Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by micha$

laugh
Niektore historyjki sa bardzo fajne...Hehe...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Moje juz nieaktualne wink

Cos peklo, cos sie skonczylo... duch

veteran
veteran
Originally Posted by lupus

Tak szybko??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewczenko
Originally Posted by _Korver_
dzisiaj moja dziewczyna, z która jestem od 3 miesięcy powiedziała mi, że Ją bardzo pozytywnie zaskoczyłem, tym, że na początku znajomości nie słodziłem Jej jak każdy facet do tej pory tongue teraz to nadrabiam i bardzo Jej to odpowiada, więc może to jest jakaś metoda wink
To ta blondyna o którą się tu kiedyś rozchodziło czy może dałeś sobie spokój i jakąś inną złowiłeś wink

dałem sobie spokój tongue i Bogu dzięki. I to raczej ja zostałem złowiony wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewczenko
dzisiaj moja dziewczyna, z która jestem od 3 miesięcy powiedziała mi, że Ją bardzo pozytywnie zaskoczyłem, tym, że na początku znajomości nie słodziłem Jej jak każdy facet do tej pory tongue teraz to nadrabiam i bardzo Jej to odpowiada, więc może to jest jakaś metoda wink
To ta blondyna o którą się tu kiedyś rozchodziło czy może dałeś sobie spokój i jakąś inną złowiłeś wink

dałem sobie spokój tongue i Bogu dzięki. I to raczej ja zostałem złowiony wink
piwo

old hand
old hand
ciepło sie zrobiło i foki wyszły na miasto laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by pszek

Tak szybko??

Tzn co?

Wiesz, ja ja znam od jakies poltora roku, w miedzy czasie jako, ze jest b. atrakcyjna, pojawilo sie mnostwo kolesi, ale sami sie po kolei outowali wink
Teraz widac, ze jest zauroczona tym kolesiem, ktory dla mnie jest gowniarzem i kurduplem(170cm wink ).
Takie sa baby, znalazla swoj ideal smile

Ja mysle, ze swoja szanse, mialem, ale zjeb..i nie wykorzystalem jej. Coz jestem po prostu kumplem, chyba najlepszym kumplem, z ktorym zawsze mozna pogadac, posmiac sie, ponarzekac, on wyslucha i to wszytko wink
Ale ona wie, ze jak czasem cos powie, to mnie to zaboli i np nie powie mi ze sa para, choc ja sam to widze wink
Po prostu juz non stop o nim gada wink

Ja im daje moze rok, zreszta nie ma co gdybac, czas sobie dac spokoj, rozmawialem z nia chyba wczoraj do polnocy i chyba cos we mnie peklo.
Szkoda, bo patrzac na trzezwo to jeszcze w zyciu nie spotkalem takiej kobiety. smirk
A nie chcialbym jej stracic na zawsze.

Odnosze, dziwne wrazenie, ze jeszcze kiedys mi cos powie, moze za kilka lat, no ale wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
A mi tez nie minie tak szybko, coz wink
Trzeba bedzie wyjechac do bangladeszu i zostac pasterzem, z dala od bab wink

Sorry za 2 posty wink

M
Felietonista
Felietonista
M Offline

Sorry za 2 posty wink
hehe, ja w celu zapomnienia o swojej nie zapisalem sie do zadnej szkoly chociaz wiedzialem ze bedzie mnie armia scigac, ale mowie moze jak sie tam pojdzie to czlowiek nie bedzie mial czasu o tym myslec bo trzeba bedzie kombinowac i jakos zapomni przez te 9 miesiecy, ale teraz zaluje troche. ja mam tak ze jakos soie przelamac nie moge, widze na dyskotece jakas fajna to jakos ciagle odruchowo mysle o tamtej. Tak wiec Lupus trzym sie brachu bo znam ten ból. Mo|e kiedys na jakims zjezdzie forum wypijemy za zdrowie "naszych" ukochanych pan. Pozdrawiam

S
veteran
veteran
S Offline
Lupus, na jednej lasce świat się nie kończy. Po co od razu do Bangladeszu:D?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

Sorry za 2 posty wink

lupek ja to widze ze masz podobne akcje do moich, tez panna ktora dla mnie byla jedyna na calym swiecie wolala innego goscia a mi zaoferowala przyjzn, no ale ja jej powiedzialem ze przyjaciol juz mam, a od niej oczekiwalem czegos wiecej, podziekowalem grzecznie za 5 lat znajomosci i tego co sie miedzy nami w tym czasie wydarzylo i zakonczylem ta pseudoprzyjazn. bylo to jakies 3 miechy temu, a mimo najszczerszych checi panna siedzi mi glowie jak jakas drzazga w palcu. no a wracajac do tematu to jak bys sie chcial na te konto napic bronka, tudziez czegos - wal do mnie smialo wink pozdro piwo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
czegos mocniejszego mialo byc wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Wiesz, ja ja znam od jakies poltora roku, w miedzy czasie jako, ze jest b. atrakcyjna, pojawilo sie mnostwo kolesi, ale sami sie po kolei outowali wink
Teraz widac, ze jest zauroczona tym kolesiem, ktory dla mnie jest gowniarzem i kurduplem(170cm wink ).
Takie sa baby, znalazla swoj ideal smile

