|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś wyciągnełem najlepszego swojego juniora w historii.
Bartłomiej Kukolnik (159550859) Lat 17, zadowalający stan formy, zdrowy Jest przyjemny, zrównoważony i uczciwy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający.
Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 1 130 Pensja: 2 480 zł/tydzień Właściciel: WENECJA Kartki: 0 Kontuzje: zdrowy
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: słaby Podania: kiepski Skrzydłowy: solidny Defensywa: zadowalający Skuteczność: przeciętny St.fragmenty: solidny
Jeszcze gdyby zamiast solidnych stałych fragmentów miał podania lub rozegranie to byłby szczyt marzeń.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja nawet nie wiem kogo moge sobie kupic a kogo nie nie znam w ogole listy transferowej...nie wiem ile kto kosztuje ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W czym problem lista jest cały czas dostępna trzeba tylko przeglądnąć a na pocżatku i tak napewno kupisz jakiegoś badziewiaka za kupe kasy  Ja za swojego pierwszego przynajmniej mało zapłaciłem ale "przyszła gwiazda" nie zagrała ani jednego meczu w klubie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taki jest problrm początkujących graczy, że albo kupują po zawyżonych cenach, albo kupują niepotrzebnych zawodników albo (tak jak ja) wystawiają na listę zawodników, którzy nie mają szansy zostac sprzedani (z początkowego składu wystawiłem na listę zawodników, którzy nie mieli żadnej umiejętności powyżej słabej - oczywiście żaden z nich nie został sprzedany).
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to co najlepiej zrobic na poczatku????????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytać poradniki i pytać się doświadczonych graczy o poradę zanim sie podejmie jakomkolwiek decyzję.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
zdobylem juz naweet licencje i czytalem dosc sporo,ale co robic w dalszej kolejnosci?? w co mozna zainwestoiwac a w co na poczatku nie?? JAKIE JEST tWOJE ZDANIE??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od początku zalecam zainwestowac w trenowanych zawodników i zakup solidnego trenera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karas, przede wszystkim nie liczyć na to, że po dwóch sezonach będziesz miał wybitną ekipę. Ja na samiutkim początku kupiłem sobie sześciu zadowalających pomocników. Drogo mnie to nie wyszło, starczyło nawet na nowego trenera. I tak poprostu zacząłem ich trenować. Powoli, spokojnie, ale konsekwentnie. Od początku mojej gry minęło już 1,5 roku. Z tamtych pomocników do dziś zostało trzech - wszyscy na poziomie rozgrywania klasa światowa. Poziom pomocy mam teraz na takim poziomie, że mógłbym walczyć nawet w IV lidze. Zacząłem teraz trenować bramkarzy, i tak z kolejnymi formacjami, aż drużyna stanie się naprawdę silna. Ale jedno przede wszystkim: cierpliwość!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś wyciągnełem najlepszego swojego juniora w historii.
Bartłomiej Kukolnik (159550859) Lat 17, zadowalający stan formy, zdrowy Jest przyjemny, zrównoważony i uczciwy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający.
Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 1 130 Pensja: 2 480 zł/tydzień Właściciel: WENECJA Kartki: 0 Kontuzje: zdrowy
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: słaby Podania: kiepski Skrzydłowy: solidny Defensywa: zadowalający Skuteczność: przeciętny St.fragmenty: solidny
Jeszcze gdyby zamiast solidnych stałych fragmentów miał podania lub rozegranie to byłby szczyt marzeń. Poszedł za niecałe 900 tys.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
[quote=KIDD][/quote] Nie licze na to bo wiem,ze to nie jest mozliwe,gram jzu w kilka managertow a tego sie dopiero ucze i chce waszej pomocy i dzieki wam za nia...jesli chodzi o transfery to zadnbego nie zrobilem i na razie sie w to ine bawie,ale mzoe powinienem ,nie chce popelnic bledu jakiego glupiego na poczatku i dlatego ine kupilem nikogo na razie...czekam na dalsze porady:)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mam juz trenera dos dobrego
Kjetil Sivertsen (39676680) Lat 51, kiepski stan formy, zdrowy Trener zadowalający, ofensywny Jest sympatyczny, z charakterem i nieuczciwy Poziom doświadczenia fantastyczny, przywódca kiepski.
Specjalność: nieprzewidywalny
Narodowość: Norge Wskaźnik TSI: 0 Pensja: 2 400 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: WKSWielun Kartki: 0 Kontuzje: zdrowy
Kondycja: kiepski Bramkarz: nędzny Rozgrywanie: fatalny Podania: nędzny Skrzydłowy: beznadziejny Defensywa: fatalny Skuteczność: nędzny St.fragmenty: beznadziejny
Goli w karierze: 0 Hattricków w karierze: 0 Ligowych goli w tym sezonie: 0 Pucharowych goli w tym sezonie: 0
ale nie wiem czy dosc dobry ale takiego mi radzili na poczatek...co mam dalej nim trenowac po kondycji??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie jest dobry trener bo jest tylko zadowalający. Powinieneś mieć solidnego trenera. To wydatek chyba 318 tys jeśli dobrze pamietam.
Jesli chodzi o trening to zaplanuj co bedziesz trenował i kup odpowiednich zawodników do tego treningu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czyli trzeba kupic solidnego conajmniej,to tak zrobie zaraz... podaj p[rzykald co mam zrobic zeby trenowac np cos:P i jakisch do tegom zawodnikow dobrac?? najlepiej podaj kilka opcji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw wybierz sobie co chcesz trenować - defensywę, skuteczność, rozgrywanie, skrzydłowych, bramkarzy czy coś innego. Jak już wybierzesz to pomożemy Ci wybrać odpowiednuch ludzi do treningu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mimo osiągnięcia najwyższej w historii zespołu pomocy odpadłem z pucharu. Porażka u siebie 0-4, wysoka choć niezasłużona.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możecie zobaczyć jak wypadłem w pucharze? Siedzę w robocie i mam zablokowanego HT  Mój team: CF Kubusie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paranoja.I.Schizofrenia - CF Kubusie 3 - 1
Zobacz mecz: HT Live Data: 02.05.2007 o 09:00 MatchID: 125162237 Stadion: Lady M. Stadium Widzów: 50000
1-0 Giuseppi Huamaní (2) 2-0 Giuseppi Huamaní (13) 3-0 Etienne Poelmans (52) 3-1 Cas Roy (58) Paranoja.I.Schizofrenia Poziom formacji i ocena graczy Postawa: --- Taktyka: normalny Poziom taktyki: --- Pomoc: błyskotliwy (maks.) Prawa obrona: przeciętny (maks.) Środek obrony: solidny (min.) Lewa obrona: zadowalający (maks.) Prawy atak: kiepski (wysoki) Środkowy atak: zadowalający (wysoki) Lewy atak: nędzny (maks.)
CF Kubusie Poziom formacji i ocena graczy Postawa: --- Taktyka: Atak środkiem Poziom taktyki: olśniewający Pomoc: fantastyczny (wysoki) Prawa obrona: solidny (min.) Środek obrony: znakomity (min.) Lewa obrona: zadowalający (wysoki) Prawy atak: słaby (wysoki) Środkowy atak: fantastyczny (maks.) Lewy atak: słaby (niski)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to chu...ówka  Ale mimo wszystko dzięki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|