|
|
member
|
|
member
MINIATURKI - ALKOHOLEMam może inne trochę hobby ale proszę nie kojażyć tego z alkoholizmem  ponieważ na razie tego nie piję :lol: Kolekcjonuję alkohole miniaturki o poj. od 0,01ml do 0,10ml mam już ponad 400sztuk. Czy ktoś może mi pomóc z linkami sklepów w waszych regionach gdzie takie minaturki można kupić. Parę stron znalazłem w internecie ale przydało by się więcej a woj. Świętokrzyskim prawdę mówiąc nie mam już gdzie kupić. Czekam na informacje, dzięki z góry.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wow zarejestrowany w 2005 roku, a teraz pierwszy post. Jestem pod wrazeniem  A pomoc niestety nie potrafie 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
O tak lucio nie jest zbyt rozmowny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale popatrzcie jak zaczął 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Drugiego wpisu można spodziewać się około lutego 2009 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak myślałem, zamiast pomocy to posty liczą dobrze że nie mam ich za dużo bo zrobiła by się polemika na całe forum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jako ze mam kilka tez takich malych buteleczek z alkoholem, sluza jako dekoracja mam pytanie czy tez z niektorych wietrzeje Ci alkohol, fabrycznie zamknietych, mi po okolo 4 latach 1/3 krolewskiej wyparowala  , jak ewentualnie przeciwdzialasz temu. Zas co do kupowania do w zwyklyc sklepach monopolowych sa czesto takie, ale sam mam ich z 10 i sluza jako dekoracja tylko i wylacznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak myślałem, zamiast pomocy to posty liczą dobrze że nie mam ich za dużo bo zrobiła by się polemika na całe forum. jak chcesz moge ci pare sprzedac jak znajde w domu za grosze ci sprzedam ;d
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja jako ze mam kilka tez takich malych buteleczek z alkoholem, sluza jako dekoracja mam pytanie czy tez z niektorych wietrzeje Ci alkohol, fabrycznie zamknietych, mi po okolo 4 latach 1/3 krolewskiej wyparowala  , jak ewentualnie przeciwdzialasz temu. Zas co do kupowania do w zwyklyc sklepach monopolowych sa czesto takie, ale sam mam ich z 10 i sluza jako dekoracja tylko i wylacznie. Dla mnie też wietrzeją niektóre alkohole nawet raz zaznaczyłem flamastrem i po pół roku widać było różnicę  Ja jak kupuję to dokręcam na maksa buteleczki i nawet jest efekt.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak myślałem, zamiast pomocy to posty liczą dobrze że nie mam ich za dużo bo zrobiła by się polemika na całe forum. jak chcesz moge ci pare sprzedac jak znajde w domu za grosze ci sprzedam ;d To daj znać na priwa jakie masz i jak nie będe miał to na pweno odkupię od Ciebie.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak myślałem, zamiast pomocy to posty liczą dobrze że nie mam ich za dużo bo zrobiła by się polemika na całe forum. To wklej ten ostatni kupon na tysiąc to będzie rozmowa o typach a nie o postach 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak myślałem, zamiast pomocy to posty liczą dobrze że nie mam ich za dużo bo zrobiła by się polemika na całe forum. To wklej ten ostatni kupon na tysiąc to będzie rozmowa o typach a nie o postach  No kurczę tego kuponu na ponad tysiąc nie wkleję bo kasę już odebrałem a nie zrobiłem kopii  Może z tego weekendu coś ustrzelę to się pochwalę. Może Formuła 1.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nikt nie zna żadnej stronki z miniaturkami, nikt nie chce sprzedać ani się wymienić. To może ktoś słyszał o forum które zajmuje się takim hobby. Za info będe wdzięczny.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
spoko hobby,mam full małych buteleczek ale nie zbieram:) jakby Cie cos interesowało:Bols,Befeater,Grants,Baileys,Zubrówka,Camus,Remy martin,Gordons,Raynal,wrzuc jakies fotki swojej kolekcji.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W google jest tego pełno. Np. http://akson.sgh.waw.pl/~es28934/stronka/index.php http://www.minibottles.friko.pl/Świetne hobby...takie ciut elitarne 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|