstaw zeby twierdzic ze mnie oszukal bo mial mi dzisiaj oddac, wiec czekam. Narazie jestem z nim w kontakcie i mam nadzieje ze nie bedzie problemow ze splata. Zobaczymy.

K
addict
addict
K Offline
kupie kase na MB na teraz gg 7453203

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Nikogo nigdy nie oszukałem i basta smile

R
addict
addict
R Offline
Ludzie,ale po co Wy pożyczacie komus kasę;/a tym bardziej ludziom pokroju havena.Co chwile ktoś sie na niego skarży,a on bezczelnie wszystko neguję ,a Wy się tylko wkurwiacie;/

R
addict
addict
R Offline
moglby ktos na priva napisac,dlaczego moj post zostal wyedytowny?nie ,zebym sie rzucal,ale po prostu chce wiedziec...

Strona 2 z 14 1 2 3 4 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, aker), 2,759 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,860
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025