|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Babcia ma dom i wielki wielki ogrod  A po 17 zadzwonila, zebym jej kupil lekarswto bo sie skonczylo, ale najpierw musialem smigac do niej po recepte i ksiazeczke inwalidzka czy tam kombatancka i z tym do apteki a potem znow do niej. Dosc na dzis.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Lupek dobra dziewczynka dla babci jak czerwony kapturek kilometry przemierza, obys jak najdluzej musial tak latac 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Lupek to dupek! Wiec zaraz Ci dam ostrzezenie, za obraze  Wiesz, ja nie robie z tego powodu zadnych zlosliwosci, ale ilez razy dziennie mozna  Raz spisac, zaplanowac 
|
|
|
|
|
|
|
Daj szanse lupek;-) Mam juz limit, teraz bedzie ban  Babcia zapewne swoje lata ma, wiec pewnie planuje tylko troche inaczej niz Ty bys to zrobil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo dziś mje zdenerwował ivo karlovic menda teoretycznie ma szanse la to atpliwe 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Daruje Ci jak dasz jakas pefke na weekend  Ale takie cos jak dzis, to mi mama tez zrobila ostatnio i latalem do sklepu jak przyglupi, bo sie jej co chwile cos przypominalo co warto by bylo jeszcze kupic 
|
|
|
|
|
|
|
Taki duzy lupek, a wierzy w pefki  Ale dzien dziecka juz jutro to dam Ci super numer telefonu, telefon do pewnego pana ktorego dzis widzialem w STS, to w sumie powinno byc w dziale smieszne ale co tam, ow jegomosc niesamowicie sie pieklil na panny z obslugi twierdzac ze ich firma oszukuje, oszustwo mianowicie polegalo na tym ze on w swojej gazetce mial konkretna pare na Giro i specjalnie przyszedl bo to pewfka byla, dla mniej zorientowanych nalezy wyjasnic ze STS w gazetkach nie podaje tego typu zdarzen i jedyne co mozna w gazetce wyczytac to to zeby szukac na tablicach w punkcie Do tego pana Ci jutro numer podam bo swietne pary z jeszcze lepszymi kursami ustala 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zapomnialem, ze u was w wielkopolsce okresla sie to mianem ustawki. Oczywiscie dajesz na priv, bo chamy jestesmy i sie nie dzielimy  A jak nie wejdzie to sie pogada z odpowiednia osoba i Cie pozbedziemy premii za wklad w rozwoj forum.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Rada dla studenciakow, rzuccie studia i sesja z glowy. Szkoda, że 10 lat temu mi nikt nie dał tej rady. Zamiast do ogólniaka i studia, poszedł bym sobie do zawodówki na jakiegoś spawacza czy blacharza i bym teraz żył jak pan (oczywiście na zachodzie) 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Groclin Dyskobolia - Zagłębie Lubin Czas pierwszej bramki Od 31-szej minuty lub później 2.30
Sikora 30...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musiałem zainstalować sobie GG i siłą rzeczy była to wersja 7.0 i wyżej...  Tyle lat miałem stare GG - zero problemów, wszystko ok, a teraz tylko ten ściek krąży po necie... Ech... A ogólnie to denerwuje mnie sesja i wszystko co z nią związane.
|
|
|
|
|
|
|
w wyszukiwarce na stronie gg mozna wygrzebac starsze wersje, bynajmniej mi sie udalo jakas wersje 5 czy cos okolo tego wygrzebac:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ivo Karlovic chorwacki wazon [ Linked Image] Miał mecz z Bjorkmanem na wyciągnięcie rakiety ... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zadania na Polibudzie na kołach NIE do zrobienia przez nawet doktorów , by pokazać kto tu rządzi
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Drugi dzień z rzędu chciałem wstać o 4-ej i drugi dzień z rzędu nie dałem rady nawet zwlec się z wyra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drugi dzień z rzędu chciałem wstać o 4-ej i drugi dzień z rzędu nie dałem rady nawet zwlec się z wyra  No i dobrze, że nie wstałeś. Po co się maltretować ?;)
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Rada dla studenciakow, rzuccie studia i sesja z glowy. Szkoda, że 10 lat temu mi nikt nie dał tej rady. Zamiast do ogólniaka i studia, poszedł bym sobie do zawodówki na jakiegoś spawacza czy blacharza i bym teraz żył jak pan (oczywiście na zachodzie)  a tak, strata czasu, nie dosc ze dyplom ma coraz mniejsza wartosc to jeszcze to uzeranie sie z dziadkami, uwazaja sie za bogow  a tak naprawde dyplom polskiej uczelni gowno znaczy poza polska  po jaka cholere mi byly potrzebne te studia 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Nawet w Polsce coraz częściej gówno znaczy. Chyba, że ktoś chce robić jako kierowca ciężarówki albo magazynier. Wtedy dwa fakultety mile widziane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdy poszedlem do liceum z zamiarem dalszego ksztalcenia sie na studiach, moi koledzy (nie)uczacy sie w zawodowkach mowili: on to zrobi kariere, bedzie zarabial w luj kasy i takie pierdoly. Teraz ci moi koledzy po zawodowkach zarabiaja 2-3 razy wiecej odemnie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|