Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 23 z 27 1 2 21 22 23 24 25 26 27
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Babcia ma dom i wielki wielki ogrod wink

A po 17 zadzwonila, zebym jej kupil lekarswto bo sie skonczylo, ale najpierw musialem smigac do niej po recepte i ksiazeczke inwalidzka czy tam kombatancka i z tym do apteki a potem znow do niej.
Dosc na dzis.

Bonus: Unibet
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Lupek dobra dziewczynka dla babci jak czerwony kapturek kilometry przemierza, obys jak najdluzej musial tak latac wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Lupek to dupek!

Wiec zaraz Ci dam ostrzezenie, za obraze tongue

Wiesz, ja nie robie z tego powodu zadnych zlosliwosci, ale ilez razy dziennie mozna smile
Raz spisac, zaplanowac smile

Daj szanse lupek;-)
Mam juz limit, teraz bedzie ban grin
Babcia zapewne swoje lata ma, wiec pewnie planuje tylko troche inaczej niz Ty bys to zrobil wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bardzo dziś mje zdenerwował ivo karlovic menda teoretycznie ma szanse la to atpliwe mad

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Daruje Ci jak dasz jakas pefke na weekend wink

Ale takie cos jak dzis, to mi mama tez zrobila ostatnio i latalem do sklepu jak przyglupi, bo sie jej co chwile cos przypominalo co warto by bylo jeszcze kupic tongue

Taki duzy lupek, a wierzy w pefki wink
Ale dzien dziecka juz jutro to dam Ci super numer telefonu,
telefon do pewnego pana ktorego dzis widzialem w STS,
to w sumie powinno byc w dziale smieszne ale co tam,
ow jegomosc niesamowicie sie pieklil na panny z obslugi twierdzac ze ich firma oszukuje, oszustwo mianowicie polegalo na tym ze on w swojej gazetce mial konkretna pare na Giro i specjalnie przyszedl bo to pewfka byla,
dla mniej zorientowanych nalezy wyjasnic ze STS w gazetkach nie podaje tego typu zdarzen i jedyne co mozna w gazetce wyczytac to to zeby szukac na tablicach w punkcie laugh
Do tego pana Ci jutro numer podam bo swietne pary z jeszcze lepszymi kursami ustala laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Zapomnialem, ze u was w wielkopolsce okresla sie to mianem ustawki.
Oczywiscie dajesz na priv, bo chamy jestesmy i sie nie dzielimy tongue
A jak nie wejdzie to sie pogada z odpowiednia osoba i Cie pozbedziemy premii za wklad w rozwoj forum.

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by Experto
Rada dla studenciakow, rzuccie studia i sesja z glowy.

Szkoda, że 10 lat temu mi nikt nie dał tej rady. Zamiast do ogólniaka i studia, poszedł bym sobie do zawodówki na jakiegoś spawacza czy blacharza i bym teraz żył jak pan (oczywiście na zachodzie) wink

W
Pooh-Bah
Pooh-Bah
W Offline
Groclin Dyskobolia - Zagłębie Lubin Czas pierwszej bramki Od 31-szej minuty lub później 2.30

Sikora 30...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Musiałem zainstalować sobie GG i siłą rzeczy była to wersja 7.0 i wyżej... frown

Tyle lat miałem stare GG - zero problemów, wszystko ok, a teraz tylko ten ściek krąży po necie...

Ech...

A ogólnie to denerwuje mnie sesja i wszystko co z nią związane.

w wyszukiwarce na stronie gg mozna wygrzebac starsze wersje, bynajmniej mi sie udalo jakas wersje 5 czy cos okolo tego wygrzebac:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
Musiałem zainstalować sobie GG i siłą rzeczy była to wersja 7.0 i wyżej... frown

Tyle lat miałem stare GG - zero problemów, wszystko ok, a teraz tylko ten ściek krąży po necie...

Instalka GG 6.1.158 czyli ostatniej wersji bez syfnych reklam na każdym kroku [programosy.pl]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ivo Karlovic chorwacki wazon [Linked Image] Miał mecz z Bjorkmanem na wyciągnięcie rakiety ... puke

P
addict
addict
P Offline
Zadania na Polibudzie na kołach NIE do zrobienia przez nawet doktorów , by pokazać kto tu rządzi

Blade Runner
Blade Runner
Drugi dzień z rzędu chciałem wstać o 4-ej i drugi dzień z rzędu nie dałem rady nawet zwlec się z wyra frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku
Drugi dzień z rzędu chciałem wstać o 4-ej i drugi dzień z rzędu nie dałem rady nawet zwlec się z wyra frown
No i dobrze, że nie wstałeś. Po co się maltretować ?;)

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Bzyku
Originally Posted by Experto
Rada dla studenciakow, rzuccie studia i sesja z glowy.

Szkoda, że 10 lat temu mi nikt nie dał tej rady. Zamiast do ogólniaka i studia, poszedł bym sobie do zawodówki na jakiegoś spawacza czy blacharza i bym teraz żył jak pan (oczywiście na zachodzie) wink

a tak, strata czasu, nie dosc ze dyplom ma coraz mniejsza wartosc to jeszcze to uzeranie sie z dziadkami, uwazaja sie za bogow puke a tak naprawde dyplom polskiej uczelni gowno znaczy poza polska puke po jaka cholere mi byly potrzebne te studia puke

Blade Runner
Blade Runner
Nawet w Polsce coraz częściej gówno znaczy. Chyba, że ktoś chce robić jako kierowca ciężarówki albo magazynier. Wtedy dwa fakultety mile widziane wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdy poszedlem do liceum z zamiarem dalszego ksztalcenia sie na studiach, moi koledzy (nie)uczacy sie w zawodowkach mowili: on to zrobi kariere, bedzie zarabial w luj kasy i takie pierdoly. Teraz ci moi koledzy po zawodowkach zarabiaja 2-3 razy wiecej odemnie

Strona 23 z 27 1 2 21 22 23 24 25 26 27

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, latajaca_holenderka, aker, betowiec, Sensei, alfa, forty, JelineK), 2,658 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,279
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025