Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by tmieszko
Bravo bwin piwo
...wyplata zlecona w niedziele a dzisiaj juz na koncie w banku

No to ja od siebie ------------- wypłata zlecona w piątek na MB i ani widu ani słychu . Dodam że nie było żadnego obracania bonusem, po prostu wpłaciłem żeby sobie na livie pograć, część wtopiłem i resztę chciałem wypłacić. A żeby od piątku przez MB pieniądze nie przyszły to według mnie kpiny ....

Bonus: Unibet
M
member
member
M Offline
to im sie przypomnij,czesto tak mają,napisz do nich teraz to przypuszczam ze dzisiaj dostaniesz kaske

W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by mati55
to im sie przypomnij,czesto tak mają,napisz do nich teraz to przypuszczam ze dzisiaj dostaniesz kaske

Odpowiedż z supportu: "Uprzejmie informujemy, że Pana wypłata jest w trakcie realizacji. Proces ten potrwa jeszcze około 1 dni roboczych." . Tydzień wypłata na MB ??? Kpiny. Właśnie zleciłem wypłatę pozostałych środków "do zera" i zamykam konto w tym syfie...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Hehe normalnie beczka z tego buka - dostałem właśnie maila:

Nie wszystkim dopisało szczęście! A Tobie tak! Znalazłeś się wśród tych użytkowników, którzy mają szansę otrzymać olbrzymi bonus na bwin. Nie zwlekaj i załap się na gigantyczny bonus w wysokości 600 PLN

niby wszystko fajnie pięknie - przechodzimy na dół wiadomości a tam:

Ta specjalna promocja jest ważna tylko do 31.03.2007.

Brawo dali całe 48 godzin na skołowanie pieniędzy wink no comment...

W
old hand
old hand
W Offline
Ja bym MARIO nie narzekał. Po napisaniu maila (dwie pozycje wyżej) pieniądze były na MB po 30 minutach. Może faktycznie trzeba im przypominać o wypłatach smile Druga wypłata była następnego dnia bezboleśnie. Jakby mi dali takiego bonusa to może bym się z nimi przeprosił ...

K
stranger
stranger
K Offline
Originally Posted by M_a_r_i_o
Hehe normalnie beczka z tego buka - dostałem właśnie maila:

Nie wszystkim dopisało szczęście! A Tobie tak! Znalazłeś się wśród tych użytkowników, którzy mają szansę otrzymać olbrzymi bonus na bwin. Nie zwlekaj i załap się na gigantyczny bonus w wysokości 600 PLN

niby wszystko fajnie pięknie - przechodzimy na dół wiadomości a tam:

Ta specjalna promocja jest ważna tylko do 31.03.2007.

Brawo dali całe 48 godzin na skołowanie pieniędzy wink no comment...

1.Jaki jest tytul emaila i z jakiego adresu emailowego on przyszedl ?

2. Czy wyplacales juz wczesniej z bwin ?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
z adresu: [email protected] i wyplacalem juz kilka razy wczesniej...

M
addict
addict
M Offline
Wypłacał ktoś na konto w Dominet Bank?

G
addict
addict
G Offline
No to sobie pograłem... frown Co prawda sporo wygrałem, ale wszystko uczciwie - żadnego grania pomyłek, bonusów etc.
[Linked Image]
Pytanie tylko po co miałbym się kontaktować z supportem... może coś pomóc, czy wręcz odwrotnie - zamkną konto? Przechodził ktoś przez to?

S
old hand
old hand
S Offline
Prędzej czy pozniej kazdego dopada taki komunikat (choc raczej predzej niz pozniej). Kontakt z supportem zaowocuje odpowiedzia ze nic nie mozna zrobic - jedyne co nastapi to dalsze zmniejszanie limitu, na pewno nie wzrosnie..Pozdr

addict
addict
czy ktoś grał 4 mecz mostostalu z jastrzebskim? Bo mi rozliczyli pomyłkowo jako zwycięstwo mostostalu a przecie jastrzebski wygrał 3:2 i teraz przyjdzie mi czekac na kase pewnie do po swietach.

L
enthusiast
enthusiast
L Offline
nie moge wplacic do bwina karta bo mi wyskakuje cos takiego Instytucja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji. o co chodzi ktos wie mam w mbanku

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
liki85 mialem tak samo.Najprawdopodobniej twoja karta ma zablokowane platnosci do firm bukmacherskich ,wiec nici z platnosci przez karte kredytowa:(((

D
veteran
veteran
D Offline
Originally Posted by pitus
liki85 mialem tak samo.Najprawdopodobniej twoja karta ma zablokowane platnosci do firm bukmacherskich ,wiec nici z platnosci przez karte kredytowa:(((

nie dokonca ja mam Visa Electron moge wplacic w kazdym buku poczwszy od sportingbet gamebookers a konczac na expekt.. Jednak w BWIN nigdy nie mogle,m tego zrobic pisalem do nich meile dlaczego tak jest a mi odpisywali ze karta nie spelnia wymogow.. Jak pisalem co musze zrobic aby spelniala(jakis skan) to byla cisza z odpowiedzia z ich strony..

D
veteran
veteran
D Offline
Originally Posted by pitus

nie dokonca ja mam Visa Electron moge wplacic w kazdym buku poczwszy od sportingbet gamebookers a konczac na expekt.. Jednak w BWIN nigdy nie mogle,m tego zrobic pisalem do nich meile dlaczego tak jest a mi odpisywali ze karta nie spelnia wymogow.. Jak pisalem co musze zrobic aby spelniala(jakis skan) to byla cisza z odpowiedzia z ich strony..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wyplacilem na moneybookers i dopiero po kliknieciu 'wyplac' pokazalo sie ze ksero dowodu bedzie konieczne - czy mozna cofnac jakos kase na konto i zrealizowac wyplate inaczej tzn przegrywajac tam i wygrywajac w normalnym buku (chodzi o cos bliskiego surebeta) - niech juz strace ten 1% - mogliby powiedziec ze beda chciec zabawy z dokumentami z uprzedzeniem eech

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Lord Devastator
mogliby powiedziec ze beda chciec zabawy z dokumentami z uprzedzeniem eech

Nie rozumiem, a co to za problem? 18 lat chyba masz cop

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no nie problem musze instalowac skaner i wyciagac z szafy taki problem ze angielskie buki wyplacaja na karte bez szemrania i do tego sie przyzwyczailem :-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wypłata zostanie zrealizowana. Z pytaniami zwróć się do naszego Support Team.
Do szybkiego przeprowadzenia wypłaty konieczne jest ksero dowodu tożsamości ze zdjęciem. Stanowi to ochronę osób małoletnich i pozwala stwierdzić, że o wypłatę wygranej nie wniosła niepowołana osoba trzecia tylko Ty. Ksero możesz przefaksować lub zeskanować i wysłać e-mailen.

Czyli mam rozumiec wyplaca i tak jak nie wysle skanu tylko nie 'szybko'? Ile w praktyce sie czeka bez wysylania skanu czyli 'nie szybko'??

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
po raz 1 bwin nie wyplacil pieniedzy na czas wink kasa znikla z konta 31 marca, a na MB jeszcze jej nie mam. Poszedl mail do supportu zobaczymny jak sie sprawa rozwiaze.

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (alfa, 11kera11, Sensei, aker, $-man, ElNinho[mmdea], Kretol), 3,760 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,217
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026