|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehhh
wrocilem wlasnie z rezurekcji - pierwszy raz w zyciu bylem - super sprawa
spojrzalbym na telefon ale pewnie i tak nie ma od niej sms'a...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A mnie co roku wku...denerwują święta :/ a w szczególności zjazdy tych wszystkich spróchniałych ciotek-plotkar i pytania w stylu: "Michałku, a jak tam w pracy, Michałku, a jak na studiach?" Całe szczęście, ze popołudniu, że mam fajnego wujka, z którym później się wódeczki napiję  pzdr
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Miało być tak: Całe szczęście, że mam fajnego wujka, z którym popołudniu napiję się wódeczki  sory
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwują mnie wszelakie święta to tylko dni wolne od pracy a podnosi się je do nie wiaodmo jakiej rangi i te powórki w tv
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwują mnie wszelakie święta to tylko dni wolne od pracy a podnosi się je do nie wiaodmo jakiej rangi i te powórki w tv Wielkanoc to akurat najwazniejsze swieto w roku ;]Wogule to niewiem co cie w tym denerwuje ;]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
ehhh
wrocilem wlasnie z rezurekcji - pierwszy raz w zyciu bylem - super sprawa
spojrzalbym na telefon ale pewnie i tak nie ma od niej sms'a... Co to sa rezurekcje?
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Rezurekcja - (z łac. resurrectio - zmartwychwstanie) w Kościele Katolickim pierwsza Msza z okazji Uroczystości Zmartwychwstania Pańskiego, połączona z procesją.
Odprawiana wieczorem w Wielką Sobotę jako Liturgia Wigilli Paschalnej. W zależności jednak od okoliczności duszpasterskich lub miejscowych zwyczajów (zwłaszcza tam gdzie nie jest sprawowana Wigilia Paschalna) odprawiana jest w Niedzielę Zmartwychwstania rano.
wikipedia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh, to ja 2 razy byłem :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rezurekcja - (z łac. resurrectio - zmartwychwstanie) w Kościele Katolickim pierwsza Msza z okazji Uroczystości Zmartwychwstania Pańskiego, połączona z procesją.
Odprawiana wieczorem w Wielką Sobotę jako Liturgia Wigilli Paschalnej. W zależności jednak od okoliczności duszpasterskich lub miejscowych zwyczajów (zwłaszcza tam gdzie nie jest sprawowana Wigilia Paschalna) odprawiana jest w Niedzielę Zmartwychwstania rano.
wikipedia u mnie w kosciele trwala od 23 do ~1:30 ale bardzo ciekawie zrobiona - orkiestra, chor i te pe podobalo mnie sie
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dobra dobra nie piernicz tylko wyslij do niej pierwszy tego cholernego smsa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma chlopca od chyba 3 lat 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Hehe, mi tez zdarzylo sie juz trafi na dzieciate i zonate 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problem w tym, ze moje ja karze mi odpuscic i odpuszcze no chyba, ze sama sie odezwie...
...kolezka mial mi zalatwic informacje czy dalej jest ze swoich chlopakiem bo dochodzily sluchy, ze sie rozstali ale wiadomo jak to jest jak sie o cos prosie kolege...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Denerwuje mnie, że miałem dzisiaj sen i budziłem się dwa razy. W obu przypadkach prowadziłem samochód i wpakowałem się komuś w tyłek. A już na żywo sen się sprawdził tylko, że to moje autko ma tył do klepania...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A i jeszcze pedały z policji... dupy im się nie chciało ruszyć, a potem mnie jeszcze wk... (denerwowali)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
problem w tym, ze moje ja karze mi odpuscic i odpuszcze no chyba, ze sama sie odezwie...
...kolezka mial mi zalatwic informacje czy dalej jest ze swoich chlopakiem bo dochodzily sluchy, ze sie rozstali ale wiadomo jak to jest jak sie o cos prosie kolege... Chłopak to nie pomnik, zawsze może się przesunąć i zrobić miejsce dla innego 
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
wiosenna pogoda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiosenna pogoda  Mam nadzieje,ze chodzi Ci o ta pogode, ktora jest za oknem i jest niby wiosenna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
denerwuje mnie ze jutro mam oddac bibliografie z prezentacji na mature. Prezentacji jeszcze nie ma, podobnie jak bibliografii... dobrze ze temat jest hehe  Trzeba troche posiedziec i wziasc sie za to a w swieta mialem czas i nic nie robilem  jestem zly na siebie... cholernie zly... p.s. denerwuje mnie ze zapomnialem ze dzis LM...!  I nie zarobilem nic u buka ehh a wszystko przez milosc... hehe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bibliografia ---> lol pisz jakies bzdury, pozniej mozna poprawki robic, mozna wogole temat zmienic, ja swoja ostateczna wersje przynioslem na mature i nikt sie nie burzyl, a wogole ustna matura to parodia - pogoda, trzeba przyznac ze wqrwiajaca - zamkneli mi fryzjera  trzymalem sobie kupon od nich "usluga gratis" na jakas specjalna okazje i zamkneli - 3 single dzisiaj i wszytkie pudla - nie ma nikt zaproszen na strone z torrentami, nie to nie, a kupowac nie bede, do czego to doszlo, handlowac zaproszeniami - bet365 druga wyplata, i znowu problemy, za pierwszym razem im sie nie podobalo ze mam 2 maile zarejestrowane na mb, a teraz znowu musze czekac az sie sami odezwa bo na live chacie oczywiscie nic nie wiedza - kupilem dzisiaj browarki w innym sklepie niz zazwyczaj, nie wiem ile one tam lezaly ale smak mialy taki ze jeszcze czuje, nie dalo sie pic, co to znaczy jak sku*ys... chca za wszelka cene sprzedac stare partie - qrwa, joystick w telefonie, na poczatku dzialal calkiem dobrze, pozniej sie zwiesil, przeczyscilem spirytusem, a teraz żarlok co 2 dni żąda alkoholu, inaczej nie dziala. Hmm to prawie jak ja  pierdoly w sumie ale czlowieka takie rzeczy tak dobijaja, ze nie chce sie spac...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|