|
|
veteran
|
|
veteran
Przed chwilą kumpel szukał telefonu po kieszeniach trzymając go w ręce, ja też kiedyś szukałem okularów mają je na nosie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed chwilą kumpel szukał telefonu po kieszeniach trzymając go w ręce, ja też kiedyś szukałem okularów mają je na nosie  ja ra zamiast łyżki do zlewu wyrzucic do ja do kibla wrZucilem  i ja poznije wyjmowalem  Albo pilot do tv rzucilem do smietnika 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja kiedyś skarpetki do kibla wrzuciłem zamiast do kosza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja czasami też mam z tymi artykułami spożywczymi. Zjem jakieś jogurcik i idę do kuchni i wyrzucam łyżkę do kosza, a kubeczek do zlewu  Podobnie z papierosem, jak nie mam pod ręką zapalniczki to odpalam zapałkami i papieros odrazu do śmieci, a zapałka w usta  Raz tak śmietnik solidnie się zajarał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dziś mleko do szafki wstawiłem, a kawe do lodówki  Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja kiedyś zapomniałem plecaka do szkoły (pierwsza albo druga klasa podstawówki) - byłem pewny na 100% że go wziąłem Jeszcze kilka razy mi się zdarzyło wziąć widelec do zupy  A i jeszcze kiedyś, gdy instalowałem Windowsa 2000 (pamiętam dokładnie) to Setup po botowaniu nie chciał mi się odpalić - myślę sobie zrąbana płytka, no to do kolegi po jego Windowsa, wracam do domu wysuwam tackę a tam Office 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh dzisiaj moja siostra włożyła pilot od TV do lodówki  a ja go szukałem po całym domu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja kiedyś skarpetki do kibla wrzuciłem zamiast do kosza  to samo mialem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja czasami też mam z tymi artykułami spożywczymi. Zjem jakieś jogurcik i idę do kuchni i wyrzucam łyżkę do kosza, a kubeczek do zlewu  Ja tak mam ze słodyczami, często papierek w usta a słodycz w kosz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze w liceum wstawałem codziennie około 6.15, a z domu wychodziłem około 6.45 Któregoś dnia jak zwykle wstaję, idę do kibla, do łazienki, jem i wychodzę z domu. Jakoś ciemno było, samochody prawie nie jeździły. Przychodzę na przystanek, nikogo ze znajomych nie ma. Patrzę na zegarek: 4.50 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja czasami też mam z tymi artykułami spożywczymi. Zjem jakieś jogurcik i idę do kuchni i wyrzucam łyżkę do kosza, a kubeczek do zlewu  dobrze wiedzieć że nie jestem sam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi się nieraz zdarzyło pójść do szkoły w sobotę, a nawet w niedzielę  Łyżeczka do kosza - opakowanie po jogurcie do zlewu zdarza się czasem. Kiedyś byłem mistrzem w gubieniu kluczy - woźne już wiedziały, który to mój i często rano słyszałem na powitanie "Kiliszek, klucz zgubiłeś znowu"  Rekordem było zgubienie klucza zostawiając go w zamku  Nikt na szczęście się nie włamał 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kiedyś jechałem w nocy bez świateł i myślałem że je mam:D
Dziś 3 razy sprawdzam;)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To ja czasami też mam z tymi artykułami spożywczymi. Zjem jakieś jogurcik i idę do kuchni i wyrzucam łyżkę do kosza, a kubeczek do zlewu  dobrze wiedzieć że nie jestem sam  Tez tak mam  Czasem tez np staram sie wlozyc ponownie do lodowki.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mówie wam. największe jaja są jak zamiast benzyny zatankuje się ropę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dzis bardzo sie zdziwiłem podczas jedzenia obiadu.Goraco wiec postanowiłem zjeść ziemniaczki jajko sadzone i wypić maślanke.Wszysko było dobre <jak zawsze> ale ..... no własnie.Podczas jedzenia jajka sadzonego z buzi wyjąłem ...... zszywke  taką : <oczewiście tylko jedna cześć> [ Linked Image] Nie wiem jak ona mogła znaleźć sie w jajku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mówie wam. największe jaja są jak zamiast benzyny zatankuje się ropę  Moj wujek zatankowal tak Mondeo TDCI. Byly problemy po krotkim czasie. Moja ciotka tez miala TDCI Mondeo i to samo. Kapnela sie po zatankowaniu. Cos jej sie drogie to paliwo wydalo  Ja mialem zawiasy przy wysylaniu SMSow juz dwa razy. Mysle o roznych rzeczach, szybki pisze i wysylam tylko, ze w ogole to zlej osoby. Po alkoholu tez tak jest ale wtedy to jest usprawiedliwienie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedys w sklepie powiedzialem "Prosze bułke z masłem"  Miala być chyba jakaś słodka czy coś, ale nie pamiętam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kiedys w sklepie powiedzialem "Prosze bułke z masłem"  Miala być chyba jakaś słodka czy coś, ale nie pamiętam  U nas swego czasu popularne były "bułki z prondem" 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedyś jechałem w nocy bez świateł i myślałem że je mam:D
Dziś 3 razy sprawdzam;) Skąd ja to znam  I dopiero jakiś koleś na światłach mi zaczął wymachiwać, a ja otwieram zdziwiony, a on: "Światła masz?" 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|