|
|
old hand
|
|
old hand
możesz też skontrować u innych buków , jeżeli mają ten mecz co zagrałeś w bf ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ktoś gra dużymi stawkami to faktycznie jest duży problem, kontra w innym buku też wiąże się ze stratą, bo kursy są dużo niższe wydaje mi się ze Betfair ma na tyle duże zyski (na popularnym zdarzeniu przy obrotach 10 mln euro, to naprawde niezle sobie zarobią na prowizji) że powinien się jakoś zabezpieczyć przed takimi wpadkami. Przydałaby się konkurencja 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Fakt. Konkurencja by nauczyła szybko wyciągać konsekwencje.
Może się doczekamy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłacał ktoś na kartę przed świętami? bo ja wypłaciłem w czwartek rano i jeszcze nie mam kasy na koncie. Zazwyczaj idzie 2,3 dni robocze, wiec juz wczoraj powinnaa przyjsc ta wypłata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka prowizją biorą za wysłanie kasy na konto ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jaka prowizją biorą za wysłanie kasy na konto ? 15 Euro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie sa najlepsze metody wypłaty z betfair?Gdzie najmniej biorą za tą usługę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moneybookers - darmowe wyplaty, kasa na mb po paru godzinkach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanko-pilne . Man konto bankowe w ZŁ.Chcę przesłać kasę na konto w MB, które mam w euro.Jest taka możliwość?Z zapytanie ze strony MB są problemy, bardzo długo albo wcale nie udzielaja odpowiedzi, dlatego pytam was.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pytanko-pilne . Man konto bankowe w ZŁ.Chcę przesłać kasę na konto w MB, które mam w euro.Jest taka możliwość?Z zapytanie ze strony MB są problemy, bardzo długo albo wcale nie udzielaja odpowiedzi, dlatego pytam was. Spokojnie, bez problemu mozesz przesłać, tylko że możesz troche stracic na przewalutowaniu, przynajmniej ja tak miałem. Jesli masz mbank, wymien sie z kims z forum, bedziesz mial kase na MB doslownie w kilka minut 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam, chcę spróbować szczęścia w bukmacherstwie no i zainteresowało mnie Betfair. Zacząłem od założenia konta. Czy powinienem przez dokonaniem pierwszej wpłaty wysłać im najpierw skany dokumentów, których wymagają?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie mogę się zalogować na BF, po wpisaniu danych klikam na logowanie i nic się nie dzieje. Sytuacja jest denerwująca, bo kasa na koncie. Login i haslo na 100% wpisuje poprawnie. Zmagał się ktoś już z podobnym problemem... ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marcepan - nie trzeba skanow (chyba ze do australijskiego transferu) hokuy - ja tak mam czasem jak uzywam Maxtona .
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Witam, chcę spróbować szczęścia w bukmacherstwie no i zainteresowało mnie Betfair. Zacząłem od założenia konta. Czy powinienem przez dokonaniem pierwszej wpłaty wysłać im najpierw skany dokumentów, których wymagają? Nie musisz.Ostatnio w celu wstępnego potwierdzenia danych dzwonią do osób,które sie zapisały
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie mogę się zalogować na BF, po wpisaniu danych klikam na logowanie i nic się nie dzieje. Sytuacja jest denerwująca, bo kasa na koncie. Login i haslo na 100% wpisuje poprawnie. Zmagał się ktoś już z podobnym problemem... ? Mialem taki sam problem kiedy moja siec zmienila adres IP.Jesli u ciebie tak bylo to napisz maila do betfair i poinformuj ich o tym.Jesli nie to sprobuj wyczyscic cookies.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czasem tak mi sie dzieje, ze BF odswieza mi sie co 2 sekundy - jak jestem na jakims zdarzeniu i klikam na "moje zaklady" to mi odswieza - wiec nie moge prawie nic kontrowac, bo co wysle to jesli nie przyjmie to wisi dalej, i musze anulowac z innego okna (tam gdzie depozyty)
FF, IE - obojetnie,
Nie w tle podejrzanego nie chodzi, podobnie dotyczy to tylko BF - kazda inna strona dziala super,
Reset kompa nic nie daje.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jest teraz jakas PROMOCJA bo kiedys byla 30 euro od wplaty. A ja wlasnie chcialem sobie otworzyc konto i skorzystac z bonusu.
Moze zna ktos jakies linki z promocja.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Poszukuję kogoś kto mi przeleje 15 euro ze swojego konta w betfair na moje bo z tego co pamietam jest chyba taka mozliwosc?Rownowartosc z nadwyzka w polskich zlotych wplacam oczywiscie PIERWSZY bo to normalne , moj pierwszy post itd, wszelkie info prosze na priv, w kazdym banku dzis przed 19 jestem w stanie wplacic, mieszkam w wawie mam blisko wszystkie placowki - witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie jako Nowy:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuję kogoś kto mi przeleje 15 euro ze swojego konta w betfair na moje bo z tego co pamietam jest chyba taka mozliwosc? Nie ma takiej możliwości. Pozostaje Ci moneybookers.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|