Ja mysle, ze swoja szanse, mialem, ale zjeb..i nie wykorzystalem jej. Coz jestem po prostu kumplem, chyba najlepszym kumplem, z ktorym zawsze mozna pogadac, posmiac sie, ponarzekac, on wyslucha i to wszytko wink
Ale ona wie, ze jak czasem cos powie, to mnie to zaboli i np nie powie mi ze sa para, choc ja sam to widze wink
Po prostu juz non stop o nim gada wink

Ja im daje moze rok, zreszta nie ma co gdybac, czas sobie dac spokoj, rozmawialem z nia chyba wczoraj do polnocy i chyba cos we mnie peklo.
Szkoda, bo patrzac na trzezwo to jeszcze w zyciu nie spotkalem takiej kobiety. smirk
A nie chcialbym jej stracic na zawsze.

Odnosze, dziwne wrazenie, ze jeszcze kiedys mi cos powie, moze za kilka lat, no ale wink
Ty tez?! Jak czytam Twoja wypowiedz, nie liczac tego goscia to mam niemal identyczna sytuacje! Lupus trzymaj sie!!! jak bedziesz jakos w Wawie to daj znac skoczymy na jakies piwo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
hehe tak patrze na te posty to nam sie tutaj robi kącik zlamanych serc, a na pocieszenie wszyscy proponuja browar, nie ma to jak zapic i zapomniec laugh

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
hmmm..

u mnie sprawa ma sie nastepujaco.znam sie z ta dziewcyzna ponad 6 lat.było gorzej lepiej a teraz koło swiat poprostu spotykalismy sie 3 dni pod rzad na imprezach i bawilismy sie oboje wspaniale a przy tym widac było jej lekka inincjatywe.ja jestem w krk a ona w wawie ale jakosbardzo nam to nie przeszkadza.teraz np w piatek jade do niej za tydzien ona do mnie spotykamy sie jak jestesmy u siebie w domu bo mieszkamy niedaleko od siebie ogólnie tylko ze studiujemy tongue na razie niczego wielkiegonie oczekuje ale spotykam sie z nia i jest fajnie a jak bedzie czas pokaze.Bardzo łądne wysoka ogólnie mój typ, gadane ma ciekawie i jest poukaładna wie czego chce i ma cele w zyciu i włąsnie takich kobeita szukam wink smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
marzano nie wiem gdzie mieszkasz, ale nawet nie wiedzac, stawiam, ze w wuj daleko ode mnie wink
Muchinio to samo wink

Mowia, ze kobiet jest wiele, spoko, zgadzam sie, ale panowie, jest roznica, miedzy zauroczeniem a zakochaniem wink
Z Zauroczenia mozna sie szybko, bezproblemowo wyleczyc, z zakochania, nie mozna ot tak wink

Poza tym, jak ja chce wie wyleczyc, to niestety ja to potrafie tlylko w jeden sposob ja po prostu musze ta osobe znienawidzic smirk

Wiem, ze komus sie wyda glupi, ale inaczej nie umiem.
A tak jak mowie, jzu raz takie cos przerabialem, teraz znow, a naprawde nie chcialbym jej tracic.

Ana <3
Ana <3
lupus musisz znaleźć w niej kilka wad i je wewnętrznie wyolbrzymiać.
ja Ci powiem jakby to było, gdyby się dobrze potoczyło wink -> nie obejrzysz się, jak staniesz się posłańcem i sługą na każde wezwanie swej panny. widać, że miałaby Cię w garści, a z tego zazwyczaj robi się toksyczne bagienko.

pozdro

ps. marzano, z pewnością to panna od opisów z gg wink tongue grin piwo
wiem, z pewnych rzeczy się nie żartuje.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Hm Lama nie moge sie zgodzic wink

Przede wszytkim dlatego, ze ja naleze do osob niereformowalnych, ciezko mnie zmienic naprawde, mam do dupy charakter i ciezko ze mna wytrzymac (tylko dla orlow grin , to ze moja rodzina, ze mna wytrzymuje, to tylko dlatego, ze to rodzina grin

Lupus(z laciny wilk), wilki to zwierzeta stadne, jak widac, nie w moim przypadku wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To znowu ja, ale juz ostatnia refleksja wink

Pamietajcie panowie, czas nie leczy ran, czas przyzwyczaja do bolu frown

Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, Sensei, betowiec, latajaca_holenderka, Lukasz111), 1,663 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,846
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025