|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tu mozna znalezc fajne kury dzis np w przerwie meczu maccabi - cska 35-25 HANDI +6,5 MACCABI kurs 1,28  szkoda ze tylko za 128E mozna bylo zagrac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu w tym BF tak długo rozliczaja zakłady live jak juz wiadomo ze weszlo a oni czekaja do konca meczu zalezy co grasz ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam taką sprawę dziś wpłaciłem do Betfair z Karty Visa Electron pieniążki, to będę mógł je wypłacić jak coś na MoneBookers czy jak to jest tam?
Pozdro
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Witam, mam taką sprawę dziś wpłaciłem do Betfair z Karty Visa Electron pieniążki, to będę mógł je wypłacić jak coś na MoneBookers czy jak to jest tam?
Pozdro Musisz najpierw wyzerować sume depozytu(czyli wypłacić na karte) a wszystko ponad możesz w jakikolwiek sposób wypłacić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie mogę zrobić tak, że wpłacę środki przez MB i one razem się zsumują z środkami z karty, a potem je wypłacę na MB z powrotem? Jak to w końcu jest? :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie mogę zrobić tak, że wpłacę środki przez MB i one razem się zsumują z środkami z karty, a potem je wypłacę na MB z powrotem? Jak to w końcu jest? :/ mozesz tak zrobic  chcac wyplacac dowolne kwoty na MB, najpierw musisz dokonac minimalnej wplaty. Podobnie ma sie z netellerm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra to ostatnie pytanko... jaka jest minimalna wpłata przez MB do Betfair? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobra to ostatnie pytanko... jaka jest minimalna wpłata przez MB do Betfair?  10e
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Przy próbie wpłaty przez MB po wpisaniu hasła do MB i numeru z obrazka - poprawnie wyskasuje błąd "Wrong Turing number!" czy ktoś miał też taki problem??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy próbie wpłaty przez MB po wpisaniu hasła do MB i numeru z obrazka - poprawnie wyskasuje błąd "Wrong Turing number!" czy ktoś miał też taki problem?? cały dzien dzis tak mialem ;/ znajomy mi wplacił od siebie przez OPERE bez problemu .
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy jest jakiś program dedykowany Betfair który pokazywałby gdzie się znajduje aktualnie nasz zakład czekający na przyjęcie?? Często bywa że jak chcemy zagrać zdarzenie po lepszym kursie to zostajemy wrzuceni na sam "szczy" i pozostaje tylko nadzieja i czekanie...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie działa Betfair teraz. Spoko. Ja mam tylko 50Euro w grze,ale wyobrażam sobie jak ktoś postawił na mecz teraz akurat jest Southampton więcej kasy to musi się nieźle palić... To trochę nie poważne...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wie ktos moze o której będzie działał, była moze informacja na stronie ile będzie przerwa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak ktoś działa na zasadzie kup - sprzedaj i niedziałająca strona spowodowała straty (uniemożliwiła odpowiednie działanie podczas zdarzenia live) istnieje możliwość jakiegokolwiek odwołania ? Próbował ktoś w ten sposób reklamować ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wystarczy czytac komunikaty  In the event of site downtime, unmatched bets on events which are in In Play during the period of time when the site is unavailable, will be cancelled prior to the site being made available again. Where possible, notification of the specific markets where this action will be taken will be posted within this page.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wydaje mi się zbycho, że właściwie zrozumiałeś ten komunikat, ale chyba nie zrozumiałeś co miał na myśli woytass. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
P....ony Betfair Grałem grubiej na ostatni mecz 1 ligi angielskiej na remis, z mysla o odsprzedaniu w trakcie meczu, a oni zawiesili strone i tak do teraz. 30 E w plecy. I to juz 3 raz w tym roku.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No właśnie do cholery. Skoro to jest giełda to nie powinni sobie tak lekceważyć. Niektórzy przecież grają "grubo" i co teraz?? Samo anulowanie zakładów tu nie wystarczy. Porażka. Naprawdę póki nie będzie konkurencji to będą jaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie to jest giełda, skoro Ty/ja kupiliśmy jakieś zdarzenie z zamiarem odsprzedaży z zyskiem, to ktoś nam to sprzedał. Żeby to anulować Betfair musiałby wyłożyć z własnej kieszeni (co by prowadziło do dużych strat, wszyscy którym zakłady nie weszły odwoływaliby się powołując na taki powód), bądź anulować (wszystkie)zakłady, również tym którzy tego nie chcą(np tym którzy nam sprzedali zakład na owo zdarzenie)...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Uff.Przyszedł wieczór,Betfair zaczęło działać ale... No właśnie. Chciałem napisać kilka słów o tej "wpadce".
W dniu dzisiejszym grałem sobie na remis w meczu Southampton.Kupowałem i sprzedawałem itd. (wiadomo) i na moje szczęście grałem sobie dziś bardzo lekko. W pewnym momencie nie mogłem sprzedać zdarzenia i klapa Tak jak pisze moje szczęście bo grałem sobie po 50Euro więc straciłem 50Euro akurat przez tą awarię (pomińmy fakt że remis był blisko) Ale weźmy dzień jutrzejszy. Mecz MU kontra ROMA i tu mam 1000Euro na MU postawione od wczoraj z oczekiwaniem iż przed meczem sprzedam go po lepszym (dla mnie) kursie. Zakładając hipotetycznie że BETFAIR by nie zadziałało do jutra lub ta awaria stała by się jutro na godzinę przed meczem tracimy możliwość sprzedaży tego zdarzenia!! Jak wygrywa MU to się cieszymy ale jak nie wygrywa MU to mamy przesrane. Co robić? Jak się zabezpieczyć? A może po prostu nie grać za wysokie stawki?? Nie wiem z czego wynika iż BETFAIR ma coraz więcej problemów.Jakiś czas temu były problemy z przesyłaniem pieniędzy z NETELLER i spora kwota została (w moim przypadku) zamrożona na ponad 12 godzin. Teraz przerwa (awaria).
Czy taka marka jak BETFAIR może sobie pozwolić na takie jaja?? Przecież tu gra idzie często o dużą kasę...
Reasumując jestem coraz bardziej tym wszystkim zaniepokojony. Dzisiejszy dzień dał mi dużo do myślenia i mam nadzieje że "władnym" z BETFAIR też i wyciągną wnioski. Ja już wyciągnąłem.
Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka