Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ehhh

wrocilem wlasnie z rezurekcji - pierwszy raz w zyciu bylem - super sprawa

spojrzalbym na telefon ale pewnie i tak nie ma od niej sms'a...

Bonus: Unibet
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
A mnie co roku wku...denerwują święta :/ a w szczególności zjazdy tych wszystkich spróchniałych ciotek-plotkar i pytania w stylu: "Michałku, a jak tam w pracy, Michałku, a jak na studiach?" Całe szczęście, ze popołudniu, że mam fajnego wujka, z którym później się wódeczki napiję smile pzdr

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Miało być tak: Całe szczęście, że mam fajnego wujka, z którym popołudniu napiję się wódeczki smile sory

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Denerwują mnie wszelakie święta to tylko dni wolne od pracy a podnosi się je do nie wiaodmo jakiej rangi i te powórki w tv

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by vindom
Denerwują mnie wszelakie święta to tylko dni wolne od pracy a podnosi się je do nie wiaodmo jakiej rangi i te powórki w tv

Wielkanoc to akurat najwazniejsze swieto w roku ;]Wogule to niewiem co cie w tym denerwuje ;]

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by nOcnY
ehhh

wrocilem wlasnie z rezurekcji - pierwszy raz w zyciu bylem - super sprawa

spojrzalbym na telefon ale pewnie i tak nie ma od niej sms'a...

Co to sa rezurekcje?

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Rezurekcja - (z łac. resurrectio - zmartwychwstanie) w Kościele Katolickim pierwsza Msza z okazji Uroczystości Zmartwychwstania Pańskiego, połączona z procesją.

Odprawiana wieczorem w Wielką Sobotę jako Liturgia Wigilli Paschalnej. W zależności jednak od okoliczności duszpasterskich lub miejscowych zwyczajów (zwłaszcza tam gdzie nie jest sprawowana Wigilia Paschalna) odprawiana jest w Niedzielę Zmartwychwstania rano.

wikipedia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Heh, to ja 2 razy byłem :]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia84
Rezurekcja - (z łac. resurrectio - zmartwychwstanie) w Kościele Katolickim pierwsza Msza z okazji Uroczystości Zmartwychwstania Pańskiego, połączona z procesją.

Odprawiana wieczorem w Wielką Sobotę jako Liturgia Wigilli Paschalnej. W zależności jednak od okoliczności duszpasterskich lub miejscowych zwyczajów (zwłaszcza tam gdzie nie jest sprawowana Wigilia Paschalna) odprawiana jest w Niedzielę Zmartwychwstania rano.

wikipedia

u mnie w kosciele trwala od 23 do ~1:30 ale bardzo ciekawie zrobiona - orkiestra, chor i te pe

podobalo mnie sie

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Dobra dobra nie piernicz tylko wyslij do niej pierwszy tego cholernego smsa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ma chlopca od chyba 3 lat smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Hehe, mi tez zdarzylo sie juz trafi na dzieciate i zonate wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
problem w tym, ze moje ja karze mi odpuscic i odpuszcze no chyba, ze sama sie odezwie...

...kolezka mial mi zalatwic informacje czy dalej jest ze swoich chlopakiem bo dochodzily sluchy, ze sie rozstali ale wiadomo jak to jest jak sie o cos prosie kolege...

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Denerwuje mnie, że miałem dzisiaj sen i budziłem się dwa razy. W obu przypadkach prowadziłem samochód i wpakowałem się komuś w tyłek. A już na żywo sen się sprawdził tylko, że to moje autko ma tył do klepania...

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
A i jeszcze pedały z policji... dupy im się nie chciało ruszyć, a potem mnie jeszcze wk... (denerwowali)

veteran
veteran
Originally Posted by nOcnY
problem w tym, ze moje ja karze mi odpuscic i odpuszcze no chyba, ze sama sie odezwie...

...kolezka mial mi zalatwic informacje czy dalej jest ze swoich chlopakiem bo dochodzily sluchy, ze sie rozstali ale wiadomo jak to jest jak sie o cos prosie kolege...

Chłopak to nie pomnik, zawsze może się przesunąć i zrobić miejsce dla innego wink

La Pulga
La Pulga
wiosenna pogoda mad

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by katowiczanin
wiosenna pogoda mad

Mam nadzieje,ze chodzi Ci o ta pogode, ktora jest za oknem i jest niby wiosenna tongue

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
denerwuje mnie ze jutro mam oddac bibliografie z prezentacji na mature. Prezentacji jeszcze nie ma, podobnie jak bibliografii... dobrze ze temat jest hehe wink Trzeba troche posiedziec i wziasc sie za to a w swieta mialem czas i nic nie robilem puke jestem zly na siebie... cholernie zly...
p.s. denerwuje mnie ze zapomnialem ze dzis LM...! shocked I nie zarobilem nic u buka wink

ehh a wszystko przez milosc... hehe wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
bibliografia ---> lol
pisz jakies bzdury, pozniej mozna poprawki robic, mozna wogole temat zmienic, ja swoja ostateczna wersje przynioslem na mature i nikt sie nie burzyl, a wogole ustna matura to parodia

- pogoda, trzeba przyznac ze wqrwiajaca
- zamkneli mi fryzjera frown trzymalem sobie kupon od nich "usluga gratis" na jakas specjalna okazje i zamkneli
- 3 single dzisiaj i wszytkie pudla
- nie ma nikt zaproszen na strone z torrentami, nie to nie, a kupowac nie bede, do czego to doszlo, handlowac zaproszeniami
- bet365 druga wyplata, i znowu problemy, za pierwszym razem im sie nie podobalo ze mam 2 maile zarejestrowane na mb, a teraz znowu musze czekac az sie sami odezwa bo na live chacie oczywiscie nic nie wiedza
- kupilem dzisiaj browarki w innym sklepie niz zazwyczaj, nie wiem ile one tam lezaly ale smak mialy taki ze jeszcze czuje, nie dalo sie pic, co to znaczy jak sku*ys... chca za wszelka cene sprzedac stare partie
- qrwa, joystick w telefonie, na poczatku dzialal calkiem dobrze, pozniej sie zwiesil, przeczyscilem spirytusem, a teraz żarlok co 2 dni żąda alkoholu, inaczej nie dziala. Hmm to prawie jak ja wink

pierdoly w sumie ale czlowieka takie rzeczy tak dobijaja, ze nie chce sie spac...

Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, rafal08, aker, alfa), 3,045 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,870
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026