Synek przybiega do taty z drugiego pokoju: -tato,tato mamy w domu małże - synku skad ci to przyszło do głowy ,nie mamy zadnej małży -tato ale na prawde mamy małze -nie kłam nie mamy zadnej małży!!!!!!!! -ale ja nie kłamie, mamy małże ,jest w drugim pokoju na to zdziwiony tata: -no to chodźmy tam i pokaż mi te małże ale jak kłamiesz dostaniesz kare! poszli do drugiego pokoju ,a tam na fotelu śpi babcia-straruszka,halka jej sie podwineła i wystawał kawałek pomarszczonej kuciapy: -tato patrz MAŁŻA!!! (pokazuje synek na kuciape babci) zawstydzony tata mówi: -synku no widzisz to nie jest małża ,tylko cipka twojej babci - TAK ???!!!!A SMAKUJE JAK MAŁŻA!!!
Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć. Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..
Bardzo stary hrabia opowiada swoje przygody podczas safari w Afryce: - Skradam się ze strzelbą, nagle patrzę - lew! Składam się do strzału, celuję, strzelam... i pudło! Lew rzuca się w moja stronę. Odwracam się i uciekam, coraz szybciej i szybciej. Lew mnie goni, już mnie dogania, nagle... Zesrałem się! - Och, panie hrabio! W takiej chwili... - Nie wtedy... Teraz!
Przychodzi baba do lekarza z wielkim garnkiem wrzątku. Lekarz na to: - A na ch... mi to! AAAAAAAA!!!!!!!
Turysta pyta bacy: -baco, ile taka owca je? -a to zależy... czarna czy biała? -czarna. -a czarna to tak pół kilo je. -a biała? -a biała to też tak pół kilo. -a ile taka owca przytyje jak zje? -a to zależy... czarna czy biała? -czarna? -czarna to 20 deko przytyje. -a biała? -a biała też 20 deko. -a gdzie śpi taka owca? -a to zależy... czarna czy biała? -czarna? -czarna to śpi w komórce. -a biała? -biała też śpi w komórce. -ale baco, skoro te owce ważą tyle samo, tyle samo jedzą i śpią w tym samym miejscu, to dlaczego dzielimy je na czarne i białe? -a bo widzisz pan... czarne owce to są moje... -a białe? -a białe też są moje...
na 100 % bedzie sprawa w sadzie ... z chwila zakonczenia aukcji ten typ co kupil zawiera ze sprzedawca umowe cywilno prawna czy cos takiego i musi mu tyle zaplacic
Szewczenko pewnie używa Poker Trackera i jakoś sobie radzi. Nie wchodzi w dużą ilość rozdań tylko czeka na mocny układ. Na forum 2+2 jest kilka zdjęć z podobnymi kombinacjami monitorów.