Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#1082156 26/03/2007 16:42
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiele dziwnych tematow juz widzialem na tym forum wiec ten nie powinien odbiegac od normy. Wczoraj widzialem zdjecie jak Angelina Jolie podpisuje papiery adopcyjne ktoregos tam z kolei dziecka,a co zwrocilo moja uwage to wlasnie fakt,ze pisze lewa reka.Inni znani mankuci to Ruud Van Nistelrooy i najslawniejszy Bill Clinton.Ja sam jestem leworeczny i zastanawia mnie kto jeszcze na forum jest mankutem smile

Czekam na wpisy ,nie wstydzic sie smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja jakiś dziwny jestem, bo część rzeczy robię lewą ręką, część prawą (ale piszę prawą). Kopie lewą nogą i potrafię zamykać tylko lewe oko. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
-Leonardo da Vinci (albo Michał Anioł- nie jestem pewny grin)
-Rysio Ochudzki
-Albert Einstein

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Leonardo da Vinci był na 100% leworęczny. Ja też jestem grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to jest nas juz 3 piwo Z Clintonem chodzilo mi o wspolczesnych mankutow ,Da Vinci i Einstein napewno sa slawniejsi.

W podstawowce i liceum bylem jedynym leworecznym w klasie ,a raz nawet z panna zaczalem "chodzic" wink bo zauwazyla,ze pisze lewa reka. Ale jak np. zaczynalem prace w nowej firmie w zeszlym roku to na jednodniowym kursie - wprowadzeniu bylem zszokowany bo na 10 osob az 5 bylo leworecznych ,dziwne to bylo nie byc mniejszoscia smile .

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by odgdog
Ja jakiś dziwny jestem, bo część rzeczy robię lewą ręką, część prawą (ale piszę prawą). Kopie lewą nogą i potrafię zamykać tylko lewe oko. wink

to samo za wyjatkiem lewego oka- odbijam sie np. do skokow lewa noga!

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
i jeszcze jedno ponoc odsetek mordercow i przestepcow jest wyzszy wsrod majkutow - ale to tak tylko jako ciekwostka tak ze nie przejmujcie sie!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Leworęczni są inteligentniejsi, ale podobno żyją krócej wink

Ja piszę prawą ręką, ale wódkę wygodniej mi polewać lewą ręką, za co niektórzy się obrażają.

Jak grałem kiedyś w Quake'a to zawsze lepiej mi szło, kiedy myszkę miałem w lewym ręku, a nie w prawym jak wszyscy.

I jak grałem w piłkę, to było mi obojętnie czy uderzam lewą czy prawą nogą.

Także sam nie wiem czy jestem mańkutem laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja jestem leworeczny, a jak bylem maly to chodzilem na zajecia by nauczyc sie pisac prawa reka. Nie wiem po co mi to bylo...

veteran
veteran
no to i ja naleze do kręgu ludzi leworęcznych, no prawą ręką potrafie robic tylko dwie rzeczy: wycinanie nozyczkami i uzywanie rakietki do ping-ponga (bo grą tego nazwac nie mozna :-) )

probowano mnie w dziecinstwie przestawiac, do jakiejs poradni chodzila ze mna mama, ale nie bylo mocnych na moja leworecznosc hehe, ale umialem jeszcze wczesniej w odbiciu lustrzanym pisac, ale to mi zli ludzie z poradni zabrali:)

ale podsumowując JESTEM MAŃKUTEM i dobrze mi z tym smile

Tenis Trader
Tenis Trader
Potwierdzam swoją przynależność wink

Kiedyś mi było trochę głupio być takim małym odmieńcem ale teraz się tym już zupełnie nie przejmuje.

Mnie tatuś chciał nauczyć jak miałem 5-6 lat pisać prawą ręką ale oczywiście nie dało rady. Prawą posługuję się z taką samą sprawnością jak większość praworęcznych lewą smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moja lewa ręka jest jak kawałek przyszytego mięsa. Nic nią nie zrobię tongue Chyba, że odkręcić słoik. Ale precyzji i siły zero.

Z moich obserwacji wynika, że leworęczni mają strasznie nieczytelne pismo. A ci co piszą w miarę ładnie robią to wolno.

B
old hand
old hand
B Offline
Ja też jestem leworęczny smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Również jestem leworęczny smile

Też mnie ciągali po poradniach i chcieli przestawić na pisanie prawą ale się nie dałem smile

Jem jednak prawą ręką, polewam też prawą grin

Odnośnie pisma: chyba rzeczywiście nasze pismo jest mniej czytelne ale moje łapie się w średniej wink

veteran
veteran
Originally Posted by Zbigniew
Z moich obserwacji wynika, że leworęczni mają strasznie nieczytelne pismo. A ci co piszą w miarę ładnie robią to wolno.

niestety sie z tym nie zgodze, no tak nie mnie oceniac czy pisze ladnie czy brzydko ale sluchajac opinii innych to moje pismo jest bardzo czytelne i wielu osobom sie podoba, a juz najbardziej mojej dziewczynie i wcale nie robie tego wolno...hehe no to stanalem w obronie leworecznych:)

Zbigniew nie rob z leworecznych kandydatow na lekarzy wypisujacych recepty:) nie damy sie hehe

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by gremlin

odbijanie sie do skokow lewa noga jesli jestes praworeczny jest w 100% prawidlowe smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by gremlin

odbijanie sie do skokow lewa noga jesli jestes praworeczny jest w 100% prawidlowe smile
Dokładnie, ja się odbijam prawą smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tego nie przebijecie: wprawdzie mój o 6 lat młodszy brat jest prawo ręczny, ale jeszcze dawno dawno temu, jak się uczył pisać, to robił to nie jak należy z lewej do prawej strony, tylko na odwrót smile ..i wg. Niego to było dobrze, potrafił pisać tak bardzo szybko i również potem to przeczytać smile

kumpel mi opowiadał jak w podstawówce miał nauczycielkę, która potrafiła pisać zarówno lewą jak i prawa ręką smile ..potem chyba z miesiąc ćwiczyłem pisanie lewa ręką, ale z marnym skutkiem smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Elo cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mój kolega ma serce po prawej stronie tongue

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, rafal08, Sensei, $-man, betowiec), 3,134 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,839,911
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026