"nie bede owijał w bawełne to co dzis zobaczyłem na sopcascie było nie wyobrazalne, mowie d pana murinho: juz wiesz dziadzie jeden co by było gdyby chelsea teraz grala z MANCHESTEREM UNITED! po prostu euforia, man united pokazał dzis futbol na najwyzszym poziomie wyskoczylem prz stanie 5-0 na ulice w majtkach i tanczylem pozniej wrocilem ukraslem piwo szwagrowi wypilem i wrocilem i caly mecz tanczylem i spiewalem, to jest moje man united kocham ten klub nie wiem mam gdzies mozecie mowic ze jestem sezonowcem ja wiem swoje ze jestem z tym zespolem od 99 roku i zostane z nim na zaawsze moje dzieci beda musialy im kibicowac! imozecie pisac wszyscy zlosliwcy ze man united jest cienki hja wiem i tysiace kibicow united rowniez wie swoje! dzis nasz druzyna wam pookazala! kocham ten klub! pozdawiam najzagozalszych fanów UNITED! "
<Natalka> Prison Break to imię i nazwisko tego z tatuażami czy jego brata? <Ktoś> Nie to jest oryginalna nazwa serialu:) <Natalka> Oryginalna nazwa serialu to "Skazany na śmierć" czyli "Sentenced to death" <Natalka> Właśnie sprawdziłam, że Prison to znaczy więzienie Ciekawe nie? Serial dzieje się w więzieniu, a główny bohater też ma na imię Więzienie <Ktoś> Hahahahahahahaha <Ed>Ten z tatuażami to Michael Scofield, a jego brat to Lincoln Burrows. <Natalka> Skoro są braćmi to czemu mają różne nazwiska? <Ed> Boże widzisz i nie grzmisz... o ile pamiętam to na nasz to będzie "ucieczka z więzienia" a nei skazany na śmierć (a oni są przyrodnimi braćmi) <Natalka> Ucieczka z więzienia to "Escape From Prison". Mam nadzieję, że nie wyjechałeś do Anglii bo byś dnia tam nie przeżył ze swoją znajomością angielskiego.
Siedzi sobie sroka na brzozie, a tu nagle do brzozy podchodzi krowa i zaczyna sie wspinac. Sroka w szoku obserwuje jak krowa spokojnie sadowi sie kolo niej na galezi Wreszcie pyta się krowy: - Krowa, co ty robisz? - No przyszłam sobie wisienek pojesc - mowi krowa - Ty Krowa ... Ale to jest brzoza a nie wiśnia...· - Spoko ... Wisienki mam w słoiczku...
właśnie w radio kawał słyszałem, i myślałem, że padne
rozmawia dwóch kumpli: - ej Stary, kwartet założyłem - Kwartet? a ilu was tam gra? - ...no trzech! - trzech czyli kto dokładnie? - ...no ja i mój brat - to Ty masz brata? - ...nie , a co?
<Natalka> Prison Break to imię i nazwisko tego z tatuażami czy jego brata? <Ktoś> Nie to jest oryginalna nazwa serialu:) <Natalka> Oryginalna nazwa serialu to "Skazany na śmierć" czyli "Sentenced to death" <Natalka> Właśnie sprawdziłam, że Prison to znaczy więzienie Ciekawe nie? Serial dzieje się w więzieniu, a główny bohater też ma na imię Więzienie <Ktoś> Hahahahahahahaha <Ed>Ten z tatuażami to Michael Scofield, a jego brat to Lincoln Burrows. <Natalka> Skoro są braćmi to czemu mają różne nazwiska? <Ed> Boże widzisz i nie grzmisz... o ile pamiętam to na nasz to będzie "ucieczka z więzienia" a nei skazany na śmierć (a oni są przyrodnimi braćmi) <Natalka> Ucieczka z więzienia to "Escape From Prison". Mam nadzieję, że nie wyjechałeś do Anglii bo byś dnia tam nie przeżył ze swoją znajomością angielskiego.
to ja mam odgrzewany nieco dowcip dla tych, których nudzą filmiki i lubią czasem coś poczytać
Spotykają się dwie blondynki i jedna do drugiej nawija: - słuchaj fama głosi, że uzywasz słów których nie rozumiesz! - tak?!? to powiedz Famie, że jest głupia i vice versa!!