Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
siatka Skra Bełchatów - PZU Olsztyn 1 1.50

Finał Pucharu Polsi w którym zagrają zespoły Skry i PZU, foworytem tego meczu jest Skra i moim zdaniem powinni sobie poradzić z Olsztyne, który zagrał w tym turnieju juz 10 setów, i są napewno bardziej zmęczeni niż zawodnicy Skry, hmm atakujący Olsztyna Paweł Papke nie jest w takiej formie jak kiedyś, jeo ataki nie są tak mocne jak kiedyś i liczę tu na dobrą obronę Skry, jak Skra zagra na swoim poziomie to powinna wygrać dość pewnie i tym samym wywalczyć juz teraz udział w Lidze Mistrzów i jestem przekonany że im się to uda. Mecz na TVP1 - 14.00.

siatka Skra Bełchatów - PZU Olsztyn 1 1.50 8/10

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mamy finał, można powiedzieć,że bez niespodzianek. Skra bez problemów awansowała do finału pokonując Mostostal i Jastrzębie 3-1 3-1,natomiast Olsztyn bardzo szczęśliwie przechodził kolejne etapy kolejno akademików z Warszawy 3-2 przegrywając 1-2 i akademików z Częstochowy 3-2. 10 setów,sporo czasu na parkiecie a w PZU zmienników na dobrym poziomie nie widać. W normalnych okolicznościach Skra byłaby faworytem,teraz dodając powyższe aspekty dla mnie inne rozstrzygnięcie jak wygrana Bełchatowian będzie sporą niespodzianką. Jak widzicie nikt nie odpuszczał,zwycięzca w następnym sezonie ma pewny udział w lidze mistrzów. Dla Skry jest to bardzo ważne. Atutem Skry jest również szeroka ławka. Liczyłem na niższy kurs. Jak będzie zobaczymy.

I
journeyman
journeyman
I Offline
Myślę podobnie OKSfan. 2 ostatnie 5 setowe mecze PZU w przeciągu 2 ostatnich dni muszą odbić się na dzisiejszej ich dyspozycji. Dlatego gram:

Betgun

BOT Skra Bełchatów-PZU AZS Olsztyn 1 (-1,5)@1,65

Dotego wczoraj ładnie weszło, więc dziś bardziej ryzykownie smile

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (forty, ANZELMO, Lukasz111, latajaca_holenderka, betowiec, JelineK), 1,707 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,333
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025