|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemanko! Macie czasem jakies zawieszenia jak cos mowicie?? Ja dzis bylem z kolegą w sklepie. Wyjmuje kartke co mialem kupic i mowie: Mleko weszło, chleb nie, jogurty tak  pomylilo mi sie z kuponem  druga akcja: Kolega sie pyta jaki mam rozmiar buta, bo ma do sprzedania. ja mówie, ze zaraz zobacze. Biore buta z nogi chce zobaczyc ta naklejke na jezyku i mowie mu: jest godzina 44,5  hehe a wy cos takiego mieliscie??  pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ja nie mam , ale często jak rozmawiam to denerwuje ludzi ... zawsze coś nie tak powiem , ale to nie zawiecha ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy mocnym stresie to sie jezyk placze, ale jesli mowic o rozmiarze buta o godzinie to przesada.
uzalezniony_91 Zaloz w koncu jakies sensowny temat...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aha i jak pije, 6, 7 piwo tez sie zdarza zwiecha, ale na trzezwo nie bardzo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moj rekord to byl tekst do kumpla na wycieczce pod namiotami po malej bibce ;d Ja: Wilku idziemy sie odlac? On: Wahi! mysmy sie juz byli odlac 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ja mam cigle zawieszki . wlsnie takie jak Ty. jak pogadamy na pw to Ci poeiem. bo nice chce na forum. ale cos wazego na ten temat.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ja mam cigle zawieszki . wlsnie takie jak Ty. jak pogadamy na pw to Ci poeiem. bo nice chce na forum. ale cos wazego na ten temat.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
takie sprawy na pw. pomoge. bo tez to przechodze.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
moj rekord to byl tekst do kumpla na wycieczce pod namiotami po malej bibce ;d Ja: Wilku idziemy sie odlac? On: Wahi! mysmy sie juz byli odlac  Zeby nie bylo, to nie bylem ja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale bzdury 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hahahaha co za temat  co do zawiech to mi sie blokada po wódce wlacza (i to wcale nie musi byc po duzej ilosci) po prostu staje na srodku parkietu i nie chce mi sie juz bawic  kumple wtedy wiedza o co kaman wiec zawijamy do domu 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ta, temat przegłupi. ale mam kilka hitów mojej Babci  Czesiek, porozrąbuj Ty mnie nogi! - narąb drewna Czesiek, podpal Ty mnie no! - napal w piecu Czesiek, chcesz zupę; bo pies nie chce. autentyki. kochana Babcia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta, temat przegłupi. ale mam kilka hitów mojej Babci  Czesiek, porozrąbuj Ty mnie nogi! - narąb drewna Czesiek, podpal Ty mnie no! - napal w piecu Czesiek, chcesz zupę; bo pies nie chce. autentyki. kochana Babcia  Ta tez mam taka babcie  Zamiast Krzysiu mowi niekiedy do mnie Tadziu. Ale do starszych osob nie mozna miec o to pretensji z racji wieku  Cos mi sie przypomnialo. Pamietam babcia kiedys mnie wyslala po zakupy. Ma tak od czasu do czasu, ze mowi do siebie. Zaczela na glos wymieniac cukier, herbata, olej i w mysli do siebie powiedziala smietana, mowi mi, ze o czyms zapomniala. To jej powiedzialem o tej smietanie  Babcia "skad wiesz, ze o to mi chodzilo" Odpowiedzialem czytam w Twoich myslach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
heh babcie  Moja ma tak, ze jak z nia ide do supermarketu(wg niej to sam  ) to wiadomo ja biore koszyk  I babcia smiga tylko ze swoja torebka na lewej rece, a prawa bierze produkty z polek. I za kazdym razem jak cos wezmie wykonuje ruch, probojac wrzucic to do swojej torebki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
moja babcia natomiast parę ładnych lat temu, kiedy po większych sklepach typu supermarket zbyt wiele nie chadzała, będąc tam bardzo często miała odruch podchodząc do stoiska i biorąc coś, wyciągała portfel by od ręki zapłacic ;p a tu ni ma komu hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hyhyhy babcie ;] moja ma 12scioro wnuczat... czasami zanim zawola jednego z nas zdarzy wymienic imiona ok czeterch pozostalych zanim dojdzie do tego do ktorego ma biznes  co do porannych zawieszek, kiedys udalo mi sie przejsc polowe drogi do szkoly bez plecaka ;] innym razem rozpakowalem plecak i spakowalem te same ksiazki myslac, ze to te ktore mam dzisiaj zabrac  bylo ich pewnie wiecej ale nie przypominam sobie w tej chwili ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od 2 miesięcy nie moge sobie przypomnieć drogi do szkoły... wczęsniej tez sie zdarzało, ale co 3-4 dni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za to wszystko kochamy babcie 
|
|