|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wraca więc temat konta w Szwajcarii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co jeżeli mam konto w UK i na brytyjski adres ale gram będąc w Polsce ? Tego chyba nie mogą mi zabronić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A może mi ktoś wyjaśnić skąd mają być te wpływy do budżetu? Z buków naziemnych? Tak się pytam bo troche mi tu źródła przypływu tej kasy do budżetu brakuje.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Orientuje się ktoś w jakim czasie nastapi uchwalenie tej ustawy? długo potrwa jeszcze zanim nastąpi głosowanie? czy to lada dzień?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
możesz być nawet Polakem i grać legalnie i mieć z tego dochody ale MUSISZ być fizycznie na terytorium UK.
Jeżeli grasz se w polsce mając po prostu adres w UK to nic Ci to nie pomoże, TOTALITARNA WŁADZA PIS i tak Cie dopadnie helikopterami ABW.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Oprócz tego zostaną wprowadzone Zryte dopłaty do stawek, czyli grając za 10 zł trzeba będzie dopłacić jeszcze 1 zł na kulturę fizyczną, czyli w sumie opłata za zakład wyniesie 11 zł, a wygrana będzie liczona od 10 zł (no i x0.9 ze względu na podatek od gier i jeszcze jedno 0,9 gdy wygrana przekracza 2280 zł)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Orientuje się ktoś w jakim czasie nastapi uchwalenie tej ustawy? długo potrwa jeszcze zanim nastąpi głosowanie? czy to lada dzień? skoro tak sie spieszyli to chyba przed przerwą letnią, czyli w czerwcu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
możesz być nawet Polakem i grać legalnie i mieć z tego dochody ale MUSISZ być fizycznie na terytorium UK.
Jeżeli grasz se w polsce mając po prostu adres w UK to nic Ci to nie pomoże, TOTALITARNA WŁADZA PIS i tak Cie dopadnie helikopterami ABW. To jest jakaś paranoja. Wieczorem przestudiuję dokładniej ten projekt i się do niego odniosę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A może mi ktoś wyjaśnić skąd mają być te wpływy do budżetu? Z buków naziemnych? Tak się pytam bo troche mi tu źródła przypływu tej kasy do budżetu brakuje. Automaty, gry keno, wideoloteria - miliard w rozumie 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A co jeżeli mam konto w UK i na brytyjski adres ale gram będąc w Polsce ? Tego chyba nie mogą mi zabronić.
Otóż to że mogą. Na terytorium RP uczestniczysz w zagranicznej grze losowej lub zakłądzie wzajemnym więc podlegasz pod KK.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mysle ze na jesien dopiero sie z tym wyrobia.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Niema czym sie wogole przejmować.Skończy sie tak jak we Włoszech 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jestem ciekawy reakcji MONEYBOOKERS.... pewnie jak posłuszny piesek będzie o wszystkich ruchac do i z buków donosić polskim skarbówkom ?! nie no... to już zgon tego biznesu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A co jeżeli mam konto w UK i na brytyjski adres ale gram będąc w Polsce ? Tego chyba nie mogą mi zabronić. Jesli da sie obejsc blokade adresow - nic nam nie zrobia.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
proponuję juz teraz, szybko powysylac maile z zapytaniami do buków działających w polsce i do moneybookers i do netellera "CO SĄDZĄ O TEJ USTAWIE i co ona zmieni w ich strategi w POLSCE?"
może część buków nawet jeszcze nie wie jaki kolejny bubel prawny PIS im zafundował, ap rzy okazji zobaczymy ich stanowisko.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
proponuję juz teraz, szybko powysylac maile z zapytaniami do buków działających w polsce i do moneybookers i do netellera "CO SĄDZĄ O TEJ USTAWIE i co ona zmieni w ich strategi w POLSCE?"
może część buków nawet jeszcze nie wie jaki kolejny bubel prawny PIS im zafundował, ap rzy okazji zobaczymy ich stanowisko. Bardzo rozsądna propozycja szukajmy sprzymierzeńców / to może z innych opcji politycznych kogoś zainteresować ... Ten temat To może byc wspanały lewar dżwigający popularność polityka /Cholera byle nie Andriu Lepe../
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Myślę, że trzeba by uderzyć do Ryszarda Kalisza, albo innego Piotra Gadzinowskiego. Razem z Jolantą Senyszyn tylko oni nas mogą uratować!!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Rzecznik Obrony Praw Obywatelskich (zna ktoś maila?) już wczesniej zapowiadal ze takie zapędy na tą ustawe poda do Trybunału Europejskiego.
Stowrzyszenie "Koliber" również to zapowiadało.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
www.koliber.org/ [ koliber.org] kurcze czy ja się nie narażam na bana ? ALe to są organizacje pożytku publicznego ...nie jakaś konkurencja dla NAJLEPSZEJ STRONY O BUKMACHERCE : https://www.mecz.pl/
|
|
|
Link skopiowany do schowka