|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Działa Wam koledzy BETFAIR ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Działa Wam koledzy BETFAIR ?? Tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak z ciekawosci, kto mnie przeszywa wiecznie na przewalutowaniu? Przyklad wplata wczoraj do bf euro=3.83zł, wyplata euro=3.73zł wszystko na mb. Wina bf czy mb? Wplata-Wyplata w niewielkich odstepach czasu, kurs nie ulegl zmianie na 100%...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
podam identyczny przykład. Cała sytuacja ma miejscie w tej samej sekundzie w tej chwili czy tam kiedy chcesz, a chodzi o to samo Idz do banku i kup od nich euro sprzedadza ci przykładowo po 3.83, a w okienku obok kupią od Ciebie po 3,73 przykładowo Rozumiesz o co chodzi, wiecej nie trzeba tłumaczyc.
Jezel masz mb w złotówkach to wiadomo mb przwalutował a ja bys wypłacał na konto w polsce które jest w zl. to bank to przwalutuje
to jest chyba jasne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak z ciekawosci, kto mnie przeszywa wiecznie na przewalutowaniu? Przyklad wplata wczoraj do bf euro=3.83zł, wyplata euro=3.73zł wszystko na mb. Wina bf czy mb? Wplata-Wyplata w niewielkich odstepach czasu, kurs nie ulegl zmianie na 100%... ja mialem lepiej...wyplacalem z bet365 na mb i policzyli mi po kursie 3,65!!!! nastepnego dnia znowu wyplacalem i policzyli po kursie 3,78....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podam identyczny przykład. Cała sytuacja ma miejscie w tej samej sekundzie w tej chwili czy tam kiedy chcesz, a chodzi o to samo Idz do banku i kup od nich euro sprzedadza ci przykładowo po 3.83, a w okienku obok kupią od Ciebie po 3,73 przykładowo Rozumiesz o co chodzi, wiecej nie trzeba tłumaczyc. Rozumiem i tyle to ja tez wiem  Ale bf ma swoja prowizje z moich wygranych, a oni jeszcze sie w kantor bawia, cena skupu/cena sprzedazy?  ja mialem lepiej...wyplacalem z bet365 na mb i policzyli mi po kursie 3,65!!!! nastepnego dnia znowu wyplacalem i policzyli po kursie 3,78.... No to faktycznie (nie)fajnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem i tyle to ja tez wiem  Ale bf ma swoja prowizje z moich wygranych, a oni jeszcze sie w kantor bawia, cena skupu/cena sprzedazy?  bf wysyla kase w euro (lub w walucie, ktorej masz konto) to mb bawi sie w przewalutowania i to oni tak okradaja...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam, czy ktoś gra na giełdzie Pokera w Betfair ? Gram tam od paru dni i sądzę, że można tam zarobić. Dzienne wygrane 50 do 100 EUR przy stawkach na zakład 5 EUR to moje wyniki z ostatnich dni. Szukam osób grających w ten sposób. Wiem, że są różne strategie - moja przynosi zyski, ale trzeba wyczuć kiedy skończyć.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak grasz od kilku dni to w sumie nic nie znaczy. Napisz za kilka miesięcy jakie masz wyniki.
Kiedyś na Betandwin na grze Balls Of Fire (kulki) w pól roku zarobiłem jakieś 5000 Euro. Myślałem wtedy że mam system na grę. Teraz grając tak samo są same porażki...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak z ciekawosci, kto mnie przeszywa wiecznie na przewalutowaniu? Przyklad wplata wczoraj do bf euro=3.83zł, wyplata euro=3.73zł wszystko na mb. Wina bf czy mb? Wplata-Wyplata w niewielkich odstepach czasu, kurs nie ulegl zmianie na 100%... Jak wy ludzie chcecie przejść przez życie bez wpadek, jak najprostszych rzeczy zrobić nie potraficie... Wystarczą 3 kliknięcia na stronie MoneyBookers: Jaki kurs wymiany walutowej jest zastosowany w przypadku wysłania pieniędzy w innej walucie lub na konto obsługujące inną walutę? W przypadku transakcji obejmujących przewalutowanie, korzystamy z dziennych kursów referencyjnych publikowanych przez Europejski Bank Centralny. Jednakże w przypadku EUR, USD i GBP, dodajemy 0.95% do kursu międzybankowego. W przypadku innych walut, dodajemy 1.3%. Nie jest to ukryta opłata, ale ochrona przez wahaniami i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak z ciekawosci, kto mnie przeszywa wiecznie na przewalutowaniu? Przyklad wplata wczoraj do bf euro=3.83zł, wyplata euro=3.73zł wszystko na mb. Wina bf czy mb? Wplata-Wyplata w niewielkich odstepach czasu, kurs nie ulegl zmianie na 100%... Jak wy ludzie chcecie przejść przez życie bez wpadek, jak najprostszych rzeczy zrobić nie potraficie... Wystarczą 3 kliknięcia na stronie MoneyBookers: Jaki kurs wymiany walutowej jest zastosowany w przypadku wysłania pieniędzy w innej walucie lub na konto obsługujące inną walutę? W przypadku transakcji obejmujących przewalutowanie, korzystamy z dziennych kursów referencyjnych publikowanych przez Europejski Bank Centralny. Jednakże w przypadku EUR, USD i GBP, dodajemy 0.95% do kursu międzybankowego. W przypadku innych walut, dodajemy 1.3%. Nie jest to ukryta opłata, ale ochrona przez wahaniami i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi. No widzisz, nie kazdy taki bystry jak Ty 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaka jest minimalna wypłata za pomocą MB?.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka jest minimalna wypłata za pomocą MB?. 10 euro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Próbowałem dzisiaj wypłacić 2 razy 20 euro z bf bo chciałem zagrać na expie akumulowany na Sparte, Slavie i Liberec i 2 razy mi cofnęli wypłatę i jak tu się nie wkurzyć :x.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
szybko się BF uwija z przelewami na WBK ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jaka jest minimalna wypłata za pomocą MB?. 10 e to jest minimalna wpłata, minimalnej wypłaty nie ma wczoraj kolega 1,5 funta wypłacał bo mu potrzebne były i dało się normalnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka jest minimalna wypłata za pomocą MB?. 10 e to jest minimalna wpłata, minimalnej wypłaty nie ma wczoraj kolega 1,5 funta wypłacał bo mu potrzebne były i dało się normalnie Tak to jest jak się szybko odpisuje  Przeczytałem wpłata
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To może ktoś wie dlaczego 2 razy cofnęli mi wypłatę?.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w jaki inny sposób deponowałes środki na Betfair? kartą? jesli tak, musisz wczesniej zbalansowac depozyty i wypłaty na karcie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dlaczego bf rozliczyl mi rynek "Europa - Anglia Barclays Premiership / Król strzelców - pierwsza czwórka / W. Rooney Wygra" jako przegrany W. Rooney byl przeciez 4. Rooney skończył na czwartym miejscu razem z Viduką tak więc zastosowana została zasada 'Dead Heat'. http://stats.premierleague.com/ 'In a DEAD HEAT the stake money on a selection is divided by the number of runners involved in the dead heat. The full odds are then paid to the divided stake with the remainder of the stake money being lost.' czyli załóżmy obstawiłes Rooney Top 4 @4 , stawka 10 EUR. w Twoim przypadku, byłoby tak: 10 EUR /2 = 5EUR x 4 = 20 EUR
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|