|
|
old hand
|
|
old hand
Bravo bwin  ...wyplata zlecona w niedziele a dzisiaj juz na koncie w banku No to ja od siebie ------------- wypłata zlecona w piątek na MB i ani widu ani słychu . Dodam że nie było żadnego obracania bonusem, po prostu wpłaciłem żeby sobie na livie pograć, część wtopiłem i resztę chciałem wypłacić. A żeby od piątku przez MB pieniądze nie przyszły to według mnie kpiny ....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to im sie przypomnij,czesto tak mają,napisz do nich teraz to przypuszczam ze dzisiaj dostaniesz kaske
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to im sie przypomnij,czesto tak mają,napisz do nich teraz to przypuszczam ze dzisiaj dostaniesz kaske Odpowiedż z supportu: "Uprzejmie informujemy, że Pana wypłata jest w trakcie realizacji. Proces ten potrwa jeszcze około 1 dni roboczych." . Tydzień wypłata na MB ??? Kpiny. Właśnie zleciłem wypłatę pozostałych środków "do zera" i zamykam konto w tym syfie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe normalnie beczka z tego buka - dostałem właśnie maila: Nie wszystkim dopisało szczęście! A Tobie tak! Znalazłeś się wśród tych użytkowników, którzy mają szansę otrzymać olbrzymi bonus na bwin. Nie zwlekaj i załap się na gigantyczny bonus w wysokości 600 PLN niby wszystko fajnie pięknie - przechodzimy na dół wiadomości a tam: Ta specjalna promocja jest ważna tylko do 31.03.2007.Brawo dali całe 48 godzin na skołowanie pieniędzy  no comment...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja bym MARIO nie narzekał. Po napisaniu maila (dwie pozycje wyżej) pieniądze były na MB po 30 minutach. Może faktycznie trzeba im przypominać o wypłatach  Druga wypłata była następnego dnia bezboleśnie. Jakby mi dali takiego bonusa to może bym się z nimi przeprosił ...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Hehe normalnie beczka z tego buka - dostałem właśnie maila: Nie wszystkim dopisało szczęście! A Tobie tak! Znalazłeś się wśród tych użytkowników, którzy mają szansę otrzymać olbrzymi bonus na bwin. Nie zwlekaj i załap się na gigantyczny bonus w wysokości 600 PLN niby wszystko fajnie pięknie - przechodzimy na dół wiadomości a tam: Ta specjalna promocja jest ważna tylko do 31.03.2007.Brawo dali całe 48 godzin na skołowanie pieniędzy  no comment... 1.Jaki jest tytul emaila i z jakiego adresu emailowego on przyszedl ? 2. Czy wyplacales juz wczesniej z bwin ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z adresu: [email protected] i wyplacalem juz kilka razy wczesniej...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wypłacał ktoś na konto w Dominet Bank?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No to sobie pograłem...  Co prawda sporo wygrałem, ale wszystko uczciwie - żadnego grania pomyłek, bonusów etc. [ Linked Image] Pytanie tylko po co miałbym się kontaktować z supportem... może coś pomóc, czy wręcz odwrotnie - zamkną konto? Przechodził ktoś przez to?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Prędzej czy pozniej kazdego dopada taki komunikat (choc raczej predzej niz pozniej). Kontakt z supportem zaowocuje odpowiedzia ze nic nie mozna zrobic - jedyne co nastapi to dalsze zmniejszanie limitu, na pewno nie wzrosnie..Pozdr
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy ktoś grał 4 mecz mostostalu z jastrzebskim? Bo mi rozliczyli pomyłkowo jako zwycięstwo mostostalu a przecie jastrzebski wygrał 3:2 i teraz przyjdzie mi czekac na kase pewnie do po swietach.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie moge wplacic do bwina karta bo mi wyskakuje cos takiego Instytucja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji. o co chodzi ktos wie mam w mbanku
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
liki85 mialem tak samo.Najprawdopodobniej twoja karta ma zablokowane platnosci do firm bukmacherskich ,wiec nici z platnosci przez karte kredytowa:(((
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
liki85 mialem tak samo.Najprawdopodobniej twoja karta ma zablokowane platnosci do firm bukmacherskich ,wiec nici z platnosci przez karte kredytowa:((( nie dokonca ja mam Visa Electron moge wplacic w kazdym buku poczwszy od sportingbet gamebookers a konczac na expekt.. Jednak w BWIN nigdy nie mogle,m tego zrobic pisalem do nich meile dlaczego tak jest a mi odpisywali ze karta nie spelnia wymogow.. Jak pisalem co musze zrobic aby spelniala(jakis skan) to byla cisza z odpowiedzia z ich strony..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
liki85 mialem tak samo.Najprawdopodobniej twoja karta ma zablokowane platnosci do firm bukmacherskich ,wiec nici z platnosci przez karte kredytowa:((( nie dokonca ja mam Visa Electron moge wplacic w kazdym buku poczwszy od sportingbet gamebookers a konczac na expekt.. Jednak w BWIN nigdy nie mogle,m tego zrobic pisalem do nich meile dlaczego tak jest a mi odpisywali ze karta nie spelnia wymogow.. Jak pisalem co musze zrobic aby spelniala(jakis skan) to byla cisza z odpowiedzia z ich strony..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyplacilem na moneybookers i dopiero po kliknieciu 'wyplac' pokazalo sie ze ksero dowodu bedzie konieczne - czy mozna cofnac jakos kase na konto i zrealizowac wyplate inaczej tzn przegrywajac tam i wygrywajac w normalnym buku (chodzi o cos bliskiego surebeta) - niech juz strace ten 1% - mogliby powiedziec ze beda chciec zabawy z dokumentami z uprzedzeniem eech
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mogliby powiedziec ze beda chciec zabawy z dokumentami z uprzedzeniem eech Nie rozumiem, a co to za problem? 18 lat chyba masz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie problem musze instalowac skaner i wyciagac z szafy taki problem ze angielskie buki wyplacaja na karte bez szemrania i do tego sie przyzwyczailem :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłata zostanie zrealizowana. Z pytaniami zwróć się do naszego Support Team. Do szybkiego przeprowadzenia wypłaty konieczne jest ksero dowodu tożsamości ze zdjęciem. Stanowi to ochronę osób małoletnich i pozwala stwierdzić, że o wypłatę wygranej nie wniosła niepowołana osoba trzecia tylko Ty. Ksero możesz przefaksować lub zeskanować i wysłać e-mailen.
Czyli mam rozumiec wyplaca i tak jak nie wysle skanu tylko nie 'szybko'? Ile w praktyce sie czeka bez wysylania skanu czyli 'nie szybko'??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po raz 1 bwin nie wyplacil pieniedzy na czas  kasa znikla z konta 31 marca, a na MB jeszcze jej nie mam. Poszedl mail do supportu zobaczymny jak sie sprawa rozwiaze.
|
|
|
Link skopiowany do schowka