Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 41 1 2 3 4 5 40 41
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wraca więc temat konta w Szwajcarii wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A co jeżeli mam konto w UK i na brytyjski adres ale gram będąc w Polsce ? Tego chyba nie mogą mi zabronić.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A może mi ktoś wyjaśnić skąd mają być te wpływy do budżetu? Z buków naziemnych? Tak się pytam bo troche mi tu źródła przypływu tej kasy do budżetu brakuje.

M
old hand
old hand
M Offline
Orientuje się ktoś w jakim czasie nastapi uchwalenie tej ustawy? długo potrwa jeszcze zanim nastąpi głosowanie? czy to lada dzień?

P
addict
addict
P Offline
możesz być nawet Polakem i grać legalnie i mieć z tego dochody ale MUSISZ być fizycznie na terytorium UK.

Jeżeli grasz se w polsce mając po prostu adres w UK to nic Ci to nie pomoże, TOTALITARNA WŁADZA PIS i tak Cie dopadnie helikopterami ABW.

T
stranger
stranger
T Offline
Oprócz tego zostaną wprowadzone Zryte dopłaty do stawek, czyli grając za 10 zł trzeba będzie dopłacić jeszcze 1 zł na kulturę fizyczną, czyli w sumie opłata za zakład wyniesie 11 zł, a wygrana będzie liczona od 10 zł (no i x0.9 ze względu na podatek od gier i jeszcze jedno 0,9 gdy wygrana przekracza 2280 zł)

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by Marcios
Orientuje się ktoś w jakim czasie nastapi uchwalenie tej ustawy? długo potrwa jeszcze zanim nastąpi głosowanie? czy to lada dzień?

skoro tak sie spieszyli to chyba przed przerwą letnią, czyli w czerwcu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by papa_smerf
możesz być nawet Polakem i grać legalnie i mieć z tego dochody ale MUSISZ być fizycznie na terytorium UK.

Jeżeli grasz se w polsce mając po prostu adres w UK to nic Ci to nie pomoże, TOTALITARNA WŁADZA PIS i tak Cie dopadnie helikopterami ABW.

To jest jakaś paranoja. Wieczorem przestudiuję dokładniej ten projekt i się do niego odniosę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Maxi
A może mi ktoś wyjaśnić skąd mają być te wpływy do budżetu? Z buków naziemnych? Tak się pytam bo troche mi tu źródła przypływu tej kasy do budżetu brakuje.
Automaty, gry keno, wideoloteria - miliard w rozumie wink

T
stranger
stranger
T Offline
A co jeżeli mam konto w UK i na brytyjski adres ale gram będąc w Polsce ? Tego chyba nie mogą mi zabronić.

Otóż to że mogą. Na terytorium RP uczestniczysz w zagranicznej grze losowej lub zakłądzie wzajemnym więc podlegasz pod KK.

M
addict
addict
M Offline
Mysle ze na jesien dopiero sie z tym wyrobia.

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Niema czym sie wogole przejmować.Skończy sie tak jak we Włoszech wink

P
addict
addict
P Offline
jestem ciekawy reakcji MONEYBOOKERS.... pewnie jak posłuszny piesek będzie o wszystkich ruchac do i z buków donosić polskim skarbówkom ?! nie no... to już zgon tego biznesu.

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by Szewa

Jesli da sie obejsc blokade adresow - nic nam nie zrobia.

P
addict
addict
P Offline
proponuję juz teraz, szybko powysylac maile z zapytaniami do buków działających w polsce i do moneybookers i do netellera "CO SĄDZĄ O TEJ USTAWIE i co ona zmieni w ich strategi w POLSCE?"

może część buków nawet jeszcze nie wie jaki kolejny bubel prawny PIS im zafundował, ap rzy okazji zobaczymy ich stanowisko.

journeyman
journeyman
Originally Posted by papa_smerf
proponuję juz teraz, szybko powysylac maile z zapytaniami do buków działających w polsce i do moneybookers i do netellera "CO SĄDZĄ O TEJ USTAWIE i co ona zmieni w ich strategi w POLSCE?"

może część buków nawet jeszcze nie wie jaki kolejny bubel prawny PIS im zafundował, ap rzy okazji zobaczymy ich stanowisko.

Bardzo rozsądna propozycja szukajmy sprzymierzeńców /
to może z innych opcji politycznych kogoś zainteresować ...
Ten temat
To może byc wspanały lewar dżwigający popularność polityka
/Cholera byle nie Andriu Lepe../

Y
enthusiast
enthusiast
Y Offline
Myślę, że trzeba by uderzyć do Ryszarda Kalisza, albo innego Piotra Gadzinowskiego. Razem z Jolantą Senyszyn tylko oni nas mogą uratować!!!

P
addict
addict
P Offline
Rzecznik Obrony Praw Obywatelskich (zna ktoś maila?) już wczesniej zapowiadal ze takie zapędy na tą ustawe poda do Trybunału Europejskiego.

Stowrzyszenie "Koliber" również to zapowiadało.

journeyman
journeyman
To już jest coś Papa_smerf

http://bip.brpo.gov.pl/index.php?md=2222

journeyman
journeyman
www.koliber.org/ [koliber.org]
kurcze czy ja się nie narażam na bana ?
ALe to są organizacje pożytku publicznego ...nie jakaś konkurencja dla NAJLEPSZEJ STRONY O BUKMACHERCE : https://www.mecz.pl/

Strona 3 z 41 1 2 3 4 5 40 41

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników ($-man, burbon, forty, Lukasz111, latajaca_holenderka, betowiec, rymoholik, Sensei, rafal08, aker, alfa, ElNinho[mmdea], 11kera11, Akhu), 2,754 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,684
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025