|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, ktoś może mi powiedzieć czy jak się wpłaca powyżej 1500 zł gotówką do Inteligo w Placówce Banku PKO to jakiś typ musi to zaakceptować? Zawsze gotówka od razu mi wpływała na inteligo, ale nigdy nie wpłacałem gotówką powyżej 1500 zł. Jak to jest? Czy coś po prostu u nich się wali?
Btw. odradzam ten syfowski bank
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1500 dla banku to grosze...jak wpacisz w oddziale to po 10 minutach bedziesz mial na swoim koncie inteligo
ja polecam ten bank...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
hej moze ktos mi konkretnie odpowiedziec na moje pytanie
Chce załózyc inteligo. Czy te konto jest w stó procentach darmowe. Jak zrozumialem musi byc na nim conajmniej 100 pln zawsze i to wystarczy, czy co miesiac musi na nie tyle minimum wpływało.czy dostane darmową karte debetowa za która sie nie opłaca rocznej opłaty. I co najwazniejsze jak je załoze a nie zrobie zadnej wpłaty to czy beda mi naliczali te 5 pln miesiecznie na minus.Oczywisice nie iteresuje mnie zaden kredyt ani debet na koncie.
Bede wdzieczny za pomoc
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ponawiam pytanie????????????
Chce załózyc inteligo. Czy te konto jest w stó procentach darmowe. Jak zrozumialem musi byc na nim conajmniej 100 pln zawsze i to wystarczy, czy co miesiac musi na nie tyle minimum wpływało.czy dostane darmową karte debetowa za która sie nie opłaca rocznej opłaty. I co najwazniejsze jak je załoze a nie zrobie zadnej wpłaty to czy beda mi naliczali te 5 pln miesiecznie na minus.Oczywisice nie iteresuje mnie zaden kredyt ani debet na koncie.
Bede wdzieczny za pomoc
Prosze o odpowiedziec bo jutro bym juz wypełnił formularz?????
plis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hill mam konto w Inteligo, ale powiem Ci prawdę, że nie wiem  Nie prościej zadzwonić do nich i w 3 minuty byś wiedział wszystko?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ponawiam pytanie????????????
Bede wdzieczny za pomoc
Prosze o odpowiedziec bo jutro bym juz wypełnił formularz?????
plis Jak bedziesz mial na koncie wiecej niz 100zl, to zadnych oplat za prowadzenie rachunku nie beda pobierac. Za karte placisz 0,99zl miesiecznie, ale mozesz nia dokonywac tranzakcji przez internet.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Moze ktos mi pomóc chce zrobic wypłate z betssona na konto bankowe inteligo co trzeba wpisac w rubrykach tych
Bank * Bic/SWIFT * Numer konta IBAN (Pl +26 cyfr) *
Pytam bo nie chce zrobic błedu bede wdzieczny za szybka pomoc
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
co sie dzieje z inteligo nie obieraja dzis telefonów. Nikt mi nie odbiera wam tez ?????????????????
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Moze ktos mi pomóc chce zrobic wypłate z betssona na konto bankowe inteligo co trzeba wpisac w rubrykach tych
Bank * Bic/SWIFT * Numer konta IBAN (Pl +26 cyfr) *
Pytam bo nie chce zrobic błedu bede wdzieczny za szybka pomoc Bank - INTELIGO Bic/SWIFT - BPKOPLPW Numer konta IBAN (Pl +26 cyfr) - PL(i tutaj numer Twojego konta bankowego)
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Panowie, czy jak wpłace za chwilę pieniądze w banku to jest szansa że pojawią się one jeszcze dziś ( za chwilę , za godzinę czy kilka godzin ? )na moim koncie Inteligo ?
Dzięki za odp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeżeli wpłacisz w PKO bądź oddziale PKO, to na 100% będą koło 17-18
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Dzięki pettersen To idę do ziemniaka 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jeżeli wpłacisz w PKO bądź oddziale PKO, to na 100% będą koło 17-18 beda szybciej max 2 godziny to idzie, mozesz sie tez ich zapytac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeżeli wpłacisz w PKO bądź oddziale PKO, to na 100% będą koło 17-18 beda szybciej max 2 godziny to idzie, mozesz sie tez ich zapytac 3 razy księgują pieniądze w ciągu dnia, chyba, że coś się zmieniło...
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Baba powiedziala mi ze w ciągu 48 godzin 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mój kolega "ostatnio" wpłacał i ledwo wyszedł z oddziału to mu przyszedł SMS, że pieniądze są już na koncie (i były ;)).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baba powiedziala mi ze w ciągu 48 godzin  To interesujące ... Ja wpłacałem ostatnio w oddziale PKO (nie w żadnej ajencji) i pieniądze były po najwyżej 20 minutach (tyle zajęła mi droga z banku do domu). Poza tym niedawno integrowali (niestety jeszcze nie do końca) systemy Inteligo i PKO, co powoduje, że przelew do "zwykłego" PKO BP idzie z Inteligo natychmiast, natomiast ze "zwykłego" PKO BP na konto Inteligo około kilkunastu minut. Wielokrotnie sprawdzane ... Trudno więc żeby wpłata w oddziale trwała dłużej niż przelew z konta w tym banku.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Skoro tak mówicie/piszecie to ide sprawdzić ... wpłacę pare zł i zobacze po jakim czasie dojdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przed chwilą dzwoniła do mnie kobieta z inteligo i oznajmiła, że są jakieś nieprawidłowe transakcje zagraniczne, karta jest zablokowana i przyślą nową 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|