|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rachunek prowadzony w PLN. Środki pieniężne przechowywane na rachunku oprocentowane są według zmiennej stopy procentowej i podlegająmiesięcznej kapitalizacji w ostatnim dniu m-c kalendarzowego. Oprocentowanie nominalne rachunku wynosi 0.50% w stosunku rocznym to oznacza, że co miesiąc staniesz się bogatszy o 0,5% kwoty jaką trzymasz na koncie. Nic nie płacisz. To oni Ci płacą 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
0,5% jest w stosunku rocznym ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bank/Branch Address
potrzebuje takie pole wypelnic podczas wyplaty z buka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpisalem mBank, Bankowość Detaliczna BRE Banku SA Wydział Obsługi Klientów Skrytka Pocztowa 2108 90-959 Łódź 2 i poszlo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy karta z mBanku z delfinkiem eKonto mozna płacic normlanie w sklepie? czy banki albo sklepy pobieraja prowizje za takie transakcje?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak najbardziej normalnie mozn a placic nie ma prowizji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzako dzwoń na mLinię.
Tutaj minus dla mbanku bez niczego ostatnio mi pobierali przez kilka miesięcy tą opłatę. Mimo, że w regulaminie wyraźnie jest napisane, że takowa opcja jest włączana TYLKO NA ŻYCZENIE KLIENTA. Oczywiście czegoś takiego sobie nigdy nie zażyczyłem.
Po rozmowie z konsultantem ten proceder ustał, chociaż jeszcze 1,7zł zdążyli pobrać.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzako dzwoń na mLinię.
Tutaj minus dla mbanku bez niczego ostatnio mi pobierali przez kilka miesięcy tą opłatę. Mimo, że w regulaminie wyraźnie jest napisane, że takowa opcja jest włączana TYLKO NA ŻYCZENIE KLIENTA. Oczywiście czegoś takiego sobie nigdy nie zażyczyłem.
Po rozmowie z konsultantem ten proceder ustał, chociaż jeszcze 1,7zł zdążyli pobrać. Zobacz umowy jakie podpisałeś. Jak nie zaznaczyłeś, że nie chcesz, to podpisałeś, że chcesz. Jak nic nie podpisałeś, to złóż reklamację. Czytaj regulaminy io wyciągi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli bym coś takiego podpisał to zaczęli by pobierać tą opłatę od momentu w którym założyłem konto. Natomiast pierwsze opłaty zaczęły się dopiero po kilku miesiącach  .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gdzie ma eKarcie jest podany Security Code ? Bo jakos nie potrafie znalezc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nevermind, zapomnialem ze kod dostane pozniej poczta 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To jest chyba numer "Card Verification Code", który dostajesz z mBanku listem. Oddzielnie bez karty.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czy macie ostatnio problem z ekarta?? Konkretnie nie moge wplacic kasy do pokera,nettelera.itp wyskakuje komunikat ze operacja zablokowana przez bank. 3 dni wcześniej wpłacałem ta metoda(do ww) i wszystko bylo OK.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mbank ma wogole problemy niektorym osoba po zalogowaniu pokazywala sie strona proszaca o wprowadzenie 5 nieuzywanych hasle z listy jednorazowej itd, podobno mieli ataki na serwery./
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mbank ma wogole problemy niektorym osoba po zalogowaniu pokazywala sie strona proszaca o wprowadzenie 5 nieuzywanych hasle z listy jednorazowej itd, podobno mieli ataki na serwery./ To jest na pewno atak. Bank nigdy nie będzie od ciebie chciał kilku nieużywanych haseł. Zapewne otworzyłeś jakiś link, który zaprowadził cię do podróbki strony banku - zalogowanie tam daje hakerowi dane twojego konta, a hasła jednorazowe pozwolą mu na wyczyszczenie kasiorki.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mbank ma wogole problemy niektorym osoba po zalogowaniu pokazywala sie strona proszaca o wprowadzenie 5 nieuzywanych hasle z listy jednorazowej itd, podobno mieli ataki na serwery./ To jest na pewno atak. Bank nigdy nie będzie od ciebie chciał kilku nieużywanych haseł. Zapewne otworzyłeś jakiś link, który zaprowadził cię do podróbki strony banku - zalogowanie tam daje hakerowi dane twojego konta, a hasła jednorazowe pozwolą mu na wyczyszczenie kasiorki. Dobrz kolega prawi. Ja bym to od razu zgłosił w Mbanku! Ktoś najwyraźniej chce się dostać do twojego konta (pewnie przez twoją nieostrożność).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie panowie spokojnie mi sie taki komuniakt nie pokazal zreszta nigdy bym nie podal. wejdzcie sami na strone mbanku i na stronie gdzie sie logujecie po lewej pisze o tych problemach/ oni wiedza o tym
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dalej macie problemy z wplatami eKarta ? Bo ja nie moge nigdzie wplacic :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeżeli bym coś takiego podpisał to zaczęli by pobierać tą opłatę od momentu w którym założyłem konto. Natomiast pierwsze opłaty zaczęły się dopiero po kilku miesiącach  . ubezpieczenie które płacisz 1,70 zł to ubezpieczenie odnośnie karty płatniczej. http://www.mbank.com.pl/oferta/karty/warunki.html Przy składaniu wniosku jest informacja iż ubezpieczenie jest bezpłatne przez pierwsze 2 miesiące. Jeżeli chcesz zrezygnować zadzwoń na mLinię i złóż dyspozycję u Operatora.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wyplacilem z betfaira 26-04 po 19 laskawie zaksiegowali przelew po poludniu wczoraj 07-05 oczywiscie z ich badziewiastym przelicznikiem kursowym. moze mi ktos poradzic moze sa lepsze opcje
|
|
|
Link skopiowany do schowka